Doarme cu mana la titi...

Doarme cu mana la titi... | Autor: gabi_fer

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Alex, baietelul meu in varsta de 1.11 luni doarme cu mana la titi, mentionez faptul ca a fost alaptat pana la 1.4 luni.
Isi bea biberonul de lapte cu mana la titi, cand se loveste nu tace decat dupa ce a reusit sa bage mana la titi. Seara cand ajung acasa, fuge la mine in brate, urmeaza imbratisarea si ...mana la titi.
Cum sa-l dezvat de acest obicei?
Curand va merge la gradi, cum va adormi el la pranz? Acasa, la pranz, e buna si titi de mamaie, la gradinita nu cred ca ar accepta vreo educatoare sa-l lase sa bage mana la titi.
Aveti bb cu astfel de obicei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Dificila intrebare...hmmmm.... mi-a venit o idee traznita, ce-ar fi sa nu-l mai lasi?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Sa doarma cu tati?

Lorellay 5+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by lorellay

Sa doarma cu tati?

Asta numai in cazul in care tati are titi mai mici ca mami sau mamaie
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Incearca sa-l dezveti, probabil asa l-ai obisnuit sa adoarma cu mina la titi. Si a mea a supt pina la doi ani, se mai joaca cite o data si acum cu tita lui mami, dar... niciodata nu a adormit cu mina la tita, doar cind avea citeva luni, adormea cu nasul in tita
Si nici mamaie nu mai are voie sa-l lase cu mina la tita

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

gabi s-a intarcat singur sau l-ai intarcat tu?

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Gabi, cred ca mori de dragul lui sa il vezi acolo lipit de tine. O sa iti fie dor de dormitu lui cu mina la titi :)

Inventeaza o povestioara, de ex. "mami are buba si o doare daca pui mina. Spui "Au" cind te atinge.
O instruiesti si pe mamaie sa faca la fel. S-ar putea sa functioneze.
Si daca tot vrea sa tina ceva cald in mana, da-i un ursulet sau ceva jucarie de plus.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

stiti copiii aceia care cara peste tot dupa ei un iepure jegos pe care iti e scarba sa pui mana?
copiii mici au de obicei o jucarie preferata de care nu se despart. fi-mea a facut o fixatie pe un iepure de prosop pe care l-a botezat ea tiny si fara de care nu doarme. daca plecam sa dormim pe undeva si l-am uitat pe tiny acasa e nenorocire!

eu cred ca baietelul tau si-a ales drept animal favorit ... titi.

sfatul meu ar fi sa cumperi o jucarie care se spala usor, preferabil de bumbac (eu as lua vreo 2-3 bucati) si sa incerci sa substitui titi cu jucaria.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Mindy, cred ca povestioara cu buba ar merge cel mai bine, iti multumesc. Intradevar imi este f drag cand ma cauta in pat, se rasuceste pe toate partile pana gaseste titi, ma ia in brate si se linisteste.
E usor de zis ca sa nu-l mai las...nu-l las la culcare,sa zicem ca ar reusi sa adoarma fara mana la titi, dar peste noapte, dc este agitat ma cauta in tot patul...si eu cedez ca imi este somn si a doua zi tb sa merg la serviciu.
Dianocica, eu l-am intarcat, pot spune ca a facut o usoara depresie, 2-3 sapt dupa intarcare a fost f trist, manca f mult, nu se juca cu copii chiar i-am facut analizele ca ma speriasem. Statea toata ziua la mine in brate si repeta intruna: Mami nu e titi? Asta pana intr-un weekend cand l-am dus la Salnic Prahova, in salina s-a jucat, a alergat, nu- mi venea a crede...a intrat in salina trist si a iesit vesel. Apoi a fost k, a ramas doar cu mana la titi.
Sa nu credeti ca pe tati il iarta, nu e mami, e buna si titi lui tati, sau a unei matusi, bunici, sfarc sa fie, il ia intre degete si se joaca cu el. Aseara ne luase pe amandoi, mami cu dreapta si tati cu stanga, asa a adormit.
Solutia cred ca ar fi sa-i spunem cu totii ca avem o buba acolo, ne doare si cu timpul se va opri.
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

dragul de el, cred ca e asa scump:)))
lasa-l o perioada, e ca si "animalutu" lui preferat...
cand se va mari nu va mai cauta titi, asta cu siguranta:)
numai bine va dorecs

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si mie cand am fost mica mi-a placut sa dorm asa.....
La gradinita dormeam singurica si fara nici-un substituent... Acasa insa daca dormeam cu mama numai cu mana la titi..... Cred ca era felul meu de linistire.... la tata mi-a trecut repede pt ca avea "buba" , iar la altcineva nu "atentam".
Nu stiu cand mi-a trecut.....
Incearca si tu varianta cu buba si la fel toti la cei care le testeaza airbag-urile.....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput