Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by MsLara

Votat...cu drag!

da'tu de ce nu dormi?!
eu am terminat de la 18.30 - 23.45

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Pai tocmai ma intorsesem de la o plimbare...la ziua unei prietene, si uite asa s-au dus pe apa sambetei eforturile din timpul saptamanii, cand nu mancasem nici dulciuri, nici seara ...am recuperat aseara!

Dar nu-i nimic...de azi o iau de la capat

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Luna, pe unde umbli? Nu ai mai trecut pe aici...

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, saptamana asta am fost cam ocupata si nu am avut timp sa trec, plus ca am uitat sa ma cantarsc miercuri, dar treaba merge binisor,adica sper sa ajung sub 80 luna astaSotul aplecat inca os aptamana asa ca riscul sa calc gresit e tare mic, mai o cola dar asta trece
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by olim

salutare tuturor
fetelor, saptamana asta am fost cam ocupata si nu am avut timp sa trec, plus ca am uitat sa ma cantarsc miercuri, dar treaba merge binisor,adica sper sa ajung sub 80 luna astaSotul aplecat inca os aptamana asa ca riscul sa calc gresit e tare mic, mai o cola dar asta trece
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa sa aveti

Las-o incolo de Cola, tu nu citesti ce se tot scrie despre ea? Incearca sa renunti, face mai mult rau decit bine

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

ei mai nora, usor de spus si greu de facut, si cand ma gandesc ca beau doar de 10 ani jumate, ca inainte eram fan pepsi maz si fanta
Apoi e singura mea placere gustativa, adica nu is mancacioasa, nu fumez, nu alcool, nu droguri, nu nopti nedormite, doar colaIn sarcina m-am ambitionat si nu am baut o perioada deloc, dar acuma imi lipseste ambitia, iar in Romania nu pot sa ma abtin, ca e mult mai buna ca aici.
fetelor, va doresc tuturor sa aveti o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata si o saptamana plina cu rezultate

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

salutare si de la noi si o saptamana excelenta va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

O saptamana excelenta si din partea mea desi avem 3 zile cu ploaie si vreme urata.
Fetele hai sa va zik, ca m-am lasat de scarsdale vineri ca mi-a fost rau. Sa nu intelegeti gresit Scarsdale e bun e okay dar nu cand tii post, eu personal am slabit 2kg de luni pana vineri inclusiv.
Deci vineri aveam 58,8 kg .
Acu mananc la ore fixe numai ce trebe, cedl tarziu mananc la ora 17,30.
Incep iar Scarsdale dupa Paste, cand nu o sa mai tin post
Va pup si - Scarsdale e cel mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am scos uleiul din alimentatie, m-am ingrozit cand am vazut cate calorii are! Ma aflu in plina stagnare, dar sunt optimista, iau partea buna alucrurilor-bine ca nu m-am mai inrasat-desi am mai mancat si ceva dulciuri din cand in cand ca simt ca ma ia cu lesin! Acum am o perioada cand simt nevoia de dulce!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

AAA, am uitat sa va spun, ca la noi primarul s-a gandit ca pentru prevenirea obezitatii in randul pitestenilor sa instaleze biciclete fitness in toate parcurile si locurile de joaca! Mi se pare super ideea mai ales ca eu stau mult pe afara cu fi-mea! Dabea astept sa le vad cum arata, cica deja sunt achizitionate si urmeaza a fi instalate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput