FIV 171

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

KoraPop, Luck, Ioanataqs va rog foarte mult spuneti-mi si mie in ce consta tratamentul de stimulare pentru protocolul scurt. M-am hotarat si vreau sa incep luna aceasta. Doctorita mea nu este saptamana aceasta la spital ca sa pot afla de la ea. VA doresc tuturor celor care sunteti in focuri sa se prinda din prima.
Manumanu, felicitari si peste noua luni sa te bucuri de
Pisix ce ai facut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Claudia_prea, ce tratament faci pentru stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR,m-am intors de la punctie,am avut 4 ovocite,ce pot sa spun,nu sunt nici multe nici putine,eu sunt multumita mai ales dupa experienta din toamna,acum ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa se dezvolte bine ,ca sa am si eu ce transfera,voi suna maine si poimaine,sa aflu.DR Dascalescu ,se ocupa,mi-a dat nr de telef,si mi-a spus sa o sun maine,si dansa mi-a spus ca au fost 4 ovocite mature,din 7 foliculi . MARIA,te ,eu zic ca stai f bine,asa ca nu te panica,esti o draguta oricum

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Super KINETA!Ma bucur pt tine.Stii ca ti-am zis acum cateva zile ca vor fi cel putin 5 buni?(vezi cap anterior)
Cum a fost?Cum te simti acum?Inseamna ca miercuri faci ET,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Kineta, important este ca sunt bune, sa-ti dea DD si 4 embrioni frumosi!
Dodo, eu fac stimularea cu puregon 150 ui pe zi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

OK. Eu ma tin de promisiuni. Declar oficial deschisa perioada vacilor grase si fertile!! In-co-lo-na-rea!! :) :) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Happy-happy, joy-joy!!

Fivettes, va doresc sa ramaneti cat mai putin aici, dar scriu pentru arhiva, cand disperate ca mine vor cauta sa afle cum e cu simptomele si se vor autodiagnostica cu mare angajament, ca stiu ele ce simt. :)) Va mai amintiti cum m-am dat cu fundu’ de pamant la Z6 ca nu mai simt nimic si ca embrionasii mei (deja cu fragmentatzii si lenesi, de doar doua celule la 48h) au incetat lupta si sa nu indrazneasca cineva sa ma contrazica... Am imbatranit c-un cincinal zilele-astea! Ei bine, azi, la Z10 (mai mult nu am rezistat) aveam BHCG 151 (refac vineri, la Z14)! Verga, banuiesc ca tu urmezi cu testul maine-pomaine, te astept cu vesti cel putin la fel de bune. Si apoi sa intregim sheptelul, care a avut avanpremiera cu AndradaP, sa vi se implineasca dorinta tuturor - Doris, Maria, Manu, Kineta, Pixis, Ioanatugs, Kora ("sheptel", in ciuda aparentelor, nu vine de la "shapte", deci e timp si loc pentru toata lumea!)

I’m so fuckin’ happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Salutare!

Luca - imi pare bine pt deschiderea oficiala

Sa dea DD sa fie mereu deschisa portita si sa fie loc pentru toate doritoarele si luptatoarele

Tie felicitari multe si asteptam vestea cea mare

Iona, Luck - bafta in inceputuri!

Manu - sa fie cu ochisori va doresc!

Pisix - ceva noutati?

Succese tuturor FIV-oaselor si asteptam cata mai multe
noutati bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LUCA-LUCA FELICITARI SA FITI SANATOSI SI FERICITI!![/
Kineta super vesti si de la tine.Sa de-asa se faca toti embrioni frumosi.
Manumanu felicitari pt. transfer sa ramana in burtik 9 luni.
Pisix te asteptam si pe tine cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Luca, super!
Citeam primul mesaj si nu pricepeam, contextul spunea ca esti insarcinata, dar nu-mi dadeam seama de ce mesajul este asa sec.M-am dumirit cand am vazut al doilea mesaj.
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
Pana la urma 151 este in ziua 10 sau 14, daca e in ziua 14, parerea mea e ca sunt 2 puiuti.
Sper sa te urmam cat mai multe.
Felicitari inca o data!

Mergi la inceput