Socant!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by loreen

Elementarele notiuni de prim ajutor sunt prinse in legislatie si trebuie sa le aiba orice participant la trafic,in special soferii, nu neaparat politistii...

acum yo nu inteleg...daca politistul de la circulatie nu are nici cea mai elementara notiune de prim ajutor atunci de ce trebuie sa mearga la locul faptei cu sirene si tot pachetul?
are zi de zi de-a face cu cazuri de genul asta...apoi daca el ajunge la accident doar sa se scarpine dupa ceafa si sa arda benzina atunci se se lase nene de meserie...sa lase numai salvare sa-si faca treaba si politia sa nu mai ocupe drumul de pomana.
in ce filme am vazut yo politia intii il investigheaza pe ala ranitu"....anunta salvarea si ii da date despre ce si cum...
in filmele politiei romane cum e? politia sta pe margine si fumeaza o tigara...cu spatele la accidentat..ca nu e nene treaba lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Martie eu cred ca nu ai dreptate in unele lucruri.Eu stiu ce inseamna stare de soc si cred ca multi alti stiu ce inseamna dar eu cred ca acea soferita nu avea nici o stare de soc era foarte pasiva si nici macar bun simt nu a avut sa se opreasca la fata sa vada macar daca mai traieste sau nu.Eu cred ca in primul rand ea putea sa ii dea primul ajutor avand in vedere ca i-a luat viata.Oricum si daca o ducea la spital si murea in ,asina tot ea era vinovata dar macar facea ceva pt ea.Acestia sunt oameni fara inima si oameni care fara scrupule. I-MI PARE NESPUS DE RAU CATE SE POATE INTAMPLA IN ROMANIA.condoleante familiei fetei

burgalassi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

eu am gasit acuma mesajul asta pe mess.:
"Vino Luni 31 martie, ora 18h00 pentru 2 minute in Piata Victoriei in fata Muzeului Antipa pentru a arunca un servetel alb in semn de protest impotriva nepasarii autoritatilor cu ocazia Summitului NATO! (simbolic - locatia va fi curatata) O tanara studenta a fost calcata pe culoarul unic langa politisti si nu s-a facut NIMIC! Haideti sa nu lasam acest moment sa treaca in uitare si in nepasare. ESTE TIMPUL SA ACTIONAM! PROTEJATI-NE SI PE NOI ASA CUM II APARATI PE SMECHERI! Difuzati mesajul si va asteptam sa treceti pentru cateva minute prin zona"
cred ca e deja trecut de ora 18.00 si nici in Romania nu sunt...

anca
31+ bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

"Azi, am vazut un om pe moarte", povesteste politistul ajuns acasa. "Si, tu ce-ai facut?", il intreaba nevasta, mama, tatal. "Eram cu spatele, dirijam circulatia. Eram in misiune", spune politistul. Apoi casca, obosit de greutatea zilei. N-are nici un simptom de remuscare. Era in misiune. "Azi, am vazut un om pe moarte", spune jurnalistul, intrand pe usa casei sale. "Si, tu ce-ai facut?", il intreaba curios unul dintre-ai sai. "Eram cu fata la el, filmam", povesteste jurnalistul. "Imi faceam meseria", adauga el, ca o scuza, dar nu e scuza, e un soi de mandrie cruda, "ce job plin de adrenlina am, m-am obisnuit sa vad morti, sange, creier si nu mai am nici o tresarire"... "Azi am vazut un om pe moarte", poveste un om, trecator in acea dupa-amiaza prin zona Kiseleff."Si, tu ce-ai facut?", il intreaba cei din jur. "Strigam la altii sa-l ajute!", raspunde el plin de naduf. "Nu era treaba mea, era a lor!", se scuza el si vrea sa creada, din tot sufletul, ca a facut totusi tot ce i-a stat in putere... "Azi, am vazut un om pe moarte", spune Dumnezeu ingerilor sai. "Si, Tu ce-ai facut?", il intreaba ingerii. "Am stat acolo, linga el, si l-am tinut de mina. I-am vorbit si i-am mangait fruntea. L-am ajutat sa nu se simta singur". "Si, oamenii din jur ce-au facut?", vor sa stie ingerii. "
"Oamenii din jur?". Dumnezeu ofteaza. "Oamenii din jur erau prea ocupati sa se certe intre ei"...

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Chowpersa, frumos ce ai scris!

Totusi nu intelegeti ca trecatorii nu aveau ca sa-i faca, din moment ce era politia acolo si nu lasa pe nimeni sa se apropie. Cine n-a citit inca textul din linkul aratat de XIO sa faca bine sa citeasca!

Si da, ii blamez si eu pe politisti, pt ca din 3 unul putea sa stea langa ea si sa incerce sa o tina constienta. Sa fie acolo langa ea pana venea salvarea! Presupun totusi ca nimeni nu va raspunde in fata legii ...

Nu am inteles inca daca ea a fost mutata de pe carosabil pe spatiul verde ... daca e asa, atunci e incredibil de trist ... atunci inseamna ca cel care a mutat-o a participat activ la moartea ei ...

Sibylle saptamana 28

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aici exista o lege "Good Samaritan law" conform careia nimeni nu poate fi tras la raspundere sau dat in judecata daca a incercat sa ajute pe altcineva implicat intr-un accident si involuntar i-a provocat moartea sau rani mai grave. Legea este facuta tocmai pt a motiva persoanele dornice sa ajute, si care sunt capabile de first aid, dar care se tem de eventualitatea unui proces, sau se tem ca in urma actiunilor lor starea accidentatului sa se agraveze.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Aici exista o lege "Good Samaritan law" conform careia nimeni nu poate fi tras la raspundere sau dat in judecata daca a incercat sa ajute pe altcineva implicat intr-un accident si involuntar i-a provocat moartea sau rani mai grave. Legea este facuta tocmai pt a motiva persoanele dornice sa ajute, si care sunt capabile de first aid, dar care se tem de eventualitatea unui proces, sau se tem ca in urma actiunilor lor starea accidentatului sa se agraveze.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Si la noi este aceasta lege , dar are mai multe dedeusbturi , u este asa simpla cum ai enuntat-o.
daca a fost chemata o ambulanta la locul accidentului si cel care vrea sa resusciteze habar nu are ce trebuie sa faca , pai nu are rost sa faca .
daca a fost chemata ambulanta dar aceasta nu poate ajunge la timp . atunci da , i se da unda verde omului sa incerce dupa instructiunile doctorului sa faca o resuscitare.
La voi, si peste tot de fapt paramedicii care ajung la locul faptei trebuie sa tina victima in viata , iar orice alte masuri de a ajuta trebuie accptate inainte de doctor.
Daca doctorul spune sa nu-i faca imobilizarea ei , nu au voie sa o faca si pot plati daca incalca spusele doctorului.

Fata nu avea leziuni cervicale din cate am inteles , nu a fost mutata pe spatiul verde , iar daca a fost , bravo celui care a facut-o , pt. ca a pus-o in pozitia laterala de siguranta.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Xio, esti sigura ca e ok daca au muta-o de pe carosabil pe spatiul verde pt a nu jena circulatia ? Si in acelasi timp si autoarea accidentului si-a mutat masina ... ce ancheta se mai face in cazul asta ?

Eu din lege inteleg ca nu ai voie sa muti accidentatul pt ca nu poti sti ce leziuni are, poti doar sa-l pui pe o parte si sa incerci sa ii vorbesti, sa il tii constient.

Sibylle saptamana 28

Nasterea ariciului junior
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

cutremurator.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dumnezeule mare! e ingrozitor sa vezi asa ceva, ar trebui sa ne gandim ca putem oricare dintre noi poate pati asa ceva fara ca nimeni sa i-a vreo masura!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput