Regasiri ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 14
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianarus78you all
you&musketariiDani de vreo 2 nopti doarme agitat...maraie in somn, nu se trezeste de tot dar maraie tot la 2-3 ore...se trezeste cu muci uscati...cu gatul uscat...daca pun umidificatoru tuseste

Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
roana spune:
salutare fetelor,
Diana si io te pup 
Dayanar chiar vb lui Kokorina ce m-a impresionat clipul ala.
Miro ce mai faceti? mai vino mai des. iti multumesc de BE. Alex e fascinat. aproape pe toate le-am dat jos. cu asta imi ocup timpul la job
.
Fetelor am o nedumerire. de ceva vreme plandge de moare la baita. nu mai vrea sa stea jos in cada deloc. urla cand vede dusul. nu inteleg de ce ca era placerea lui. cum sa fac sa ii placa iar? is disperata. asa plange si se agata de mine....de ce sa ii fie frica.ri am intrat cu el in acda. m-am jucat cu el, am clipacit apa si cand sa il spal pe cap...urlete de numa. nu stiu ce sa mai fac.
VA pupic pe toate si revin later
dayanara spune:
dbunny - interesanta oferta, doar ca eu n.am ce sa fac cu casuta, poate doar s.o pun in dormitor la el :)) aia mai lipsea
la voi in curte cred ca merge foarte bine
kokorina - cam cate abdominale se fac pe zi si in cate zile se vad rezultatele?
ma bucur ca ti.a placut videoclipul :)
angi - sa stii ca ai dreptate, cumparatul e un fel de terapie :)) dar gata am terminat cu blugii lungi mai imi iau vreo 2 perechi din aia scurti si gata pe anul asta, sper :)
ivan si dayanara
kokorina spune:
buna fetele!
am facut flanc cu mere alu' MIRONA.....au mancat copchii la greu si eu pe langa ei.bun MIRONO mi-a iesit si am nimerit foc potrivit...mama ei de potriveala
quote:si noi pe voi,da' apasat nu asa....
you all
DAYANARA....da' buna impresie mai ai tu desüpre mine.tu stii ce burtoi am eu?nu ma crezi asa-i?dar nu doresc nimanui sa o vada,as oripila in direct.eu o ascund in blugi de aia arat cica misto.nu am facut niciodata abdomene incepand de azi(spre exemplu) si sa vad rezultate dupa ...o anumita perioada.si eu am facut sporadic daca am facut.chiar ma apucasem acuma recent de facut,am si scris pe forum...adica m-am laudat dar numai cu laudatura am ramas.in orice caz la abdomene se incepe cu cateva la inceput si in fiecare zi mai pui una-doua in plus.asat ca sa nu faci febra musculara.chiar daca tu poti face 20 din prima,baga numai 10,e mai bine pt muschii tai.burta se da cel mai greu jos asa ca rezultatele se vad,cred eu destul de tarzior,dar depinde si de strctura ta musculara,configuratia ta.....succes!
m-a urmarit videoclipul acela aseara pana am adormit.....minunat!
quote:nu stiu sa-ti spun,sa te sfatuiesc...imi pare rau ca nu va puteti odihni.sper sa gasesti un sfat pe undeva si sa-i poti scoate mucisorii uscati sa poata dormi.....scoate-l la soare si apoi scoate-i mucii lichizi cu pompita sau batista bebelusului,scuza-ma nu sant ironica,chiar atat imi da prin cap sa-ti spun.
Dani de vreo 2 nopti doarme agitat...maraie in somn, nu se trezeste de tot dar maraie tot la 2-3 ore...se trezeste cu muci uscati...cu gatul uscat...daca pun umidificatoru tuseste
ROANA.....sa stii ca si la noi se mai intampla asta ce spui,ca nu vor sa se aseze in cada(desi le place apa,sant scorpioni,deci....)si tot asa stau agatati,dar noi am incercat sa-i luam cu "vrajeala"...scuza jargonul.mai o jucarie,mai un giumbusluc de-al nostru...si reusim pana la urma.succes!
revin ca tre sa culc copchii.....
miki04 spune:
Ziua buna gagici,
Eu sunt la servici si n-am chef de nimic, am intrat sa va pove ce am patit aseara. Ma jughineam eu cu sotul si ma faceam ca dau in el si intra Cristi in camera in momentul ala....nu va imaginati ce afectat a fost s-a trantit jos cu fata pe covor si nu zicea nimic.M-am dus eu la el l-am luat cu binisorul ca mami cu tati se joaca....avea o moaca si ma privea asa neincrezator am crezut ca mor.
Ieri mi-a facut o data caca moale sper sa nu se mai repete...
Va rog eu mult tineti-mi pumnii stransi ca am depus azi actele pentru un credit...sper sa ni-l acorde.
Va pup pe toate
danita spune:
P este bolnavior . noapte cumplita ..... nu vrea papa, nu vrea medi , nu vrea sa curatam nasul ...la toate spune nu si da din cap ca nu . cu greu am reusit sa ii curat nasucul si sa adoarma ......imi e asa de milaaaaaa de elllllll . off
D
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by danita
P este bolnavior . noapte cumplita ..... nu vrea papa, nu vrea medi , nu vrea sa curatam nasul ...la toate spune nu si da din cap ca nu . cu greu am reusit sa ii curat nasucul si sa adoarma ......imi e asa de milaaaaaa de elllllll . off
Fa-i o supica calda..poate poate...
Chiar daca urla rau, e numai 30 de secunde...nu-l lasa necuratat...saracutul

Miki de-acum tre sa avem mare grija ce facem in fata pruncului... eu ma gandesc serios sa nu-l mai bag in baie cu mine cand imi fac nevoile...tzinem pumnii pt credit!
roana si Dani a avut o scurta perioada cand n-a vrut in vana...cu rabdare l-am reconvins ca-i fun si-am clipocit in apa pan-am dat juma de cada afara si-am stopit si pereti si mami si tati...acu merge singur la vana seara si ridica un piciorus sa intre-n vana
Kokorina...deci esti gospodina da? Ieri am luat croasanturi sa fac flanu cu croasanturi ca oricat m-as stresa Dani nu papa flan...nici cu fructe nici fara fructe...
Bambo tu unde umbli mami?
Zilele astea introducem linte in meniu...m-am gandit sa le bag in pireul cel de toate zilele...prima data o lingurita..apoi o lingura mare...apoi daca totu-i ok 3 linguri mari la o mancare...cu morcov, cartof, ceapa, praz...
Dayanara...ce-i garbanzos in romaneste?
Tocmai m-am razboit cu 2 donuturi
le-am invins!(a se citi le-am halit)PD Ce stiti despre Actimel? E adevarat ca L Casei Imunitas ajuta la imunizare? sau o doar o afarece de-a lui Danone?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bamboletta spune:
Salutare
Dbunny-aici sunt va urmaresc ascunsa
,vremea asta ploioasa imi da o stare f naspa
imi e somn dar daca ma pun in pat nu pot dormi
,cred ca am nevoie de o sedinta de shoping sa-mi revin ![]()
Antonia e bine sanatoasa,cu manuta e mai bine dar noaptea o mananca si se scarpina
ziua nu are traba cu scarpinatul,mai avem putin si scapam de bandaj,aseara am schimbat bandajul singura ca se udase la dus,a stat cuminte si urmarea operatiunea 
Danita-offf imi pare tare rau,multi
pt P si multa sanatate
pt toate regasitele
daca mai e cineva bolnavior multa sanatate 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dayanara spune:
dbunny - habar n.am cum le zice in romaneste la grabanzos, dar uite ce.am gasit si zau ca.mi vine sa ma tavalesc pe jos de ras, imi tremura mainile, abia scriu de ras cica se cheama "mazarea berbecilor"
:)))))))) de fapt e nautul cel de toate zilele dar aici e alt soi de naut , am gasit aici http://es.wikipedia.org/wiki/Garbanzo apoi dai traducerea in romana si.ti da asta : http://ro.wikipedia.org/wiki/N%C4%83ut
i.am dat linte la borcan gata facuta de la hero baby si nu i.a placut, sa.i pun in piureul cel de toate zilele cate putin? dar eu ala il congelez, sau sa fac piure normal pt o zi si sa pun si linte?
kokorina - si eu fac abdomene de cate ori pot cam 10-15 pe zi , de fapt am facut cateva zile , dar burta asta nu mai are leac, iti zic eu, decat cu foarfeca
danita - multa sanatate la baiat
miki - tin pumnii pt credit
dbunny cred ca L casei ajuta ceva , ca vad ca e folosit de mai multe firma nu doar danone, acum am auzit ca nu e recomandat in cantitati f mari deoarece se invata organismul cu el si nu mai produce anticorpii respectivi
ivan si dayanara
angi_m spune:
Salutare
Iar nu am reusit sa intru aseara.
Dar sa stiti ca am terminat cu filmele, subtitrarile, etc. Gataaaa... Acum trebuie sa trec la vizionari. 
Noaptea cealalta Iulia a fost tare maraita, am luat-o in brate de nu stiu cate ori. Si asta cu panadol cu tot. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost fara el...
Si de vreo 2 zile cam tuseste, dar e tuse de-aia, se cunoaste ca o deranjeaza ceva mucisori si de-aia tuseste. Asa ca de dimineata fuseram la doctor sa o vada. A plans mititica rau de tot, ii dadura mucisorii si balele pe-afara... Domn'le, stetoscopul ala este sperietoare, ce sa mai. Nu stiu cum sa fac sa nu mai planga atata cand il vede. (mi-aduc aminte ca si eu plangeam de mama focului cand il puneau pe mine, copil fiind, dar chiar nu stiu de ce plangeam)
A gasit-o ca are rosu in gat. Ne dadu sa luam niste chestii subtirele, si daca pana maine tuseste mai rau sau daca face febra sa ii dam antibiotic (fromilid). Dar noi nu vrem sa ii dam chiar asa din prima antibiotic... Mai vedem...
Maine dupa-amiaza mergem la alt medic (dermatolog) ca i-au aparut niste bubite in gurul gurii si nasului, care se inrosesc atunci cand ii dam sa pape (adica atunci cand se murdareste de mancare). Si se tot intinde zona aia cu bubite. Pediatra ne-a zis sa ii dam cu advantan. Insa la ala, daca nu elimini cauza, recidiveaza.
Maseaua inca nu a spart. Are o mega-gingie acolo 
Aaaaa, si de dimineata la doctor, mi-a dat Iulia un cap in gura... mi-a umflat buza...
Roana, eu cred ca spalatul pe cap ii sperie teribil. Exact ca Alex a facut si Iulia la baia trecuta. A inceput sa planga, cu toate ca pana atunci dushul fusese un prieten foarte bun pentru ea. Am reusit sa ii facem baie la tati in brate (tati in cada). Incet incet am coborat-o si pe ea cu picioarele in cada. Iulia plange mereu cand o spal pe cap, desi incerc mereu sa nu ii curga apa pe fatza. In momentele alea imi doresc sa fi fost tunsa la zero
(Iulia nu eu).
quote:
Originally posted by dayanara
angi - sa stii ca ai dreptate, cumparatul e un fel de terapie :)) dar gata am terminat cu blugii lungi mai imi iau vreo 2 perechi din aia scurti si gata pe anul asta, sper :)
Nu te cred

quote:
Originally posted by miki04
... Ma jughineam eu cu sotul si ma faceam ca dau in el si intra Cristi in camera in momentul ala....nu va imaginati ce afectat a fost s-a trantit jos cu fata pe covor si nu zicea nimic.M-am dus eu la el l-am luat cu binisorul ca mami cu tati se joaca....avea o moaca si ma privea asa neincrezator am crezut ca mor.
Apropos de asta, de dimineata asistenta se prefacu ca (scuzati cacofonia) ma controleaza pe mine cu stetoscopul, iar Iulia se puse si mai rau pe plans. Crezu probabil ca imi face mie asistenta vreun rau

Miki, bafta cu creditul

Dbunny, am luat si eu actimel vreo 10 zile (nu 14 cum zic ei). Insa vreo 3 luni mai facusem inainte un tratament de imunizare cu Bronho-vaxom (nu stiu exact daca asa se scrie). Acu, nu stiu daca imunitatea mi-a crescut de la actimel sau de la tratament sau de la amandoua... Eu am zis ca sigur nu incurca.
Bambo, pupam manutza sa nu mai manance

Danita, sper sa va reparati repede ca sa aveti si voi macar noptile linistite

Cam atat de aici de la mine de la servici.
V-am pupat

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal