GRADINITA GENESIS

GRADINITA GENESIS | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

ce stiti despre gradinita Genesis ?

Piticul meu e inscris la Bambi step by step dar as vrea sa mai incerc si altceva -e vorba de cea din Bucurestii Noi .

Am vazut azi la Kidex un stand cu cei de la Genesis , stiti ceva despre ea ?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna. cumnata mea e educatoare la grupa mica la gradinita genesis, din aviatiei!de fapt, gradinita se numeste junior.scoala se cheama genesis.
zi mai exact ce vrei sa stii, si o intreb.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

asta e , gradinita Junior -fundatia Genesis

Stam cam asa -baietel de 4 ani jumate , stie sa citeasca sa scrie -binisor, sa socoteasca -bine de tot rasfatat dar nu din cale afara .
L-am inscris la Bambi in ideea de a-l stimula , dar se pare ca nu e ceea ce vrem
Nu se integreaza in grupa , educatoarea nu face nimic sa-l integreze imi trimite acasa ,,fise cu ,,azi a preferat sa activeze singur in centrul de arte , n-a fost interesat de povestea Mos Ion Roata si Unirea .
Nu -mi povesteteste nimic din ce face la gradi desi e un povestitor prin definitie , imi zice in fiecare zi sa gasim alta gradi ca acolo nu e frumos .

Vreau sa stiu cum e aici , daca se lucreaza cu copiii, daca sunt integrati in grupa chiar si cei veniti mai tarziu , daca educatoarele mai si zambesc ( a noastra e imbracata numai in negru ca ,,da bine )
Ma intereseaza cam ce intereseaza pe orice mamica -cum e gradinita in ansmablu , cu cat mai putin subiectivism

Multumesc de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dupa mai multe tranzitii Genesis -> Bambi ar fi o premiera o tranzitie Bambi -> Genesis! Iti asumi riscul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna. acum am vb cu a mea cumnata.
mi-a zis asa: educatoarea de la grupa mijlocie o cheama alice, e fosta directoare, copii sunt 6 deocamdata in grupa.tipa e simpatica, vesela si se ocupa de ei. cel mai bine e sa treci tu pe la gradi sa vb cu ea.
pupici si succes in gasirea locului bun pentru tanarul tau!
ps - n-ai mai trecut de la mult pe la papanashi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Eu zic sa incerci si la Butterfly. Are un sediu nou in Aviatiei si este foarte dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu o cunosc pe Alice, a fost prietena cu o colega de-a mea din liceu. Am regasit-o la stand la Genesis la un Kidex. Pare foarte implicata si sufletista, foarte zambareata, eu cred ca este ok cu copiii. Nu o cunosc bine dar mi-as da copilul pe mana ei.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

