Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by MsLara

off topic: Luna, tu pe ce fus orar esti, ca scrii si ziua si noaptea

+ o ora fata de Bucuresti insa nu pierd noptile - dar am o perioada in care pur si simplu nu pot dormi...desi dorm caci merg in pat la 21 si uite ca acum aici e 4 si sunt treaza si ma simt foarte bine + se pare ca somnul de dinainte de miezul noptii este cel mai important pentru odihna si recuperare

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Si eu dorm mai putin, dar e sigur de la insula tineretii. Cu atita cofeina... Si sunt si foarte energizata, ar trebui sa fiu super-obosita, de la asta + prea multa munca, dar...nu sunt. Surprinzator, nu ?

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Vin si eu la raport 51,5 kg ,adica sa dus doar o jumate de kg...e drept ca am cam trisat am mai papat si cate o salatica langa carnita...la regimul disociat.
nu cred ca mai tine la mine ,vad ca nu mai functioneaza...asa ca de luni ma bag la Scasdale..citesc imediat sa vad de ce am nevoie pt saptamana viitoare...mai am de dat jos 4,5 kg.

Dl. sot dupa cum v-am promis ca va dau si raportul pt el 94,5 desi a mai trisat si el cu cate o salatica...e foarte incantat ca poate slabi.
duminica am fost la restaurant ,dar am papat usurel.

pupici la toate fetele si bafta in continuare.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Buna dimineata! si mult spor

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

dar e sigur de la insula tineretii.

eu Ginseng forte + un complex de ca,mg,zinc - ma simt foarte bine caci inainte crampele musculare ma omorau

Mergi la inceput

Stire de ultima ora!

S-a reluat votarea !

de data asta insa avem doar 50 de puncte de distibuit - cam greu... dar... incercam

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Votat...cu drag!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsLara

Votat...cu drag!

da'tu de ce nu dormi?!
eu am terminat de la 18.30 - 23.45

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ieri am fost la cumparaturi si la "house of art" erau reduceri, asa ca am ochit o bluza marimea "S" din pacate ,ca nu mai aveau mai mari si cind sa ma dezbrac ,cu caldura care-o au in magazin,era cit pe ce sa nu reusesc.Declar razboi suncilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna ziua!
Eu stagnez in continuare...Si mor de ciuda. Si parca nu m-as apuca de un regim gen Scarsdale pt 1 kg.
Am votat si eu.
Dulcetica, lasa ca se duc suncile...Si, off topic, eu nu mai iau nimic de la House of art. Am patit-o cu cateva bluze, camasi care initial aratau f bine dar dupa doua spalari..numai bune de aruncat.
Spor la slabit!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput