Legea Atractiei... la voi merge?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Noe

p.s. da, am auzit de delfinii respectivi, dar din simplul fapt ca un instrument este folosit si de "the wrong people", asta nu il face si pe el neaparat wrong, nu?

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don#8217;t know what electricity is. But I know it#8217;s working. I know you can cook a man#8217;s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Pai de-aia l-am trecut la fapt divers , dar si ca fapt divers tot iti da cumva de gandit.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

de fapt totul se rezuma la ceea ce iti doresti cu adevarat, la modul in care iti doresti caci disperatrea, teama nu au ce cauta aici

un mod de a te ghida este mai jos

http://lightisreal.com/lawsattractionweb.html

ce parere aveti de diferenta dintre cele 2 moduri?

Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Sincer la partea cu sanatatea mie ideea ca te gandesti ca esti sanatos si gata esti sanatos mi se pare o PROSTIE. Si asta v-o spune o persoana care tocmai si-a pierdut tatal din cauza cancerului nedescoperit la timp (descoperit doar de cateva luni, insa el n-a stiut niciodata), deci el pana cateva luni inainte s-a gandit ca e sanatos... de ce n-a fost sanatos? De ce n-a atras sanatatea? PROSTIIII

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mess, imi pare rau pt tatal tau, imi imaginez cat de trista trebuie sa fii...

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Am citit asta pe net, mi s-a parut importanta.

"Ceea ce vreau sa evit este o critica acida a filmului. Sunt un mare, mare fan al acestui film-documentar. Bineinteles, cred ca majoritatea celor care l-au vazut isi dau seama ca nu se spune totul acolo. Legea atractiei este foarte utila, chiar esentiala in atingerea succesului (asa cum il defineste fiecare), insa nu suficienta.

Iata asadar cele 3 mari subiecte despre care nu se vorbeste in film, sau despre care se vorbeste foarte putin:

1. Informatie incompleta referitoare la stabilirea obiectivelor. The Secret spune esentialul in stabilirea de obiective: ai nevoie sa stii ce vrei si sa te focalizezi pe acel lucru. Vizualizarea este foarte utila, implicarea emotionala este cheia. Creatorii The Secret au facut o treaba exceptionala in descrierea clara si simpla a acestor concepte. In NLP exista si alte elemente foarte importante cand iti stabilesti un obiectiv: sa te asiguri ca este ecologic, ca ai resursele necesare, ca esti aliniat cu acel obiectiv ca si nivele neurologice. Toate aceste verificari suplimentare te motiveaza puternic si te asigura ca pui scara pe zidul care trebuie.

2. Cum sa-ti controlezi gandurile inconstiente. The Secret spune ca tot ceea ce atragem in viata este rezultatul gandurilor noastre. Atragem lucruri bune sau rele, in functie de gandurile pe care le avem zi de zi, in mod consecvent. Trainerii si speakerii invitati in film vorbesc si despre gandurile inconstiente… care de fapt sunt responsabile in proportie de peste 90% de ceea ce atragem. De ce? Peste 90% din gandurile noastre sunt inconstiente. Nu stim ca gandim ceea ce gandim. Toate aceste ganduri inconstiente ne pot pune bete in roate. In The Secret nu se spune practic nimic despre controlul gandurilor inconstiente. Pentru acest lucru este nevoie de un control foarte, foarte bun asupra dialogului interior. Cum controlezi dialogul interior si gandurile inconstiente? Raspunsul, intr-un episod urmator.

3. Se spune prea putin despre actiune. Nu poti crea ceva fara actiune. Este pasul 3 din The Secret: “act”. Actioneaza dupa ce te-ai gandit la ceva. Actioneaza consecvent si cu o strategie clara in spate. Actiunea haotica iti iroseste energia si timpul. Se inseala amarnic cei care cred ca este suficient sa vizualizezi si sa-ti stabilesti obiective. Legea atractiei si legea detasarii spun ca primesti oportunitati, sanse, ocazii… actiunea clara, imediata si consecventa este cea care transforma aceste oportunitati in obiective indeplinite. Gandurile nu se manifesta pur si simplu. Edison a incercat de mii de ori pana cand a descoperit becul. Aceste incercari inseamna actiune, munca. Fara actiune toata pregatirea initiala este egala cu zero".

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am citit cartea cu un an in urma chiar am fost fascinata de ea si an vazut si filmul de cateva ori. Mi-am schimbat viatza cat de mult am put am inceput sa fiu mai buna sa gandesc numai pozitiv. Ce sa zic totul pe roze pana am intrat in imapas , oare numai necazurile vin sau vin odata si bucuriile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Am citit cartea cu un an in urma chiar am fost fascinata de ea si an vazt si filmul de cateva ori. Mi-am schimbat viatza cat de mult am put am inceput sa fiu mai buna sa gandesc numai pozitiv. Ce sa zic totul pe roze pana am intrat in imapas , oare numai necazurile vin sau vin odata si bucuriile?

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

poate pt ca uitam mai repede bucuriile si momentele cand suntem fericiti, sau nu bagam de seama ca bucuria si lucrurile bune sunt cu noi. Poate pt ca ne concetram mai mult asupra lucrurilor care nu ne face placere si consumam prea multa energie cu ele.

Acum la Legea atractiei.... cum oare o functiona cand "obietivul" include 2 si celalat nu i pasa, sau ii pasa prea putin?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am citit cu mare interes acest subiect.
Va rog din suflet ,unde pot gasi acest film?
Vreau sa-l vad neaparat!!!!!!!!!!!!
va rog mult indrumati-ma sa-l gasesc cat mai repede?

Multumesc anticipat pentru ajutor!
Si cred ca functioneaza aceasta lege ,pentru ca ,fara sa va plicitsesc cu povestile mele,am reusit in viata cateva obiective la care visam de f.f.mult timp,poate din copilarie.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Nu am vazut filmul dar cred in puterea gandurilor pozitive !
Totul e sa ne autoeducam si oricat de greu ne-ar fi, sa vedem peste si sa ramanem pozitivi

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Probabil e adevarat,desi numai o data cu virsta am devenit mai inteleapta si incerc intr-un fel sa aplic asta…..Categoric sint persoane negativiste care pot sa doarma cu capul pe lingou,cadinele sa roiasca in jur si sint tot nemultumiti de viata.

Mergi la inceput