BEBELUSI DE IUNIE-IULIE 2003-Partea a 2 a
Raspunsuri - Pagina 10
mel_g spune:
Mamicilor, va rog mult sa-mi raspundeti si mie la subiectul "Cine stie" postat ieri. Sunt aspiranta la titlul de mamica si vreau neaparat fetita.
Pupici si sanatosi si mancaciosi
Mel
Cornelia spune:
Am inceput sa ii dau Baby Drink, de ieri. Ceai pana acum nu a prea vrut sa bea, pentru ca nu era dulce, in schimb Baby Drink-ul ii place f. mult. In noaptea asta a fost destul de cumintica si a adormit si dupa masa de dimineata. Nu stiu totusi ce sa zic. Daca nu are colici, mi se pare ca regurgiteaza mai mult. Azi noapte chiar m-am speriat putin. Inainte de masa de la ora 4 (aproape la 5 ore de la ultima masa) a vomat in somn destul de mult. Eram langa ea si am ridicat-o repede. Daca pana acum eram mai linistita, pentru ca dormea intr-o parte, asa cum o puneam eu, de vreo saptamana a inceput sa se agite noaptea si sa se intoarca de pe o parte pe alta si nu mi se mai pare in siguranta.
Romana, felicitari pt. laptic. Te admir ca nu ai renuntat si lucrurile au evoluat in bine.
Bibi, eu nu am idee despre botez. M-ar interesa si pe mine cat mai multe detalii. Noi ne-am gandit ca ar fi frumos sa o botezam pe 8 septembrie de Sf. Maria, dar nu am vorbit cu nici un preot si nu stiu daca e posibil. Nu suntem hotarati, dar probabil ca petrecerea o vom da acasa, cu familia (destul de numeroasa, de altfel) si nu la local.
Va pupam,
Cornelia si bb Mariuta
Marox spune:
Multumim, Cornelia si Romana pt efortul de a face lista cu bebelusii de iunie-iulie. Ce multi sint...
Cornelia, interesanta legatura dintre colici si regurgitari. Am observat si eu ca Alex are perioade in care regurgiteaza mai putin, dar nu stiu daca are si colici in acelasi timp. De fapt, inca nu m-am lamurit daca are colici sau nu pt ca e intotdeauna foarte activ: inainte, in timpul si dupa mincare.
Mel_g - la mine s-a potrivit. Dar n-am facut-o intentionat, din contra, eu as fi vrut o fetita !!! Sint atit de multe teorii referitoare la alegerea sexului, parca am citit un articol chiar pe acest site.
Adi, inainte de te gindi la ceva rau, vorbeste cu un doctor. Poate ca marca de lapte praf nu-i prieste si trebuie s-o schimbi.
Kara spune:
mihai a inceput sa manance f putin la 5 sapt cca 70-80 ml la masa si tot la 3 ore ii dau...poate este caldura de vina
pt brobonitele de pe corp eu i-am dat cu nidoflor si este f eficient...tot bun este si violet de gentiana, un bun dezinfectant...
a luat in greutate f bine...1300 in 5 sapt...a inceput sa gangureasca si sa rada la ursuleti viu colorati...dar numai cand are chef.
avem in continuare colici, dar nu chiar ca la nceput
facem botezul pe 20 sept...si ne place f mult sa dormim pe burtica
kara si mihai
Ioana Sora spune:
N-am avut timp sa mai scriu, dar incerc acum, pana se trezeste bebe. Bebe e o dulce si, indiferent de cat de cuminte e, eu tot ma simt foarte obosita. Nu stiu ce m-as fi facut daca s-ar fi trezit si noaptea... Azi il asteptam pe tati cu nerabdare, care e plecat de doua zile. Ne e tare dor de el si abai asteptam sa vina, sa iesim cu el la plimbare. Bebita a fost trista ca nu a mai culcat-o tati seara.
Cornelia, multumim pentru listuta. Suntem o trupa pe cinste.
Noi botezul cred ca o sa-l facem la sfarsitul lui septembrie, la restaurantul unde am facut si nunta. Inca nu ne-am gandit la detalii. Nasii vor fi fratele meu cu prietena lui...
