Legea Atractiei... la voi merge?

Legea Atractiei... la voi merge? | Autor: oanna3

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cate lume a auzit de ea dar va pot recomanda filmul The Secret ca sa va formati o idee

asta ar fi o definitie http://www.scribd.com/doc/221269/LEGEA-ATRACTIEI

in viata de zi cu zi toata lumea aplica aceasta lege dar nu intotdeauna atrag sanatate, iubire...

cum facem sa ne concentram doar asupra aspectelor pozitive din viata noastra?

Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

daaaa, merge
dar acum nu pot detalia, am fugit la joaca

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

"The Law of Attraction" de Esther & Jerry Hicks
Ptr cine este interesat, va recomand cartea asta. Este ca sa zic asa, o detaliere la "The Secret".

Si ca sa raspund la intrebare: Da functioneaza, egal daca crezi sau nu.

Asadar, aveti grija ce ganditi/va doriti/simtiti...ce atrageti:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am vazut si eu filmul.
Eu n-am prea inteles o chestie: "...daca ne vedem traind in abundenta financiara, suntem un magnet al prosperitatii." sau " daca noi ne simtim perfect sanatosi, vom atrage vibratiile unei sanatati bune". Mi se pare aiurea, e ca si cum ai avea 2 vieti, una pe care ti-o doresti si una pe care o ai de fapt.
Poate n-am inteles eu care e ideea. Mai astept si eu pareri.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

fetele, sunt pe fuga ca ne pregatim de baitza (Bia)
pana ajung inapoi pe la net, va invit sa cititi daca vreti si parerea husbandului meu (care e, si el mare fan The Secret )

aici

Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu am cartea de Michael J. Losier, care te invata si cum sa o aplici cea de care zici, nu o cunosc

da functioneaza...si primesti inapoi ceea ce iti doresti cu adevarat, si pai pui si si toata energia in acel ceva.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mie nu mi-a sunat a bine legea asta pentru ca teoria e mult prea orientata catre material. Prea putin in The secret - filmul, se vorbeste despre dorinte gen sanatate, iubire ci mai mult despre prosperitate, masini, case, bani, afaceri prospere.
Pe undeva intr-o oarecare masura trebuie sa functioneze: e si simplu iti doresti ceva, gandesti pozitiv, te ambitionezi sa-l obtii si actionezi in sensul asta. Nu e nici un secret aici. Nimic nou sub soare.
Dar raman niste necunoscute: faceti o vizita pe la aspirante, pe la fiv, pe la durerea pierderii unei sarcini, pe la ajutor umanitar...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Mie nu mi-a sunat a bine legea asta pentru ca teoria e mult prea orientata catre material. Prea putin in The secret - filmul, se vorbeste despre dorinte gen sanatate, iubire ci mai mult despre prosperitate, masini, case, bani, afaceri prospere.
Pe undeva intr-o oarecare masura trebuie sa functioneze: e si simplu iti doresti ceva, gandesti pozitiv, te ambitionezi sa-l obtii si actionezi in sensul asta. Nu e nici un secret aici. Nimic nou sub soare.
Dar raman niste necunoscute: faceti o vizita pe la aspirante, pe la fiv, pe la durerea pierderii unei sarcini, pe la ajutor umanitar...

Andreea
in primul rand, tocmai pt ca e un "secret", legea asta a atractiei nu e cunoscuta, din pacate, si inteleasa de evribadi; din ce spun aia in documentar, pana de curand, "secretul" asta nu era deloc accesibil publicului larg...abia acum a inceput sa fie mediatizat

in al doilea rand, gandeste-te la exemplul tipului cu datorii din film; el se concentra atat de mult pe faptul ca are datorii si primeste cecuri cu chestii de platit incat...le atragea pe acestea, in loc sa se concentreze pe modul in care ar putea fi mai productiv...
Nu de multe ori, chiar si la aspirante- cat am mai citit eu- sarcina a aparut imediat dupa ce mamica respectiva a decis sa renunte la analize de infertilitate, etc - adica imediat ce a renuntat sa se mai concentreze pe faptul ca NU ramane insarcinata si pe motivele care duc aici (atragandu-le, in felul asta)- deci, ziceam ca sarcina a aparut in momentul in care s-a relaxat si a inceput sa se concentreze la partea pozitivia

Nu zic ca mereu e asa...din pacate.

In film mai e si exemplul femeii cu cancer la san...care se vindeca; desi s-au concentrat intr-adevar mai putin pe partea asta, ea exista...

(daca nu v-ati prins pana acum, pe mine chiar m-a marcat documentarul asta)

Ca sa inchei, o sa redau pe scurt o poveste spusa de sot, legata de legea atractiei si de cum o aplici (nu mai stiu unde o citise); era vorba de un tip care isi dorea f mult un hamburger vegetarian intr-un fast-food si nu reusea sa se inteleaga cu bucatarul/ospatarul de acolo. Intr-un final, cand ii cedeaza nervul, el scoate un pistol si incepe sa tipe la ala: nu vreau decat un hamburger vegetarian!
ospatarul ii raspunde ca, poate lui i se pare ca vrea un hamburger vegetarian, insa actiunile sale arata ca nu isi doreste decat sa ajunga la inchisoare

So, ideea e sa iti doresti ceva cu adevarat, sa te vezi deja in starea respectiva, sa lasi Universul sa lucreze pt tine..dar nici sa exagerezi cu asta sau sa stai ca Bula asteptand sa cada para malaiatza

gotta go

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Exemplele din film sunt nemaipomenite toate. Se rezolva cu happy end Cel mai tare exemplu este cel cu tipul care dupa ce si-a decupat cine stie de unde o poza cu o super casa si si-a pus-o pe tabla de vizualizare, sau cum i-o fi spunand in romana, peste ani si-a dat seama ca si-a cumparat exact casa aia! Zi ca nu-ti dau lacrimile!

Am zis ca nu e un secret ideea in sine. Acum daca bietii copii somalezi se gandesc numai la cum sa-i misune mustele ce sa le faci?

A, si ca fapt divers ati auzit de escrocheria "delfinul"? Asta este filmul care se vizioneaza la sedintele lor ultra secrete si ultra exclusiviste!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Exemplele din film sunt nemaipomenite toate. Se rezolva cu happy end Cel mai tare exemplu este cel cu tipul care dupa ce si-a decupat cine stie de unde o poza cu o super casa si si-a pus-o pe tabla de vizualizare, sau cum i-o fi spunand in romana, peste ani si-a dat seama ca si-a cumparat exact casa aia! Zi ca nu-ti dau lacrimile!

Am zis ca nu e un secret ideea in sine. Acum daca bietii copii somalezi se gandesc numai la cum sa-i misune mustele ce sa le faci?

A, si ca fapt divers ati auzit de escrocheria "delfinul"? Asta este filmul care se vizioneaza la sedintele lor ultra secrete si ultra exclusiviste!

e, nu chiar toate se rezolva cu happy end- unul dintre cei cu cecurile si banii a fost implicat dupa ce a participat la film intr-o gramada de procese, pt ca acumulase datorii, bazandu-se numai pe legea atractiei...adica el nu facea nimic, ii veneau cecuri, intr-adevar, dar nu erau acoperite

in alta ordine de idei- vis-a-vis de ex cu casa- eu am locuit mereu la bloc; insa prietena mea cea mai buna statea la casa si imi placea la ea tare mult; mereu ma vedeam si pe mine locuind intr-o casa care, musai, trebuia sa aiba scari, etaj si mansardanu am avut niciodata idee cum o sa ajung eu sa locuiesc in casa aia in care ma vedeam, pur si simplu imi imaginam ca locuiesc deja in ea - asta se intampla prin liceu/gimnaziu

anul trecut am avut o sansa grozava- printr-un prieten comun, eu si sotul am reusit sa ne luam casa....visurilor; nu stiu daca si el si-a imaginat-o, insa pt mine e exact asa cum visam: e cu etaj, are scarile interioare la care visam, e mansardata...Nu stiu cat de bun e exemplul, dar vroiam doar sa spun ca se poate.

nu mai vorbesc de chestiile "ne-materiale"

revin, avem joaca de realizat

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

p.s. da, am auzit de delfinii respectivi, dar din simplul fapt ca un instrument este folosit si de "the wrong people", asta nu il face si pe el neaparat wrong, nu?

Ce mai citim noi

Mergi la inceput