Durerea unei pierderi de sarcina (69)
Raspunsuri - Pagina 13
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Danangie visele astea sunt normale. SI eu am visat acum vreo 2 nopti ceva ciudat (nu mai imi aduc aminte ce) si m-am trezit cu o stare ciudata si primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific daca mai am burta. Ma bucur ca esti bine cu stomacul. Sa stii ca si eu nu mai am rabdare, abia astept sa il vad afara pe bebe sa il pot strange in brate si sa il albesc cu pupicuri.Ma mai uit si la emisiunea de pe PrimaTV "Prima zi" unde arata diverse cupluri care nasc si nerabdarea creste si mai mult. Dar ma gandesc ca mai bine ard io de nerabdare si sa iasa el atunci cand trebuie.
L5845 trece timpul repede de tot!Parca mai ieri am aflat ca sunt gravi. Si creste si burtica si io nu mai pot de drag.
Michelle
Io astazi ma duc la eco si sper sa am timp sa ajung si la doctora sa ii arat ecograful si rezultatele la analize. O sa va povestesc maine dimineata ce si cum ptr ca v-am zis ca acasa nu mai am calculator. Sper sa se rezolve cat mai repede problema asta!
O zi buna tuturor! Va pupacesc pe toate!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
danangie spune:
BUNA DIMINEATA,
Eu am avut o noapte foarte agitata.....de mult nu am mai dormit asa rau.
LIANA si eu te pup, tot citesc ca esti la unguri. Sper sa rezolvi ceea ce vrei. Ma intrebam...cum ii suporti tu pe ungurii astia....de fapt....cred ca persoanele normale sunt altfel decat vamesii....zic asta pentru ca sormea tocmai a plecat in Spagna.....a avut o aventura tare urata cu ungurii. Politisti. Nu vamesii. Ca de aia a trecut fara nici o problema. Dar tind sa cred ca politistii erau mana in mana cu vamesii. D-ne....nutresc un sentiment asa de urat impotriva lor.....plus tratamentul care l-am primit eu personal ori de cate ori mergeam acasa.....ce mai....mereu m-am intrebat cum te descurci cu ei.....cum sunt ei....ungurii normali.....
MONY stiu ca visele sunt vise.....de fapt, de cand am ramas gravida nu ma mai uit pe net sa vad ce inseamna visul ala etc. Cand e emisiunea pe PRima? Ca vreau si eu sa vad. Plsss.
FLAVIA ce mai fac micutii? Tu? Cum te mai simti? Apropo....dar tu acasa mai vii? Adica, de cand nu vii in Ro? Eu anul asta fac doi ani.Sotul mi-a propus sa mergem acasa in septembrie....dar ar trebui sa stau la soacramea si eu nu vreau. Ca e o femeie rea si insuportabila!! Nu am face decat sa ne indispunem! La mama...nu vrea al meu.....offf e o situatie tare naspa.....
Eu trebuie sa ma duc la consulat fetelor pentru ca sa iau procura pentru mama sa-mi faca cartea de identitate in Ro....si nu gasesc o zi in care sa ma duc. Adica o zi in care sa am chef, sa ma simt bine, sa fie cald afara. Ca tre' sa prind rand de cu seara.........si pe urma tre' sa stau la rand in strada a doua zi pana imi vne randul. Si ma ingrozeste chestia asta pentru ca acolo vin multi tigani, romani rai.....stiti voi de aia care fura, etc......si mereu aman chestia asta.....offf
MIRUNA si eu am uter retrovres. Odata era chestia asta ca daca ai uter retrovers nu reusesti sa ramai. Dar nu e asa. Uite ca eu am ramas. Atat...ca in luna in care am ramas am prestat in toate pozitiile posibile si mai ales pe de la spate. Scuza-ma ca-ti spun asa direct. Si pe urma sa stii nu e ca am stat numai cu burta in jos. Schimbam mereu pozitiile. Eu m-am mult am stat pe partea dreapta ca acolo aveam trompa buna. Si da-ti seama ca eu de fapt am ovulat cu ovarul stang....unde aveam trompa infundata. Deci.....oricate ai face....daca e sa fie e. Si mama are uter retrovers si a facut 4 copii fara sa mai stea cu fundul in sus sau mai stiu eu ce. Ca pe vremurile alea.....informatii ioc.
mult asteptat
alinushca spune:
danangie imi imaginez ca nu mai ai rabdare. imi imaginez ca iti este destul de greu. desi nu ma lamuresc ca eu mai vedeam uneori pe strada niste fete tinere, foarte slabe si frumoase, cu burta doar iesita asa de vreo 7-8 luni si pareau ca se simt minunat si ca nu au nici o problema... cate kg ai luat pana acum? daca nu e aiurea intrebarea De unguri eu am pareri impartite. Pe de o parte ma enerveaza pentru toate motivele pe care le-ai spus si tu si pentru altele cum ar fi ca isi imagineaza ca transilvania e a lor etc etc, dar pe de cealalta parte ii admir pentru ca tin foarte mult la tzara lor si la poporul lor, mi se par uniti si constienti de nationalitatea lor, ceea ce despre romani nu pot spune... ca romanii mi se pare ca se tiganesc usor usor transformandu-se in niste manelari ignoranti cu desavarsire pentru asta ii admir sincer pe unguri. Eu iti tin pumnii sa te simti mai bine si sa dormi cat mai bine cu putinta ca sa fii pregatita pentru momentul cel mare. Te mai duci la serviciu? Mai faci ture de noapte?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
Idaira spune:
quote:
Originally posted by danangie
Sotul mi-a propus sa mergem acasa in septembrie....dar ar trebui sa stau la soacramea si eu nu vreau. Ca e o femeie rea si insuportabila!! Nu am face decat sa ne indispunem! La mama...nu vrea al meu.....offf e o situatie tare naspa..
mult asteptat
Ca sa fii impartiala,cauta sa inchiriezi un apartament pe perioada in care vrei sa stati. Ori iei ziarele din orasul unde stai la puricat ori rogi pe cineva sa sa uite pt tine!!
Sarcina usoara in continuare!!
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"-
Albert Einstein
alinushca spune:
miruna22 asa cum zic si fetele nu este problema. multe femei au uterul asa. presupunand ca doctorul care te-a chiuretat chiar a vazut bine ce a vazut. din experienta mea iti zic ca am facut ecografii la diversi si mi-au zis si ca il am retrovers si ca il am septat fundic, si ca il am bicorn, si -din pacate pentru ei- chestiile astea la un loc chiar nu e posibil sa le am. Asa ca vezi-ti linistita de recuperare si de pregatire pentru sarcina viitoare care sigur va fi minunata!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
alinushca spune:
irinabobe imi pare foarte rau pentru testul negativ. stiu foarte bine dezamagirea, sperantele, supararea. dar ce fel de test ai facut? poate mai e speranta, stii ca sunt unele cu sensibilitate mai mica... si unele in care chiar nu poti avea incredere...
L58 asta am zis si eu sa cedez, sa zic ca shefa, ca sa am eu cat mai multa liniste in urmatoarele ...5 luni cat mai sunt aici. Dar nu ar fi corect fatza de colegii mei care sunt afectati la fel de mult ca mine de mizeriile ei. Nu stiu ce o sa fac. Imi pare bine sa aud ca faci monitorizari si ca iei Duphaston pentru reglarea ciclului. Cum anume il iei? Dinainte de ovulatie sau dupa? Te intreb pentru ca am dat peste doctori care imi sugerau sa iau mult inainte de ovulatie si sa continui asa pana imi venea ciclul... si oricum puneam recomandarile lor nu aveau nici o logica... sa dea Dumnezeu sa ramai cat mai repede gravi care tare mult tin la tine
andreea 16 n-ai mai intrat pe la noi! Sper ca nu esti deja foarte obosita, si sper ca nu ai fugit pe la spital fara sa ne dai o veste. Noi suntem cu galeria pe tzeava. Orice nastere merita o galerie spectaculoasa! TInem pumnii in continuare!
10+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Sunt eu... Kitzy....ma mai tineti minte?
37+ cu Diana
AMR 3 saptamani!!!
Nope.
10+
L5845 spune:
Buna dimineataaaa! la toata lumea .
Liana pai atunci e foarte bine daca ai piscina, hop in ea, da?
Flaviaaaa unde eeesti? Ne e dor de tine si de mesajele taaaleee! Sper ca esti bine si tu si piticii.
Michelle doar 8 zile iau Duphaston iar de ramas, asta nu depinde decat de DD, chiar ar fii o mare minune sa se intample repede si atat de usor.
monysorescu asteptam sa vii cu vesti bune de la echo, pana atunci, tin pumnii, bine? .
danangie imi pare rau ca nu ai dormit, poate apuci sa mai furi putin somn in timpul zilei, sa nu te extenuezi. Buna ideea Idairei cu inchiriatul, asa am facut si noi la nunta fratelui meu, ca sa nu stam pe capul lor, ca si asa era plin la ei.
alinushca acum iau Duphaston din ziua 18 pana in ziua 25, asa mi-a zis medicul, pentru ca ar fii dupa ovulatie (cand iau Duphaston regulat, am CM la fix 28 de zile) si daca da DD si s-ar prinde ceva , ar fii de sustinere. Multumesc draga mea, si eu la fel, sa stii .
kitzy sa inteleg deci, ca esti urmatoarea pe lista la galerie, dupa andreea16...deci, o sa fim pe faza cand ne anunti. Pana atunci, sarcina usoara pe ultima suta.
Va si va pe toate.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!