Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

Buna ziua la toata lumea.
Imi place tare mult acest grup si m-am gandit sa vin si eu, daca ma primiti.
Sunt foarte ambitioasa mai ales ca a sosit primavara si vreau sa lupt cu kilogramele in plus.
Spor la slabit la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Milkbaby bine ai venit....bineinteles ca te primim,asa fete ambitioase care sunt in grupul acesta nu se prea gasesc .

Te rog sa ne spui cate kg ai si cat ai vrea sa slabesti, poti sa mentionezi si regimul pe care intentionezi sa-l ti.

ambitioasa.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

TOATE FETELE AMBITIOASE

la noi noutati nu prea sunt...eu de luni m-am apucat de Scardale ,tocmai pap o conserva de ton,dar nu prea merge pe gat in jos...am plecat de luni cu 50,9 kg....merge din ce in ce mai greu...om vedea pana lafinal
nu ma cantaresc pana luni sa fie o saptamana de regim.

dl. SOT 94 kg....LUNA te rog trece acolo niste floricele..e foarte incantat
nu mai tine regimul lui catalin crisan...nu mai poate papa atata carne,dar baga salate la greu si carne fiarta,preparata la gratar, fructe,ceaiuri etc....fara nici un gram de paine.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Multumesc frumos....
Eu am acum 65 kg. (dar am fost si mai grasuta dar chiar in ultimele 2 saptamani am slabit cam 2-3 kg) si am zis ca ma apuc de o dieta mai serioasa sa ma simt bine in pielea mea. Visul meu este sa am 55 kg. (pentru inaltimea mea ideala),... dar ma multumesc si cu 57 kg. pentru ca pot sa-l mentin dar daca slabesc prea mult poate ca nu pot sa stagnez.
De luni am inceput dieta, fac o combinatie de diete fiindca deja stiu la ce reactioneaza organismul meu. Am facut multe cure de slabit, diete,regim, efort fizic... Ieri am inceput cu boabele de orez nefiert...dar am iutat sa iau in considerare luna sa ma uit daca e plina sau nu. In rest nu mananc paine si dulciuri (este mare efort, stau cu 3 fete in camera care nu au probleme cu greutatea si ma tenteaza tare cand una scoate o ciocolata Milka ...) dar rezist, chiar sunt mirate ...
Ieri seara am facut abdomene de mai multe feluri aproximativ 400 de bucati, sunt tanara si nu ma las...
Acum merg sa-mi iau cina, neaparat inainte de ora 6.
Spor la slabit la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Va salut si eu in fuga – am intrat sa vad daca ati mai raportat ceva –felicitari pentru rezultatele obtinute dar floricele nu pot sa pun caci langa numele voastre e plin cu reclama – chiar nu inteleg ce e cu intruziunea asta –reclama-reclama dar nu pe listuta noastra
Lavinia,sotul tau e foarte ambitios si tu la fel caci un sot nu poate face nimic de nu e impins din spate de o sotie
silar, pentru Scarsdale -dar si pentru curajul de a renunta la el -in primul rand sanatatea
carla,poza ta e foarte frumoasa -eu mai am doar 5 puncte dar 1 va merge la tine -bine ca ai mentionat ca ai poza in concurs caci altfel nu stiam -oricum la votarea precedneta sigur ca poza ta a luat 5 puncte pentru ca asa am notat fiecare poza care reprezenta o clipa de viata - iar mersul (primii pasi) e cu prisosinta nu numai clipa anului 2007 ci mult mai mult ...
Milkbaby ,bine ai sosit la noi si mult spor =inteleg ca stai la camin –multe tentatii pe acolo dar daca vrei cu adevarat poti – se pare ca abdomene faci din greu –felicitari –faci si alt tip de exercitii?

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

am reusit sa fac modificarile pe listuta
se pare ca reclama e doar temporara _ tine doua-trei minute si dispare
citind fugitiv lista am observat lipsa multor fete - incep cu proaspatele vampe Alyna24,saryta - pe veterane nu le mai amintesc caci stiu eu din surse sigure ca se tine de dieta desi intra mai rar
dulcetica,marami,buse_dulci - fete ambitioase dar care nu raporteaza -
eunice,ce se aude cu ultimul kg.?
Milkbaby,trecandu-te pe lista mi-ai adus aminte de papusica mea - din cand in cand o mai alint chocolatebaby - nu s tiu tu cat esti de alba dar ea sigur e de ciocolata - vezi semnatura (nu e indemn la vot caci vad ca esti nou-venita si ei nu voteaza caci la votarea precedenta unii au fraudat din greu inventand useri noi) - ce dieta cu orez urmezi?

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cu mare greutate am mai slabit un kg,deci acum am 58kg.Mi-e groaza ca nu pot da mai mult intr-o saptamina si mai vine si pastele .Of ,o perioada foarte gurmanda,din pacate.

Mergi la inceput

Luna, multumesc pentru ca m-ai trecut pe listuta voastra. Ai dreptate, stau in camin studentesc cu inca trei colege de camera, si chiar e dificil mai ales cand sosesc cu o tava mare de cartofi prajiti in timp ce eu fac abdomene, si camera este plina de miros.... Dar nu am mancat deloc. Dieta cu orez este aceea care este sub lista, nu stiu cat ajuta dar o incercare merita. In rest beau foarte multa apa si ceai verde fara zahar,zaharina sau orice indulcitor. Am facut si ceva aerobic doar 30de minute si inca 400de abdomene... nu ma las [:d]
In rest chiar ai o papusica foarte draguta imi place tare mult poza (sigur ai avut un fotograf bun ) sa stii ca eu as fi votat 5 puncte... dar regulile sunt reguli dar in gand am votat si as vota si la alte ingerase...
Multa ambitie la toata lumea

Mergi la inceput

dulcetica,felicitari!
primul pas a fost facut
alergarea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am intrat sa ma mai laud cu 57,5kg.Alergarea din pacate e pentru perspectiva, ca ma chnuie sindromul vertiginos si nu risc sa lesin pe strada.Dar ma misc la plimbare.Nici exercitii nu fac,absolut nimic din pacate ,sa nu-mi perturb echilibrul precar.

Mergi la inceput