DEPO PROVERA

DEPO PROVERA | Autor: p.a.ade

Link direct la acest mesaj

Va rog cele care imi puteti spune de unde pot sa-mi cumpar injectia anticonceptionala depo provera ca m-am saturat sa merg pe la farmacii si sa se uite la mine ca la extraterestru cind o cer.Nu am gasit-o la farm. din orasele apropiate si in curind voi avea nevoie de ea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Tu ai studiat putin inainte sa faci injectia aia?S-a vorbit aici asa de mult depre ea. Daca ai facut pana acum si iti prieste ma bucur pt tine dar daca nu ai mai facut niciodata vezi ce efecte negative are si apoi i-a o hotarire . Eu una sunt contra la aceea injectie si de curind incep sa imi schimb parerea si depre anticonceptionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Am citit tot ce se putea citi despre acea injectie si am discutat in amanunt cu doctorita in care am absoluta incredere pt. ca datorita ei am un copil si tot datorita ei acum pot sa spun ca sunt sanatoasa,este medicul meu de aproape 4 ani si imi explica tot timpul tratamentul.Sunt convinsa ca poate avea acele efecte adverse dar orice medicament are si daca stai si te sperii tot timpul ar trebui sa nu mai luam nimic niciodata pt. ca toate pot face si rau nu doar bine,nu este asa?Oricum multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

daca tot ai discutat cu medicul tau atat de informata, nu stia sa iti spuna si unde poti gasi acest medicament? observ ca esti din vatra dornei.... ma gandesc ca daca farmacistii nici n-au auzit de asa ceva, e pentru ca aceasta metoda contraceptiva e f.putin cunoscuta si in orasele mai mari... spun asta pentru ca de exemplu eu am cautat in tot Botosani-ul (atat la farmacii cat si la supermarketuri) scutece HUGGIES, insa raspunsul a fost "nici macar n-am auzit de ele"; aici se folosesc "pampers" ..... deci no (more) comment!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Eu am luat gratuit de la medicul meu, ceea ce in mod normal ar trebui sa faci si tu. Daca doctora ta ti-a recomandat acest tip de contraceptie, tot ea a-r trebui sa ti-l si dea, prin programul gratuit de contraceptie pt adolescenti si tinere mame... Acest program se deruleaza pe tot teritoriul Romaniei, atat in mediul urban cat si rural, deci e valabil si pt tine.... Insa, ca o parere personala, te sfatuiesc sa nu faci aceasta injectie, iti spun din propria experienta... Chiar are efecte adverse vizibile, fizice si psihice...

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si mie tot doctora mi-a recomandat-o si imi pare rau ca am mers pe mana ei , inainte de a face eu putin research . Nu vreau sa te dezamagesc sau sa te superi sunt persoane care cica le-a mers foarte bine. I-a faptul ca nu o gasesti un semn de la doamne ,doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Multumesc pt.sfaturi,problema este ca doctorita mea nu e de la mine din oras si nu s-a gindit ca nu o voi gasi dar in mai trebuie sa merg iar la consultatie si voi vedea ce pot face.Momentan mai amin pina merg din nou la ea.Problema este ca fiind consumatoare de cafea si uneori si cite o tigara pilulele nu sunt chiar indicate iar steriletul iese din discutie pt. ca am avut o problema cu o rana pe col.Am aflat si eu ca se distribuie mai mult prin cabinetele de programare familiala dar la mine in oras medicii ginecologi lasa mult de dorit si nu stiu nici ei prea multe.Nu am de ce sa ma supar stiu ca sunteti bine intentionate.

Mergi la inceput