Vara 2008 in Turcia (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hopa si eu dupa Danutz... cu cererea de rezervare facuta la Papillon Belvil, 8 nopti, cu plecare din Bucuresti 28 august; pret 860.5 EUR (cu taxa de aeroport inclusa, de 95 EUR). Abia astept sa plec... sper sa fiu multumita de alegerea facuta.. e prima vacanta organizata de mine.... inainte plecam total neorganizam si alegeam locuri nepopulate din Turcia, dar acum cu cel mic am ales sa mergem pe sistemul all inclusive.
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dina231 spune:

Buna tuturor! Am stat numai cu cititul pe aici, si timp de o luna am facut un studiu mare ce tine de vacanta noastra la Turci, e pentru prima oara. Dupa ce am citit si la rusi si la romani toate parerile, me-am facut listuta cu hoteluri si m-am pus la asteptat-targul, necatand ca la unele agentii deja aparuse preturile. Dar am fost,spre surprinderea mea,tare dezamagita: agentiile au fost nepregatite total, de cine nu ma apropiam imi ziceau ca inca nu au preturile sa vin la ei saptamana asta si-mi vor oferi ce au, unii me-au luat si mail-lul. Me-am umplut sacosa cu plianturi de la tot tragul si am pornit dezamagita acasa. Nu zic, unele agentii (rezeda, alibaba) me-au facut un calcul aproximativ la cererea mea, si-mi iesea pt 10 nopti doi adulti si un copil de 2,7 anisori la un hotel de 5* - 2100-2300 euro. Acasa dupa ce am revizuit din nou, am intels ca ceea ce ofera TezTour early booking sunt cele mai bune oferte, sincer m-am lins botul inca de la inceputul lui martie la aceste oferte, si anume la Royal Wings - 10 nopti DBL+CHD -1740 plus 180 taxa aeroport, deci in total im iesea 1920, dar nicidecum 2100-2200. Asa ca m-am dus sambata din nou la targ, m-am apropiat de Teztour, le-am zis ce vreaun si m-au indrumat la Balkan Travel, care stateau chiar in spatele lor, ei me-au calculat o oferta de minune! Pt 9 nopti, caci de 10 nu au putut deja sa-mi ofere - 1863 euro! asta cu tot, de pe 26.05 pana pe 04.06. Me-au si facut rezervarea pe loc. Am ramas foarte multumita. Eri cand am fost la agentie sa achit, am vrut sa cumpar si pentru prietenii mei la acelas hotel in aceesi perioada si surpriza - acest hotel deja e in stop-sail pana la sfarsit de vara! eu am fost printre ultimii care au avut norocul. Pai daca ma lasam dupa sfaturile altor agentii sa vin saptaman asta ma trezeam ca chiar ma lingeam pe bot...Deci concluzia mea este ca la acest moment cele mai bune oferte la are TezTour, si in anii viitori nu mai astept targul cat pururea, si in primele zile de primavara imi voi rezerva loc.
Ceva mi se paruse bune oferte la Pasha, dar nu aveau Royal. Asa ca cine mai merge in aceasta perioada la Royal scrieti, sa ne stragem si sa ne fie mai vesel :-). Tuturor va doresc o vacanta frumoasa si fara dezamagiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anc@ spune:

Diana231

loool
E pe bune postul tau??
Bine ca ai gasit ce cautai.... M-am distrat din plin. Mai scrie! Macar la intoarcere sa faci un ampluuuu reportaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am si eu o intrebare la fetele care au oferte concrete sau care au deja rezervarile facute : cum ati obtinut ofertele astea concrete?Ati sunat la toate agentiile?Ati trimis mailuri si vi s-a si raspuns?

Eu am trimis mailuri astazi de dimineata la 5-6 agentii si pana la ora asta n-am primit nici macar un raspuns.Fiind la serviciu nu pot sa stau pe telefon sa sun la agentii.Cum naiba sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

jasmine, din pacate agentiile nus e omoara cu raspunsul prin mailuri. Acelasi lucru l-am patit si noi anul trecut,cand vroiam oferte pentru turcia.
Pana la urma am facut un drum la ALi Baba si acolo ne-au facut si calculul la hotelurile alese de noi, plus ne-au propus ei vreo 2 cluburi si pana la urma am ales unul din ele. Si nu am regretat. A fost una din cele mai reusite vacante.
La Belek, Club Voyage, cu avion cursa Tarom, all inclusive.
Chiar nu am de ce ma plange.

Succes la cautat si vacanta placuta tuturor!
Ma duc sa studiez topicurile cu Grecia, ca anul asta am schimbat tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dina231 spune:

Buna la toata lumea dornica de odihna ;-) ! Eu am gasit multa informatie pe saiturile agentiilor, dar si am primit pe mail multe. De la Alibaba am 7 mail-uri :-) cu oferta lor, trimite-mi adresa pe PM si-ti trimit ceea ce am de la Alibaba, apropo cand am fost la targ me-au calculat dupa fix acelas model care mi l-au trimis pe mail, am fisierul cu reducerile adica fiecare hotel ce reducere are si pana cand e valabila early-booking, si apoi gasti acolo fisiere cu pretri pentru 7,8,9,10 nopti.
De la Perfect Tour am, de la Nefertiti, si nu mai tin minte :-)inca d la cine, la TezTour chiar pe saitul lor gasesti preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by didi

Buna! E prima data cand scriu aici, pana acum am
studiat ceea ce ati spus voi.
Am fost la targ azi, intr-adevar, cei de la
Ali Baba au super ofertele. Am luat la Aqua Fantasy
in Kusadasi, doi adulti si 1 copil, 16-23 iunie, cu
508 euro - familia (toate reducerile posibile).
Fara transport.
Am ramas foarte uimiti de preturile lor.
Super....
pupici

didi si cata
http://www.flickr.com/photos/dia_si_cata/
http://picasaweb.google.com/DiasiCata



buna didi
noi inca nu ne-am decis intre aquafantasy si sealight. tot in aceasi perioada mergem si noi si as vrea sa-mi spui daca sti pe cineva care a fost acolo?as fi vrut pareri de la cineva care a fost acolo ca asa de pe site-uri am citit tot felu si pro si contra, si ar fi fain sa gasesc pe cineva care a fost acolo si sa-i pot pune cateva intrebari. voi cum de ati ales aquafantasy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cine a calatorit cu compania aeriana AtlasJet?
clarissa
Trimis la - 04/04/2008 : 11:01:22
--------------------------------------------------------------------------------

Buna tuturor.

Anul acesta am hotarat sa plecam in concediu in Turcia-Antalya impreuna cu pitica noastra de 11 luni. Toate bune si frumoase, am studiat ofertele de pe la agentii, am fost si la targul de turism. Am vazut care sunt statiunile din Antalya si la ce te poti astepta, am citit postarile voastre despre acest subiect.

Agentia pe care am ales-o efectueaza zborurile cu compania turca AtlasJet Air. Ca mai toate agentiile de altfel. Noi nu am mai zburat niciodata cu avionul, dar nu pot sa zic ca aveam vreo problema. Pana am citit despre AtlasJet si din pacate vestile nu erau tocmai incurajatoare. Tot ce am gasit a fost de genul: avion AtlasJet deturnat in Antalya...; avionul companiei AtlasJet care trebuia sa plece de la Timisoara spre Antalya a anulat zborul pt. ca a inceput sa iasa fum inainte de decolare (noroc ca era inainte); avion prabusit in Turcia (parca), al aceleiasi companii, vreo 60 de morti. Nu in ultimul rans pe un forum scria ca AtlasJet zboara cu avioane "expirate", ca pt. lumea a 3-a, care in alte tari au fost date de mult la fiare vechi.
Sincer mi s-a creat asa o umbra de nesiguranta si, desi sunt constienta ca atatia oameni pleaca cu ei, am inceput sa ma indoiesc de alegerea facuta.

Ce sfaturi imi dati?

Multumesc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Clarissa, noi am zburat anul trecut cu AtlasJet in Turcia. la dus era un avion inchiriat de la o companie austriaca, personalul de bord ok, pilotul agresiv (ca maniera de pilotaj ma refer) dar zborul a fost fara probleme.
la intoarcere avionul a fost tot inchiriat, fara insemne atlasjet, echipajul turco-romana, pilotul turc, zbor fara nici o problema.
cred ca pentru cursele charter contractate cu turoperatorii multe companii aviatice inchiriaza avioane de la alte firme disponibile.
vacanta placuta!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarissa spune:

Multumesc mult pentru raspun roxanaz. Mi-ai mai ridicat moralul .
Astept in continuare si alte pareri despre Atlasjet.

Pentru concediul asta noi am ales hotelul Royal Wings pentru ca la Delphin Palace Deluxe nu am mai gasit locuri pentru luna mai.Poate la anul vom merge si acolo. Am auzit numai pareri bune depre el.

Cine a mai fost la Royal Wings si cum v-a placut sejurul acolo? Aveti ideea cam ce temperatura este in aer si apa la mijlocul lunii mai in Antalya? Avem vreo sansa sa facem plaja si baita in apa?


pupici tuturor si vacante placute.


Clarissa



A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. ( Antoine de Saint-Exupery )

Mergi la inceput