dar nu e chiar nimeni la Genesis -Junior ?
e mai obiectiv , zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna!
Noi suntem la Junior din septembrie. Au fost mici chestii care m-au deranjat (dar nu au tinut deloc de educatoare sau ingrijitoare ci de directiune si contabilitate ma refer la recalcularea taxei, chestii din astea administrative). Fetita mea e la grupa mica, are 2 ani jumate, si are o educatoare simpatica, tanara si atenta. Am inteles ca la grupa mijlocie s-a schimbat educatoarea...erau parintii nemultumiti la o sedinta, in luna decembrie, daca a ajuns Miss Alis la grupa aceea inseamna ca s-a schimbat inca o data...Nu e prea bine sa se schimbe asa des, eu nu as fi de acord (i-am inteles pe parintii nemultumiti). Dar daca miss Alis ramane, cred ca e un castig. A fost directoare primele 2 luni in acest an scolar, nu stiu de ce au schimbat-o, nu ne-a zis nimeni, mie mi s-a parut o fire extrem de vesela si de lipicioasa. Fetita mea o iubeste foarte mult (a tinut locul educatoarei ei cand aceasta a fost bolnava).
Sunt chestii pro si contra, ca in alte locuri. Pro pentru noi a fost personalul...educatoarea, ingrijitoarele si bucataresele. Am incredere ca e ok copilul cat timp e acolo, e schimbata la timp (inca nu merge la wc), e hranita bine (ii vad meniul si am vazut si cum arata bucataria si mancarea), canta, danseaza, face diverse activitati simpatice.
Contra: mai putine: faza cu contabilitatea si recalcularea taxei (ei recalculeaza atunci cand copilul lipseste 5 zile consecutiv, ori a mea a tot lipsit si m-am caciulit cu ei pentru scaderea taxei, cam neplacut), faptul ca nu au un medic pediatru in gradinita (ci doar o asistenta care administreaza medicamentele in caz de nevoie), faptul ca nu au curte (decat ceva improvizat in curtea de vizavi si ii duc in parcul Herastrau- e aproape, nimic de zis)...
O sa o las si la program prelungit din mai si atunci imi voi da seama de mai multe.
As vrea sa o iau de acolo sa o mut mai langa casa din septembrie, apoi ma razgandesc...si asta datorita scolii lor care este una foarte buna (inteleg) una dintre cele 4 acreditate (atentie nu autorizate) din Bucuresti...In mare parte colegii de gradinita vor merge si la scoala acolo si desi e cam devreme sa ma gandesc, poate ii face bine sa aiba continuitate si peste 3 ani sa mearga direct la genesis cu copiii pe care ii iubeste si ii cunoaste. Apoi e faza cu adaptarea, aici s-a adaptat usor, deja ii cunoaste pe toti pe nume (inclusiv pe bucatarese si pe ingrijitoare), merge cu placere acolo, ii iubeste pe toti...as rupe-o daca as lua-o de acolo.

Si...gradinita este acreditata (tot vreo 4 sunt acreditate in Bucuresti, stiu ca si Bambi si Gradinita mea sunt acreditate si mai e una dar imi scapa). Adica toate gradinitele particulare sunt autorizate dar ca sa ia acreditarea de la minister dureaza ani...sunt controale, examene etc...si cred ca este un punct important in plus, e ca un fel de recunoastere. La scoala e mai important, la gradinita mai putin, dar e un punct in plus.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_54 spune:

quote:
Initial creeata de ligeea

ce stiti despre gradinita Genesis ?

Piticul meu e inscris la Bambi step by step dar as vrea sa mai incerc si altceva -e vorba de cea din Bucurestii Noi .

Am vazut azi la Kidex un stand cu cei de la Genesis , stiti ceva despre ea ?

Multumesc

ligeea

Acum imi dau seama ca mai este o alta gradinita tot JUNIOR.
Nepotica mea este la ei in Drumul Taberei la grupa mica.
Am citit despre intamplarea de acum trei ani. Imi este greu sa cred ca s-a intamplat asa. Aici la gradinita nepotica mea se simte foarte bine si nu-i este frica de asistenta medicala pentru ca are foarte mare grija de copii. Ii controleaza in fiecare dimineata si ma anunta daca are probleme cea mica (cum s-a intamplat acum cateva zile) pentru ca ne-a sfatuit sa mearga la doctor nepotica mea nu s-a inbolnavit mai rau. Este tot timpul in gradinita alaturi de o grupqa cu copii foarte mici cam de doi ani. Atunci cand copii ies afara este foarte grijulie si-i controleaza sa nu fie transpirati. Gradinita este foarte frumos aranjata si toata lumea este foarte draguta si amabila. Atunci cand a lipsit nu am platit toata taxa si chiar m-am bucurat. Daca vreti sa va mai spun cate ceva intrebati-ma. Eu merg acolo in fiecare zi si asa pot sa vorbesc cu oricine am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetita mea e la Junior in Drumul Taberei de trei saptamani. Deocamdata e super ok. Daca vreti detalii, intrebati-ma concret ce va intereseaza. Fetita mea e super fericita acolo si, surprinzator, s-a lipit din prima clipa. Educatoarea draguta si implicata, directoarea, la fel, curte imensa cu iarba si pomi, liniste, aer curat, sali mari si luminoase, curatenie, mancare gatita acolo, asistenta medicala in permanenta acolo...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput