GRADINITA GENESIS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, de ce ai plecat de la cealalta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Tonnia, cealalta gradinita se va inchide, ne-au anuntat in martie, la prima si ultima sedinta facuta cu parintii, ca din vara, gata! In plus, am fost foarte suparata pe ei din cauza faptului ca primeau copii bolnavi mereu, nu faceau triaj niciodata, iar fetita mea a fost mai mult racita toata iarna. N-a mers niciodata o saptamana intreaga, de regula miercuri seara facea febra. Aici merge deja de trei saptamani si e totul ok, asa ca trag concluzia ca dincolo era un vesnic focar de infectie. Cand am retras-o au recunoscut ca nu-i consultau pe copii dimineata pt ca oricum nu-i trimiteau acasa pe cei bolnavi pe motiv ca...le sar parintii in cap. Cam astea au fost motivele...in rest, era o gradintia buna si aia, nu am ce sa le reprosez.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, atunci...mai bine ca se inchide! Bafta la noua gradinita!
Intre timp mai stransesem si eu ceva date despre fosta si toti se plangeau in special de acceptarea copiilor bolnavi si de lipsa comunicarii intre personal si parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

AM NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII DESPRE GRADI JUNIOR DIN DRUMUL TABEREI,NOI ADICA BAIETELUL MEU ARE TREI ANI SI VREM SA-L DUCEM LA GRADINITA JUNIOR SAU MARYLAND.DACA E CINEVA CARE ARE INFO SI DESPRE MARYLAND CU ATAT MAI BINE.VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex32 spune:

quote:
Originally posted by nikolaki

AM NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII DESPRE GRADI JUNIOR DIN DRUMUL TABEREI,NOI ADICA BAIETELUL MEU ARE TREI ANI SI VREM SA-L DUCEM LA GRADINITA JUNIOR SAU MARYLAND.DACA E CINEVA CARE ARE INFO SI DESPRE MARYLAND CU ATAT MAI BINE.VA MULTUMESC

Dobre Florina

Nu e mai simplu sa mergi s-o vizitati,eu sunt f. multumita iar domnisoara mea este fericita de cand este la Gradinita Junior.Ce informatii te-ar interesa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alex32

quote:
Originally posted by nikolaki

Nu e mai simplu sa mergi s-o vizitati,eu sunt f. multumita iar domnisoara mea este fericita de cand este la Gradinita Junior.Ce informatii te-ar interesa?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Alex32

[quote]Originally posted by nikolaki

SPER DE DATA ASTA SA REUSESC SA-TI TRIMIT RASPUNSUL CUM TREBUIE.ORICUM TI-AM TRIMIS SI UN MAIL IN CARE ITI POVESTEAM CA AM AVUT O EXPERIENTA NEPACUTA CU O ALTA GRADI DUPA TREI ZILE IMI VENEA ACASA CU FEBRA IN DOUA LUNI AM FACUT O RNOFARINGITA ACUTA O OTITA SI TREI AMIGDALITE TOTAL 5 ANTIBIOTICE INTR-O LUNA.ITI MULTUMESC CA MI-AI RASPUNS.INTRE TIMP AM FOST LA GRADI SI AM VAZUT-O SI MI-A PLACUT ACUM AS VREA CA TU CA SI MAMICA CARE ITI DUCI COPILUL ACOLO SA-MI SPUI DACA INTADEVAR CONTOLEAZA COPII IN FIECARE DIMINEATA SI DACA CEVA E IN NEREGULA CU EI CE SE INTAMPLA?ITI MULUMESC INCA O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce ma bucur ca cineva a deschis un subiect despre acesta gradinita!
Am observat ca mai toate gradinitele au probleme mai mici sau mai mari. Cel mai important este educatoarea de la grupa. Nu conteaza ca este gradinita de stat sau privata, daca educatoarea nu se implica, sau nu ii iubeste, sau nu ii pasa de cei mici, nimic altceva nu mai conteaza. Asta e premisa de la care plec atunci cand decid sau nu sa mut copilul in alta parte, afectiunea educatoarei fata de copiii mei.

Deci la Genesis-Junior2, educatoarea de la grupa mijlocie este ok. Este sufletista si vad ca se implica in actul didactic. Din pacate directoarea si asistenta medicala de la gradinita creaza o atmosfera dificila care afecteaza mult relatiile interumane. Nu stiu sa comunice, sa interactioneze cu parintii/personalul, nu stiu sa fie adevarati sefi, sa se faca iubite si indragite de parinti/personal. Nu sunt flexibile, nu comunica cu parintii, nu transmit parintilor tot ce ar trebuie sa stie despre copilul lor si actiunile/activitatile in care este implicat cel mic. Nici pana acum nu au montat camere video, iar temerea este ca nu vor sa se afle toate neregulile din interior. Alt lucru care ma deranjeaza este ca cer bani pentru orice. In afara de serbarea de Craciun, toate se tin cu usile inchise (serbarea toamnei, 1 dec, Halloween, etc), iar parintele daca vrea sa vada ce s-a intamplat la serbare, poate sa cumpere DVD-ul sau CD-ul gradinitei. Din pacate, dupa ce ai dat bani pentru costumul de serbare si ai cumparat si CD-ul, constati ca nu-ti vezi copilul in nici o poza din 300, sau ca DVD merge prost. Contractul gradinitei favorizeaza in mod clar gradinita, e un fel de contract de adeziune, in genul celor de la cablu.
Atitudinea asistentei medicale fata de cei mici este exagerata. Cel mic mi-a venit batut, si taiat pe fata, cu o cicatrice ramasa si acum. Personalul se schimba foarte des si nu primim nici o explicatie, asa ca apar tot felul de zvonuri. Nu cred ca patroana stie prea multe din ceea ce se intampla in fundatia ei. Se profita de naivitatea si indiferenta celor cu bani care dau cat li se cere fara sa pune prea multe intrebari.
In Dr Taberei, gradinita are 2 corpuri. Corpul nou este pe aceeasi strada, este foarte mic ca spatiu si nu au un copac in curte.
Va las pe voi sa decideti unde va duceti copii. Se poate si mai rau, dar cred ca si mai bine.

Oriunde va duceti copiii, aveti grija sa aiba camere video legate la internet ca sa vedeti copilul tot timpul. Asta va da un pic de siguranta. Si in plus, cand discutati contractul, aveti grija sa cunoasteti legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contracte. Dati search pe google si o gasiti.
Sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Am gasit un articol pe internet legat de o intamplare de la o gradinita "Junior" (coincidenta de nume?!) si am incercat sa vi-l copiez aici, dar pentru ca are multe caractere romanesti, nu poate fi citit cum trebuie. L-am sters si mai jos va dau link-ul articolului. E interesant.

Mergi la inceput

Va dau link-ul articolului gasit despre gradinita Junior. ATENTIE !!! NU ESTE VORBA DE GRADINITA JUNIOR2 DIN DR TABEREI BUCURESTI. Imi cer scuze daca s-a facut aceasta confuzie. Eu nu asta am gandit cand am dat acest link.

http://www.guraialomitei.com/ziarul-stirea/era-si-timpul-educatoarele-incep-sa-fie-reclamate-de-mamicile-curajoase/#more-2102

Cu acest articol cred ca trebuie sa fim foarte atenti pe mana cui ne lasam copiii. Educatoarea grupei este cel mai important lucru. Ea este cea care iti educa copilul, ea este cea care il integreaza sau nu in colectiv, ea este a doua mama pentru cel mic. Deci ea conteaza cel mai mult in orice decizie de a muta sau nu copilul la o gradinita.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput