Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, imi pare extrem de rau de testul negativ, dar nu mai spune ca vrei sa luati o pauza. De ce sa iei pauza, draga mea? Iubiti-va in continuare, fara calcule si alte cele, stiu ca este extrem de greu, dar incearca sa te detasezi un pic. Uite, acum vine vara, o sa plecati in concediu, incepe sa-ti faci planuri de vacanta, gaseste niste locuri frumoase unde sa mergi cu sotul tau. Nu stiu, eu asa as face. Gandeste-te cat de norocoasa esti ca ai un sot care te iubeste si te sprijina, si nu te lasa la greu! Nici nu stii cat de important este asta. Off, atit de mult as vrea sa pot face ceva pentru tine. Tu ai fost mereu alaturi de mine, ti-am simtit tot timpul sufletul cald. E atit de nedrept ce ti se intampla!
Te imbratisez, draga mea prietena. Ziua in care o sa ne spui ca ai un test pozitiv o sa fie o zi cu adevarat frumoasa pentru mine, pentru ca imi doresc enorm sa te vad fericita!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andreiuta, cum a fost la film? Sper ca nu ai nascut pe acolo!!!! Intra sa ne spui ce mai faci.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele.
Michelle, imi pare rau ptr testul negativ, dar mergem inainte
Andreea, nastere usoara si bebe sanatos
Si acu sa va zic despre mine.Dupa cum v-am spus m-au internat de miercuri ca sa ma opereze joi la 13, Era mare harababura pe acolo, nu aveau paturi, au pus cite 2 in pat, pe mine nu, dar..., in sfirsit in ziua premergatoare mi-au facut analize de secretie, de singe, o coloscopie, e totul in regula, uter si col curat curat.
Dupa ce ca nu mai mincasem de marti, mi-au dat 10 carbuni , asta era mincarea, ca sa elimini tot din stomac , dar mi-au mai facut si o clisma, doar pacientele lui Marinescu au onoarea asta, ce fericire pe capul meu.... nu mai vreau in viata mea asa ceva...Noaptea la 11, m-a consultat M. si ma intreaba ce facem le taiem , le capsam sau le legam? Mi-a picat fatza,iar eu i-am zis ca doar stinga , ca dreapta e buna, concluzia o trage tot el vad eu exact ce trebuie facut in timpul operatiei.Nu va zic ca ropota de plins am tras, cu toate ca eu initial ptr asta mersesem sa mi-o curete pe dr si sa o taie pe stinga, dar abia atunci realizam pe de-an tregul ca io pot ramine fara trompe deloc.Stiu ca ptr FIV nu are importanta , dar asa numai ptr moralul meu, ca mai le am pe toate in mine si tot eram terminata.
In sfirsit, A doua zii aveam o foame in mine , nu va zic, numai pizze si toate alea le vedeam in fata, m-a operat si NU MI-A SCOS , NU MI-A TAIAT NIMIC, asa ca sint inca cu toate cele in mine, doar le-a curatatperfect pe amindoua, MI-A ZIS DUPA CA NU ERA CAZUL DE SCOS, CLAR, ce bucurie pe mine , rideam toata chiar daca eram inca sub anestezie si nu vedeam nimic. Mi-a mai zis ca e graoaznic prin ce am trecut, dar vom face alti bebei.Ce sa-i mai zic , l-am intrebat numai daca e sigur, nu s-a suparat din contra a inceput sa rida. Asa ca am scapat si de asta, si luna viitoare ma apuc de treaba, abia astept, problema ar fii sa nu fiu la ovulatie chiar de Paste sau de 1 Mai, ca nu lucreaza.
Nu va mai zic , cind am mincat si io vineri prima oara ca omu, o amarita de supa , fara nimic in ea, ce buna mi s-a parut , cea mai buna supa din viata mea, am si slabit 3 kg cu ocazia asta
Cam asta a fost.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mav multumim mult! te cred si scuze daca am facut pofta..da' acum ai dreptul la rasfat... asa ca papa linistita de toate... eu una nu m-am abtinut de la nimic.. demult am vrut sa intru la odisee sa te felicit dar nu am mai apucat... am intrat odata si am urat sarcina usoara tuturor noilor gravidute si cum noiembrie- decembrie ..a fost si odiseea mea..parca ma trec inca fiorii ..e o senzatie placuta, dar mereu imi zic..stai linistita ca tu nu mai esti... dar parca totusi imi lipseste perioada asta..asa ca te rog sa te bucuri de perioada asta ...

flavia multumim mult ai fost intotdeauna o dragutza comorasele tale...

michele... stiu ca nu mai are rost sa-ti mai spun rabdare..dar eu nu incetez sa ma rog

toate fetele
o duminica placuta..

Stefania X2 ... sunt crestina!!! avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

medamaya ma bucut tare mult ca ai ramas "intreaga" si ca te poti apuca de bebe in curand.

Miruna mie mi s-a recomandat sa astept macar 3 luni, eu zic sa nu risti, un chiuretaj e diferit de un avort spontan, chiar daca tu te simti foarte bine fizic si psihic, organismului trebuie sa ii dai timp sa se refaca. Sugestia mea ar fi sa nu te grabesti.

slimatei sa va traiasca mica crestinutza.

mav cum se simte Sebi acum ? Dar tu? Tot singura?

Eu am fost vineri la control, totul e bine, nu imi ramane decat sa astept cele 3 luni. Oricum voi astepta mai mult decat 3 luni pentru ca ies din CIC 1 si vreau sa lucrez minim 6 luni inainte de urmatoarea sarcina. Dupa calculele mele e posibil c aprin decembrie-ianuarie sa incepem proiectul bb2. Sincer eu nu ma simt pregatita nici psihic pentru asta. Cred ca fac parte din categoria persoanelor care trec mia greu printr-un esec de genul asta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ignatica

slimatei sa va traiasca mica crestinutza.

multumim mult!
se vede ca in dim. asta doarme junioara.. am si eu un pic mai mult timp

Mergi la inceput

superba povestea voastra Ignatica..am citit-o pe nerasuflate..pacat ca nu am putut raspunde ..oare de ce a inchis subiectull.. pt. ca a trecut mult timp..?

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

slimatei cred ca de-asta l-au inchis, au trecut aproape 2 ani. Multumim pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

am intrat putin, ca nu am apucat sa intru de cateva zile, dar in continuare sunt alaturi de voi, sa stiti . Am convenit cu sotul, ca macar in week-end sa nu mai stam atat pe calculator, sa ne mai ocupam si de noi .
Dar cum azi e ziua dragei noastre mcrissa, nu puteam sa nu intru sa o felicit, asa ca:

LA MULTI ANI! CU SANATATE,
SAI TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI
ZILE SENINE SI FERICIRE
SI -UL PE CARE TI-L DORESTI
LA MULTI ANI SA TRAIESTI!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

fetelor,voi cat de mult ati sangerat dupa chiuretaj???

la mine au curs cateva picaturi, vad ca inca nu se opreste sangerarea...insa e curat sangele, fara cheaguri....arata cam in ultimele zile de menstra (cand se opreste)....e normal?

LA MULTI ANI, MCRISSA!!!!!!!!!

Mergi la inceput