Regasiri ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
vecina de sus are pe sarma niste blugi ca lumea , intinsi la uscat (nu, n.am de gand sa.i trag in casa :)) ) dar imi plac si mi.e jena s.o intreb : auzi da de unde ai blugii aia....un pic mai jos daca erau se vedea eticheta bine, asa ma oftic
ivan si dayanara
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Salutare
Domn'le, stetoscopul ala este sperietoare, ce sa mai. Nu stiu cum sa fac sa nu mai planga atata cand il vede. (mi-aduc aminte ca si eu plangeam de mama focului cand il puneau pe mine, copil fiind, dar chiar nu stiu de ce plangeam)
E rece, e metalic si ti-l pune pe pielcuta calda...
Sanatate multa Iuliei si vizionare placuta tie!
Dayanara m-ai spart! de ras! Tu iesi pe balcon la spalat de geamuri..si cand nime nu se uita.. jap! ii agati... ii examinezi, ii si incerci daca trebe s-apoi te prezinti foarte amabila la usa vecinei spunandu-i ca vantul i-a zburat blugii pan la tine...
Flanurile is in cuptor(am facut 4 mici in loc de unu mare), am facut supica de rosii pt cina la Dani...sa vedem ce zice...
Reteta lui Bambo de orez cu spanac(chit ca reteta originala e spanac cu orez, dar noua ne place mai mult orezul si n-am riscat) a fost un succes total...

V-ati dat seama ca in ultimu timp is lipita de bucatarie? gatesc intr-una...asa si-arat
...sanatosi sa fim...ca pe cantar nu ma urc...Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dayanara
vecina de sus are pe sarma niste blugi ca lumea , intinsi la uscat (nu, n.am de gand sa.i trag in casa :)) ) dar imi plac si mi.e jena s.o intreb : auzi da de unde ai blugii aia....un pic mai jos daca erau se vedea eticheta bine, asa ma oftic
ivan si dayanara

Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Dbunny-si eu tot prin bucatarie stau
,ma bucur ca a fost yami yami spanacul cu orez
alaltaieri am facut spanac cu piure de cartofi si la fel a fost bun ![]()
ma omorati cu flanurile astea
(prima data nu stiam ce sunt
,la noi in zona nu se zice asa )
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dodo-pui spune:
quote:
ivan si dayanara

Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
kokorina spune:
quote:
ivan si dayanara
am ras de am alunecat de pe scaun....pe bune,mi-a placut tare faza....mare figura estzi si tu!
DBUNNY.....da' tu cum faci cu croasante de alea?da aici la baba reteta sa fac la copchii si mananca si macsa lor pe langa ei...ce face dani cu mucisorii lui?
DANITA.....imi pare rau de P,si te cred ca ti-e mila de el,dar in afara ca tre sa-l cureti cat poti tu si cat sta el,zau ca nu prea ai ce face.sper sa va reveniti repede si sa apara soarele pe strada voastra.multa sanatate!
MIKI.....eu scriu cu degetele de la picioare,ca pumnii sant stransi sa reusiti cu creditul.pup
ANGI....este incredibil cat de usor se da antibiotic la copii din romania.si bine faci ca nu-i dai,mai sant numai niste muci ce doamne iarta-ma asa-s de "lasa-ma sa te las" medicii in romania si gata ori baga "preventiv"....pe mine ma omoara chestia asta,cu:ii dam preventiv si imediat la o tuse ceva,un muc, repede antibiotic.
multa sanatate si voua!vai cum a mai plans ea la medic.oare de ce copii se sperie de medici?in romania medicii au halate albe?adica stiam ca asa era inainte,acuma e tot asa?.pt ca aici,tocmai pt ca copii se süperie numai cand vad halatele albe si-au mai schimbat tinuta.spre exemplu,tricou bleumarin si pantaloni albi,dar nicidecum halat alb.si asistentele din dotare sant asa mai lejer imbracate,in alb dar mai "domestica"...numai in spital se mai practica si cu halat.
BAMBO.....bravo caprita forumului,cum sta ea cuminte la pansat,manca-oa-r mama de printesa frumoasa!si eu am o stare aiurea de la vreme,dar ce citesc eu?auziti la BAMBO fetelor!!!!!!cica : si daca ma pun in pat nu pot dormi....deci ai ocazia sa te mai pui si in paaaaaaatttttt??????F E L I C I T A R I!!!!!!
tre sa facem si noi reteta lui BAMBO si incercata de DBUNNY.noua ne place de amandoua felurile de mancare,ma gandesc ca combinate(scuzati cacofonia,dar nu puteam sa o las pe ANGI singura sa faca...cum ce?cacofonia.acu avem 2 cacofonii,na!)
eu linte am aici,dar chiar nu stiu sa o prepar...asta nu e cam la fel(ca si gust)ca si fasolea,sau nu fac parte cam din aceeasi categorie....deci,e voie sa dam la prunci?daca da,bagati o reteta ceva,pliiiizzz!!!!
kokorina spune:
quote:
ivan si dayanara
am ras de am alunecat de pe scaun....pe bune,mi-a placut tare faza....mare figura estzi si tu!
DBUNNY.....da' tu cum faci cu croasante de alea?da aici la baba reteta sa fac la copchii si mananca si macsa lor pe langa ei...ce face dani cu mucisorii lui?
DANITA.....imi pare rau de P,si te cred ca ti-e mila de el,dar in afara ca tre sa-l cureti cat poti tu si cat sta el,zau ca nu prea ai ce face.sper sa va reveniti repede si sa apara soarele pe strada voastra.multa sanatate!
MIKI.....eu scriu cu degetele de la picioare,ca pumnii sant stransi sa reusiti cu creditul.pup
ANGI....este incredibil cat de usor se da antibiotic la copii din romania.si bine faci ca nu-i dai,mai sant numai niste muci ce doamne iarta-ma asa-s de "lasa-ma sa te las" medicii in romania si gata ori baga "preventiv"....pe mine ma omoara chestia asta,cu:ii dam preventiv si imediat la o tuse ceva,un muc, repede antibiotic.
multa sanatate si voua!vai cum a mai plans ea la medic.oare de ce copii se sperie de medici?in romania medicii au halate albe?adica stiam ca asa era inainte,acuma e tot asa?.pt ca aici,tocmai pt ca copii se süperie numai cand vad halatele albe si-au mai schimbat tinuta.spre exemplu,tricou bleumarin si pantaloni albi,dar nicidecum halat alb.si asistentele din dotare sant asa mai lejer imbracate,in alb dar mai "domestica"...numai in spital se mai practica si cu halat.
BAMBO.....bravo caprita forumului,cum sta ea cuminte la pansat,manca-oa-r mama de printesa frumoasa!si eu am o stare aiurea de la vreme,dar ce citesc eu?auziti la BAMBO fetelor!!!!!!cica : si daca ma pun in pat nu pot dormi....deci ai ocazia sa te mai pui si in paaaaaaatttttt??????F E L I C I T A R I!!!!!!
tre sa facem si noi reteta lui BAMBO si incercata de DBUNNY.noua ne place de amandoua felurile de mancare,ma gandesc ca combinate(scuzati cacofonia,dar nu puteam sa o las pe ANGI singura sa faca...cum ce?cacofonia.acu avem 2 cacofonii,na!)
eu linte am aici,dar chiar nu stiu sa o prepar...asta nu e cam la fel(ca si gust)ca si fasolea,sau nu fac parte cam din aceeasi categorie....deci,e voie sa dam la prunci?daca da,bagati o reteta ceva,pliiiizzz!!!!
Dbunny spune:
Pai linte se da la copii aici de la 12 luni, sunt care dau chiar si de la 6-7...eu nu am riscat ca-i tot din familea fasolitaceelor(asta am inventat-o amu) si cum noi am fost gingasi la stomac...
de exemplu Koko si restul mamicilor interesate: pui la oala una bucata morcov, un cartof, o rosie sau ardel, un praz sau o ceputza(
), una bucata carne(de care papati voi:peste, vita, curca, pui, cal, magar,zebra, catar, etc), si o lingura de linte...fierbi tot si blenduiesti. Daca pruncii mananca bucatele mai mari, de exemplu orez, nu mai blenduiti lintea ca nu-i mare, dar eu zic la inceput s-o faceti sa se obisnuiasca cu gustul prima data, apoi cu textura. La sfarsit adaugi o lingurita de ulei de masline crud. La inceput n-o sa se simta gustul da' nu-i bai...asa nu fac mofturi...si incet incet cresti cantitatea de linte pana devine ingredientul principal. Aici se spune:ca sa se absoarba bine in organism fierul ce lintea il contine, trebe gatit cu verdeturi, morcovi de exemplu, da' iti spun eu ca virgula cu but afumat ies foarte bune..te lingi pe cele 20 de degetele de fro 3 ori![]()
Flanul cu croasanturi e la fel ca si flanu' lu' Miro, doar ca in loc de mere pui croasanturi d'alea simple fara umplutura, rupte in bucatele si stropite cu sirop(eu cu cognac, daca si-asa Dani nu serveste...sa se bucure si gurita mea) si in loc sa tapetez vasul de yena cu unt il ungi cu caramel likid facut din 3 linguri de zahar. deci: caramel, bucati de croasant imbibat si-apoi peste amestecut de oua+lapte+zahar...atata tot. La cuptor 40 min la 180º. eu il fac la Baine Marie in cuptor...in oala cu apa. Nu stiu daca ma intelegeti...
Apropos de vas de yena azi mi-a spart Dani unul..am inlemnit cand l-am vazut cu bucatile in mana...ma gandesc..dar daca i-ar fi sarit un ciob in oki, fata, gat, mana?
Miro mami tot la munci? cum merge fotocopiatul cv-urilor? baga mare, daca poti...schimba pt ceva mai bun...hai mai da-ne retete de papica buna pt copchii
Nu mai stiu cine m-a intrebat: Dani tot cu muci, verzi si urati
marait se cam scarpina la urechi. I-am dat Nurofen si Ambroxol+ spalat narile cu ser fiziologic...nasol da'i trece repede...mai bine sa urle 15 secunde decat sa i se coboare la plamini, nu?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Dbunny-si eu tot prin bucatarie stau,ma bucur ca a fost yami yami spanacul cu orez
alaltaieri am facut spanac cu piure de cartofi si la fel a fost bun
ma omorati cu flanurile astea(prima data nu stiam ce sunt
,la noi in zona nu se zice asa )
1. O sa fac spanac si cu piure de cartof...ai adaugat cumva si smantana?
iote ce mi se nazare mie in toiul noptii...retete cu spanac...am sa fac cu usturoi, smantana si nucsoara(ingredientul meu preferat2. cum ii ziceti flanului in Iasi? tort de lapte? budinca de oua?(adevarul e ca pana n-am ajuns in Spania n-am auzit cuvantul flan)
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
kokorina spune:
quote:eu te intrebasem
Nu mai stiu cine m-a intrebat: Dani tot cu muci, verzi si urati marait se cam scarpina la urechi. I-am dat Nurofen si Ambroxol+ spalat narile cu ser fiziologic...nasol da'i trece repede...mai bine sa urle 15 secunde decat sa i se coboare la plamini, nu?
mersi de reteta cu croasanturile.eu nu blenduiesc nimic de ceva vreme si stiu ca lintea nu e mare,asa ca o voi gati in forma in care se afla.pai bine bine,are fier dar cate besinutze dau de la linte se pune?ca dau besinutze nu-i bai,dar nu-i doare si burtica?intreb si eu...