Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Anculet iti tin pumnii sa fie totul bine. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Anculet..imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asemenea incercare, dar fii tare, DD stie de ce ingaduie sa treci pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Azi am fost super ocupata ,asa ca numa v-am citit n-am apucat sa intru sa va sctiu.Noi suntem bine ,luni mergem la eco,sper sa venim cu vesti bune.
Anculet imi pare rau ,fii tare si sa stii ca suntem alaturi de tine.Sunt convinsa ca vei veni cu vesti bune cat de curand.
aly felicitari pentru carucior Voiati baietel?
sarabine ai revenit.Si eu zic ca nicaieri nu e mai bine ca acasa
Noi la Andy am avut patut de lemn cu bare si l-a ajutat ff mult cand a inceput sa se ridice in picioare.Cel de campanie l-am folosit cand am fost plecati pe la socrii.
toate burticile
15+

laura si andy

Mergi la inceput

e primul copil..si eu voiam baietel pt ca vreau ca al doilea bb sa fie o fetita...sotul voia fetita, dar dupa ce l am vazut aseara pe monitor, isi facea planuri ca l va lua cu el pe stadion si ca l va face fotbalist:))
peste 5 sapt vom vedea daca nu i a cazut cuculetzul:))

Mergi la inceput

am uitat sa ma semnez :))
15+ sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello!!! gata am fost la eco si mi-am vazut bebele!!!!!!. Este foaaaaaare bine si chiar mai mare decat credem noi. Eu stiam ca azi avem 14 saptamani, dar se pare ca bebe a crescut asa de bine ca are 14s si 5z. BDP este de 26.6mm iar in total are 8,26 cm si inimioara bate cu 150bpm. Yupeeeeeeee!!!!!!! Mi-a zis ca acum inca nu vede ce este dar peste o luna si jum. avem iar intalnire si pe atunci voi avea cam 20s si se va vedea sigur ce este. Singura mica problema este faptul ca am pe col un mic polip si din cauza asta inca avem interdictie la......dar asta e daca trebuie sa fim cuminti atunci suntem pentru binele bebelui.
felicic, aly felicitari si voua pentru bebei ca sunt bine....doamne ajuta in continuare!!!!!
Va pup pe toate!!!!!!

Andreea14+
pentru (BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Super.Si eu am vrut tot baietel primul copil si asa a si fost.Sotul meu voia fetita.Poate acum.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Felicitari andreea(te superi daca iti spun asa tinand cont ca si eu tot andy mi-am aleas?).Sa-ti creasca bb mare,destept si frumos.Si eu merg luni la eco.Te
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andreea felicitari pentru bebe mare!!!mama da cum de ai rabdare pana la 20 saptamani sa iti zica sexul?? te invidiez (eu una as mai face o programare inainte de 20s sa vad ce este)

aly felicitari pentru frumos si numele ce fel de eco ai facut de s-a vazut acum la 15s si la ce dr??nu mai am rabdare sa aflu si eu

am vazut ca vorbiti despre patuturi si ma bucur ca ati deschis subiectul si citesc in special ce scriu mamicile(kid,muuh) cu experienta ca eu sunt varza nu stiu nimic

inclin sa zic ca vreau de lemn ca sa aiba bebe confort maxim cu o salteluta buna dar alea din linkurile puse de voi sunt atat de frumoase cred ca o sa iau 2 unul sa-l aiba la noi in camera si unul la el si am rezolvat problema atunci

bebelushul

Mergi la inceput

andy_galro...felicitari pentru bb...bine ca e sanatos...asta e cel mai important..si al meu tot 150bpm, dr radea ca e tare grabit:))
nusha, eu merg la Slatineanu, numai ca am facut TT si a iesit analiza la AFP mai mult pentru sapt 16, eu fiind in a 15a fix cand am facut testul...si atunci dr m a trimis la eco la Doina Damaceanu, are cabinet in Nicolina 2(se pare ca e ff priceputa in ecografii:d, avea o multime de diplome pe pereti) pentru o redatare...
Dr Damaceanu mi a zis ca sunt in 15 sapt juma, dar nu poate sa zica cu siguranta pentru ca depinde in a cata zi a fost ovulatia, dar a zis sa stau linistita ca totul e bine cu bblul meu..asta e cel mai important...
a mai scris ea cev ape foaie,nu stiu ce inseamna, va scriu si voua...poate voi stiti:d
ea imi povestea multe, dar eu eram prea entuziasmata ed beblul meu:P

HC 125-15W
AC 96-15W
15+ Sebi
mandra tare de flacaul meu:))

Mergi la inceput