FIV 171

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Multumesc mult de tot, girls.

Claudia, tocmai pe tine te uitasem in lista, desi citisem ca stai bine cu foliculasii. Iarta-ma, sunt napadita de emotii [eu ca eu, da' daca l-ai vedea pe barbat'meu!:)]

151 a fost valoarea azi, la Z10 [am facut intr-un mod indescriptibil la laborator, mai aveau putin si le dadeau lacrimile si la tantile cu pricina, pana una-alta mi-au dat un spasfon in regim de urgenta:))]. Ziceti ca ar fi rost de gemenutzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

FelicitariiLuca
Sper sa te urmez dar nu prea sunt optimista voi vedea maine
Mult succes fetelor in focuri Manumanu,Kineta,Claudia,Doris,Pisix,Mariapentru toate fetele

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

LucaLuca, ce mult ma bucur pt tine! felicitari! E super valoarea pt ziua 10! Si eu zic ca e posibil sa fie 2!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Goggy daca nu mai ai rabdare ne vedem maine la Giuly

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by verga

Sper sa te urmez dar nu prea sunt optimista voi vedea maine

N-are-a face optimismul aprioric. In mine s-a dat o lupta teribila, intre evidentza lipsei simptomelor si premisele deloc excelente (Zouzou, si pe tine te-am sarit in lista, nici eu nu am avut *cei mai perfecti* emrbrionasi din lume si uite ca se poate!!) si credintza ca Dumnezeu nu ma lasa. Optimism, zici? azi dimineatza, in secolul de 60 de minute in care am asteptat rezultatul, m-am dus de doua ori la toaleta sa verific daca nu mi-a venit ciclul menstrual, caci brusc aveam simptomele specifice, clar venite din spaima din creier. Deci eu am fost o placinta, girls. Eu, cea mai tare din parcare, declar solemn ca am fost o placinta zilele astea, si inca una insuportabila (barbat'meu merita in absolut acest copilas (/-i?), dar la modul suprem pentru ca m-a suportat in aceasta decada a terorii). Uf. Inca nu am integrat pe de-a-ntregul. Dar de acum inainte, gata, nu ma mai stresez, promit solemn.

V-am zis ca sunt fericita?! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Luca, felicitari, felicitari, felicitari, sarcina usoara si bebe (i) sanatos(I).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Luca: FELICITARI, IUBITA!!!!SA FITI FERICITI!

Pupici pe burtici (actualele si viitoarele burtici )

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Felicitari Luca! Ma bucur ca ai deschis sezonul si sa dea Dumnezeu sa nu se mai inchida!

Multa bafta tuturor celor care sunt in focuri - Zouzou, Manumanu, Googy, Verga, Pisix - Ma rog la Doamne Doamne sa veniti cu marea veste cat mai curand!
Ioanatugs, Luck, Maria Claudia prea - Spor la injectat! Sa iasa cu ochisoti!
Kineta - De data asta sigur va fi bine pana la capat. Eu iti tin pumnii!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cine mai vine maine la Giulesti?
Eu o sa fiu acolo destul de mult timp pentru o histerosalpinografie si mi-ar face placere sa ne cunoastem.
la toate fetele

dariela

Mergi la inceput

Girls, eu iar fac calcule, ce surpriza.:)) Pliz, help me! Cam cat ar fi sa fie valoarea "normala" (stiu ca aproximativa, dati-mi niste limite, asa) la Z 10(/11), daca ar fi un singur bebelus? Daca azi am avut 151, peste patru zile cam cat sa ma astept sa am, la o evolutie buna, normala?

Mergi la inceput