Regasiri ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 4
Dbunny spune:
Noi am fost la Ikea si la Primark azi. I-am lua lui Dani un www.ikea.com/es/es/catalog/products/00099497" target="_blank">taburete si un www.ikea.com/es/es/catalog/products/30096906" target="_blank">set de linguri cutite si furculite. Pt mine am luat doua tablouri pt sufragerie, dar nu le gasesc pe pagina lor...o sa le pozez eu gata agatate pe perete![]()
De la Primark am luat www.flickr.com/photos/dbunny/2371836440/" target="_blank">3 Rochite pt nepotele la 6 € bucata iar pt Dani un set de www.flickr.com/photos/dbunny/2371001453/in/photostream/" target="_blank">2 pijamale la 6€ setu, si un www.flickr.com/photos/dbunny/2371002859/in/photostream/" target="_blank">pantalon 3 sferturi la 4€. Eftin au ba?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
am pus poze pe link in mailul comun,cu adidasii si papuceii la copchii.sant ultimile poze de pe link.....dupa ce naiba le selecteaza picassa asta,de baga pozele unde vrea el,sau ma fenteaza numai pe mine?
ma duc sa citesc ultimile 2 pagini si revin
kokorina spune:
MARANI.....sa stii ca si pascal mai avea faze cand ma lovea cu palma peste fata dar nu era nervos,dimpotriva astepta sa-mi vada reactia sa se amuze si eventual sa mai dea una.noi oricum ii zicem(dar nu lui personal),ca e mai cioban ,asa de fel.eu am spus ca-i cioban inca din burta.dar parca nu mi-am facut chiar probleme pt ca era rar si simteam ca el asa ne iubea.de la o vreme a incetat singur a mai fi asa "brutal".adica are si ceva sange de moldovean in el si stiu ca exista o vorba la noi :"daca-ti dau una di la min' din sat...ala esti".dar te rezolva DESIREE cu documentatia in sensul asta.ea e mama noastra la capitolul documentari.zii ce ai nevoie si ea vine imediat si baga textul.faina fata asa-i?(si ea e moldoveanca...)
DAYANARA.....sa stii ca si eu sant ca si sotul tau.adica multi bani,putine lucruri dar de calitate.eu m-am lasat de mult de sportul de a mai cumpara3 perechi de blugi cu 60 euro...dau un exemplu.si daaa!!!!sora mea este daniela_b care a postat aici pe forum si la subiectul nostru.este cea mai frumoasa si cea mai desteapta sora din lume,o iubesc extraordinar de mult,mi-e dor de ea si abia astept sa ....ma tina de mana cand ajung acasa.e un gest de al ei care mie imi lipseste mult.
DBUNNY....toate 3 rochitele sant frumoase,dar preferata mea e cea cu dungi.si tot ce ai cumparat sat frumoase si intr-adevar ieftine.cool!
DESIREE.....stau si astept poze cu noul tau "luc"....si eu am speriat copchii o data cand am aparut in camera lor cu niste bigudiuri mari....apoi s-au amuzat de mine,mi le-au smuls din par si s-au jucat cu ele.
roana spune:
Salutare fetelor,
Suntem bine, ocupati. azi am stat in curte toata ziua doar la somn si papa am intrat. si acum e cam rupt. a adormit singurel de tot.
Alexandra, ii place tare mult coltisorul de joaca. Toboganul l-am luat din carrefour cu 1 milion. era oferta. la selgros am mai vazut. ii place si e OK ca e mic nu poate sa se loveasca.
Miro, am vazut ce frumoase sunteti la zoo. ai slabit? tare faina esti...
marani , si alex loveste. ii explic si il ignor .sper sa treaca.
Dayanara si eu scriu aici mult mai des decat am facut-o vreodata la fulguleti.Nu stiu, ma simt mai bine. parca aici pot fi EU mai bine. nu stiu cum sa ma explic si vorba lui desiree nu am de ce. scriu unde ma simt bine. si cu voi e super. nu sunt perfecta dar stiu ca sunt cea mai buna mama pentru Alex. indiferent de parerea altora.
Koko, super frumoase nike-urile sandokanilor. cam cat sunt acolo? de curioasa.
Bambo, cum e Anto?
Sa va zic ceva sa radeti, azi eram in baie ma spalam pe fata si aud ceva clipocit. ce credeti? copilul meu plimba telecomenzile prin WC
. noroc ca apa era trasa proaspat sa zic asa si oricum am chestii antibacteriene pe acolo. spalat copilu, pus telecomenzile la uscat si ...merg.m-am distrat si el radea de numa.