Multumim petru sfaturile cu lapticul. Inca avem probleme, dar o sa ne descurcam noi. Mai vorbim, ca mi s-a trezit fetita.
, Ioana si Maria Catalina
gio spune:
Mamicilor, am povestit nasterea Taisiei la "Nasterea pe glob".
Cornelia, chiar au inceput sa ma ingrijoreze varsaturile TAisiei. Ieri a bagat ca nehalita vreo 60ml de la mine si 90 (!!!!!) din biberon si dupa vreo ora a dat afara tot. Eu am vrut sa nu-i dau asa mult, dar ea tipa de foame si asistenta mi-a spus sa-i dau copilului cat vrea sa manance, dar altadata nu mai fac prostia. Tie ti s-a spus din ce cauza ar putea fi? Eu cred ca bblusele noastre sunt cam lacome si mananca mult si repede. Eu incerc s-o mai potolesc, dar nu prea am succes. La o masa varsa/la urmatoarea nu. Mi-e si frica sa mai dorm separat, asa ca o pazesc cam vreo ora dupa ce mananca, plus ca o tin cat pot de mult la verticala. Tu ce altceva ii mai faci? Noi varsam si Baby Drink cand avem chef.
Bb Taisia face pauze cam mari intre mese (vreo 4 ore). Voi ii lasati sa doarma sau ii trezeti? Banuiesc ca atata timp cat doarme nu ii este foame ca altfel s-ar trezi.
Eu de-abia asteptt sa dorm macar 8 ore la rand ca sunt terminata de somn.
Va pupam,
Gio si bb Taisia
bibi spune:
Cum David al meu a vomitat vre-o doua zile din cauza laptelui praf medicul pediatru m-a sfatuit ca si cand mananca si dupa sa fie tinut un pic mai ridicat si sub nici o forma sa nu-l las sa manance repede.
Daca bb se intoarce deja de pe o parte pe alta cel mai bine e sa-l blochezi pe partea pe care-l asezi punandu-i un prosop facut sul la spate.
Noi am fugit din nou la Breaza. caldura din bucuresti ne-a omorat nervii si ne-a torturat copilul. Acum david doarme toata ziua afara si nopaptea doarme ( cu pauzele de masa de la 1.30 si 4.30) ca un ingeras.
Despre BOTEZ reactii putine, parca ati fii atee.
In afara de date n-am aflat nimic- nici localuri, nici preturri, nici meniuri, nici obiceiuri, apropae nimic.
Eu chiar cred ca ar trebui sa mai vorbim si despre altceva decat colici _ mai ales ca leac nu exista si bubite.
Kara spune:
sunt f ingrijorata ca mihai nu mai mananca bine de 3 zile....oare o fi caldura de vina??!! vi s-a intamplat asta? sau dintr-o data sa nu-i mai placa laptele nan?
ceiuc bea dupa masa....ii dau ca sa nu se deshidrateze...si de dimineata ma duc iar la dr.
inca nu ne-am interesat de botez, dar azi sau maine ne ducem la rest sa vorbim...ne-am gandit unde ar fi frumos sa-l facem...dar sa vedem daca va fi liber in acea data.
kara si mihut
romana_74 spune:
Si Matei nu-si mai mananca de cateva zile portia de lapte si tot nan papa. Oricum nu-l oblig ca stiu ca el mananca numai cat doreste si sunt convinsa ca va recupera. Totusi caldura e de vina ca ceai papa in prostie... Va pup si sa aveti grija de bb-ii vostri si sa va odihniti cat puteti ca o meritati, lasati naibii treburile casei ca sufera amanare si tot voi le faceti nu vine nimeni sa va stearga praful sau sa faca o ciorba...
ROMANA&BB MATEI
amik spune:
ieri alexandra a implinit o luna! o luna de viata!
tot ieri a scos si primul hohot de ras!ne-am topit amandoi de dragul ei!
doamne,ce poate insemna un copil!ce minune!sunt atat de fericita!!!