FIV 171
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
maria215ro spune:
PISIX, azi e z9.Foliculii cresc cam 2mm/zi.Dr a zis ca e bine.Eu sunt putin dezamagita pt ca ma asteptam sa fie mai multi.Nu mi-a crescut doza, a ramas aceeasi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisix spune:
Deci esti in super-grafic !!!
Si ca numar mie mi se pare f bine ... sincer trebuie sa te gandesti ca oricum la ET vei lua doar doi in burtica ...
Scuze, nu mai stiu: sotul tau e OK ?
Eu zic sa mananci proteine bune (sunculita de curcan, oua, branza , etc) si eventual vit.E si va fi totul ok .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
Dragele mele, ieri n-am scris ca am fost sub imperiul evenimentului... MI-am luat puiutii acasa (2) si sunt foarte fericita, sunt frumosi si sper sa ramana cu mine 9 luni! Am sa stau acasa cateva zile.
maria215ro spune:
Da PISIX, sotul e ok.Mi-as fi dorit mai multi foliculi pt siguranta ca vor avea de unde alege.Eu ma gandeam pt ET la 3, acum depinde cum vor evolua si nici nu stiu daca la Giulesti transfera 3.
pisix spune:
manumanu - felicitari, sa fie intr-un ceas bun si ...definitiv !
Cati embrionasi ai transferat ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
pisix spune:
maria - daca si sotul e ok, stai super-bine
Incearca sa vezi partea plina a paharului, normal ca ar putea fi mai multi, dar ...chiar si asa ...sunt arhi-suficienti
Moniland spune:
Bravo Manumanu, stai linistita cateva zile si apoi reati activitatea normala. Iti tin pumnii sa se prinda amandoi.
claudia_prea spune:
Manunmanu, mult succes, sa dea DD sa fiti tot 3 si peste 9 luni!
Fetelor aflate in focuri si in asteptari, le doresc mult noroc, veniti cu vesti bune ca avem nevoie!
Cerusem saptamana trecuta lista cu nume pt manastire, am primit-o, dar n-am ajuns, poate ajung in week-endul viitor.
Eu am fost astazi la monitorizare, si stau binisor pt ziua 6, am aprox 15 foliculi, 10 pe stangul, 5 pe dreptul, cel mai mare are 10 mm air cel mai mic 5.8 mm, iar endometrul 5 mm; am ramas la aceeasi doza de puregon.Probabil diseara sau cel tarziu miercuri dimineata voi afla si valoarea estradiolului.
Va pup si va urez o saptamana extraordinara si numai rezulate pozitive tuturor!