Maine am musafiri. vin finii nostri, stam la gratare. vin cu fetita lor asa ca sper sa fie frumos si sa se joace copii.
noapte frumoasa si povestim maine.
desiree spune:
marani, si eu cred ca daca bubamara e vesela cand te loveste o face sa se distreze, posibil sa dispara in timp aceasta forma de exprimare a afectiunii..poate facem noi prea mult zgomot pentru nimic..oricum incerc sa aflu si eu de ce se manifesta asa chiar si pentru distractie...
fetelor, azi am fost super surprinsa de octavian...sa o iau cu inceputul..povestea seamana foarte mult cu cea a karei care-i povestea lui mami prin gesturi si interjectii cum i s-a spart porcusorul preferat...
mama mea avea deasupra hotei o pisicuta de portelan...octavian a remarcat=o de mult dar am evitat sa i-o dam sa se joace fiindca el tranteste tot pe jos si astfel risca sa o sparga..dar aseara mama i-a dat-o totusi, am stat noi pe langa el sa intervenim imediat cand avea de gand sa o arunce pe jos...dar se pare ca ne-a inselat vigilenta si tot a dat cu ea de podea facand-o mii de bucatale..am luat imediat aspiratorul si am adunat cioburile..octavian inmarmurise nu stia ce se intamplase cu pisica aia caci dintr-o data nu mai exista decat o mare de cioburi..a urmarit atent si cred ca si putin speriat tot procesul de adunare a cioburilor, in timp ce eu ii explicam ca pisica nu mai este e sparta si uite asa pierdem o jucarie draga daca dam cu ea pe jos..
boooon, toate bune si frumoase, faza o credeam uitata de tot...asta-seara la masa s-a uitat deasupra hotei si cauta pisica care ia-o de unde nu-i....si tot arata acolo si zicea: au au! adica miau-miau eu ii spun mami pisica nu mai e ai spart-o tu aseara....la care el ridica bratele si zice: duf! adica buf! facandu-se ca arunca ceva pe jos..arata iar la hota, apoi iar duf cu mainile ridicate..adica imi povestea ce se intamplase cu pisica...si tot asa : au-duf..au-duf de vreo 10 ori, tot aratandu-mi hota si tot explicandu-mi cum a cazut pisica si s-a facut bucati...noi eram pe jos, eu si mama..era asa de haios si punea atata suflet sa ne explice...apoi a inceput sa faca: vjjjjjj!!! si sa ne faca cercuri cu mana catre podea...noi nu intelegeam ce vrea sa zica..da mami s-a spart pisica o tineam eu pe e mea..el vajjjjjjj si cu mana gesticula si arata catre podea...era ASPIRATORUL..imi povestea cum am venit eu cu aspiratorul si am facut curat..aspiratorul era vajjjjj!...apoi facea semn iar catre hota si facea pa cu mana adica nu mai e pisica.....bai nene, o asemenea reprezentatie este o premiera..cum a tinut el minte ca s-a spart pisica si eu am aspirat si cum a disparut pisica in cosul de gunoi..doamne, ce era la gura lui si cu cat patos se straduia sa ne faca sa pricepem ce vrea el sa ne spuna! a fost demential!
cred ca e prima oara cand realizeaza ca daca tranteste ceva pe jos se strica si dispare...poate va invata din experienta proprie ca orice fapta are consecintele ei, placute sau mai putin placute!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
lizzy spune:
va simtiti mai bine pt ca sunteti mai putine, de aici senzatia de intimitate. si pt ca nu vine nimeni, deloc, cu reply-uri usturatoare. fie ele bine sau rau intentionate, gandite sau aruncate in pripa...
parerea mea, ca intotdeauna

personal regret ca nu pot scrie in doua directii. adica nu-mi permite timpul fizic. regret ca nu sunt la curent cu evolutia/problemele/dilemele unora dintre voi, pe care le cunosc mai bine sau de care stiu mai multe, din diverse perioade si care mi-au devenit dragi din varii motive.
de ex. regret ca roana nu a pus link la pozele cu coltisorul cel frumos si la fulgi, sa-l vad si eu. desi am rugat-o, acu ceva vreme
. roana? vreau si io sa vad cum te-ai organizat ca acusi vine primavara si in curtea mea si sa vad cu ce-i inveselesc pe ai mei. iarta-ma dar nu am timp sa caut in urma. maine dimineata, pui aici din nou?
miro, ti-am dat un mess azi, ca nu stiam ca apuc asta seara sa scriu aici. e despre lemne ![]()
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
kokorina spune:
vad ca MARANI si ROANA.....au maine program de gratare.sa le uram distractie placuta si pofta buna!ce pofta mi-ati facut cu gratarele....MARANI,sigur are pofta maine,ca dupa 12 km de mers pe jos....mare aventuriera esti,dara asa e frumos sa o inveti pe bubamara...
ROANA....am dat pe nike,20 euro(nu stiu cat au fost inainte,i-am luat la reducere,dar oricum mai mult de 25 euro nu au fost)si pe adidas am dat 24.99 euro.pe cei rosii cu verde am dat 7.90 si pe cei albi am dat 5.90.astia din urma sant ieftini tare....si frumosi,si comozi cu talpa moale....gasesti asa in romania la preturi de astea?daca da,da-ti-mi si mie pontul.eu nu prea am vazut preturi mici in romania la nimic.
DESIREE.....super faza cu octavian.te-a uimit...asa repede trec de la o faza la alta?ieri arata numai cu degetul,si azi deja povesteste(este un exemplu si nu un exemplu cu voi)...extraordinar!
dayanara spune:
sa stapaniti adidasii sanatosi, kokorina! cand vei vrea sa mi.i arati, abia astept sa.i vad, oricand vrei tu ;)
desiree - haios foc octavian, a crescut, e istet, noi inca ii consideram bebelusi cateodata si nu ne dam seama ce vor sa ne arate :)
dbunny - si mie tot aia in dungi cu gluga mi.a placut, rochita, le.am vazut si eu in primark si mi.au atras atentia
si pantalonii pt dani sunt frumosi, dar mama lui ce si.a luat?
am retinut de levadura, merci
dianarus eu ma bucur sa te vad
la un moment dat am crezut ca mi se trage de la statul in soare prea mult, adica am vazut.o pe dbunny la fulguleti si pe dianarus la regasiri :)))))
ivan si dayanara
bamboletta spune:
Salutare
Am facut o baie lunga
tati e la servici,am reusit si am culcat-o pe antonia la 22
si eu tusti in cada
ce bine a fost sa lenevesc cred ca am stat aproape 1 ora 
Azi am luat tricicleta la caprita
doamne ce incantata era
tipa prin magazin de bucurie
nu mai dovedea sa se urce pe ea
,maine avem intalnire cu iesencele 
Mirona-in cat timp ajung produsele din franta?au comanda minima?
Kokorina-sa stii ca la fel de nehotarata sunt si eu
exact ca tine fac
il inebunesc pe al meu sot
,f faini adidasii sandokanilor
,f faine desenele de pe mailul comun
,ai luat bine adidasii,la noi e f scumpa incaltamintea de calitate
Angi-deci Iulia deja zice minciunele
draga de ea 
Miki-multa sanatate lui Cristinel,refacere rapida
Alexandra-e bine caprita,mai are o portiune micuta de rana si am scapat,doar ca ultimele doua dati a plans f rau la schimbat pansansamentul
am dat-o cu spay si cred ca se sperie sau o ustura
,va tucam
Marani-eu cred ca bubamara te loveste de distractie si sa-ti vada reactia
si Antonia mi-a facut de cateva ori asa dar a trecut acum
Dayanara-
adidasii lui Ivan
eu am momente cand cumpar lucruri si mai ieftine si momente cand dau toti banii pt ceva de calitate ![]()
Dbunny-f frumoase achizitiile
imi plac rochitele,le-ai luat la pret bun
Roana-e mai bine Antonia
,poate faceti poze la gratar sa va vedem ![]()
Desiree-ai baiat mare
stie tot
Dianarus-
n buna 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
angi_m spune:
Salut
Mie-mi pare ca sunt in week-end de nu mai tin minte de cand.
Atata doar ca nu l-am mai vazut pe Mircea.
Iulia mi-a dat desteptarea la 7 dimineata. Bine ca nu stie ca in noaptea asta se da ora inainte 
Are gingia de la maseaua stanga jos facuta ferfenita. Nu a spart inca, dar este taaare umflata si are si un hematom acolo. Asa ca azi a fost cand vesela cand maraita.
Am fost la supermarket cu ea. A fost tare cuminte acolo, in afara de momentele cand mai venea cate cineva si vroia sa puna mana pe ea. Atunci se punea pe chirait.
Un prieten m-a dus acolo, tot el m-a adus acasa si mi-a carat si plasele 
La pranz Iulia n-a vrut sa manance decat 10 lingurite de piure de legume (numarate) si un pic de branza fagaras cu iaurt. Ea parea destul de vesela cu atat de putina mancare.
Dupa-amiaza am fost la ziua unei prietene care are o fetita de aproape 3 ani. Si a mai venit inca o fetita de aceeasi varsta.
Iulia se invartea printre ele innebunita. Insa cateodata mai cerea la mine in brate. La un moment dar, Ana si Tea au inceput sa "cante" la pian si eu incercam sa o conving pe Iulia sa "cante" si ea. Ea in schimb a inceput sa aplaude frenetic si taaare vesela. Toata lumea a ras copios.
La intors un alt prieten m-a adus acasa si mi-a carat plasele.
Ce bine e sa ai prieteni 
Mircea se simte deja mult mai bine. Nici nu mai simte ca ar avea ceva, ca ar fi macar racit. Maine in sfarsit reintregim familia. Sunt curioasa cum va reactiona Iulia cand il va vedea dupa atatea zile 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal