Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Doamne ce m-am plictisit. habar nu am ce sa mai fac la serviciu. am amortit pe scaun stand.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Patuturile din link sunt bune pentru copii peste sase luni. Pentru nou nascuti, daca vreti sa ii culcati in patul lor va trebuie inca ceva in partea de sus. Si sunt foooarte scumpe fata de pretul lor din Germania. De stabile sunt stabile nu e problema ca nu se rastoarna cu ele asa usor. Iar salteaua de care se vb in prezentare e subtire si cam ca o scandura, daca va ganditi la alt gen de saltea atunci mai adaugati si pretul saltelei noi.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

www.semwa.eu/products/Pat-voiaj-saltele/Nivel-suplimentar-pt-pat-de-voiaj-Hauck.html" target="_blank">vedeti aici ce va mai trebuie pentru nou nascuti la patutul de voiaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc Muuh. Dar e neaparat la bebelusii mici etajul acela suplimentar? Ca doar e la fel ca si cel de jos, doar ca e mai sus. Care e ideea?

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Ca te indoi tu de spate pana sa il ridici de acolo. Si te indoi rau, eu sunt micuta dar cand il ridic din pozitia culcat tot ma omoara. Iar un nou nascut sta numai in pozitia culcat. Eu nu am pat din asta decat pentru cand suntem plecati si recunosc ca nu l-am folosit pana la sase luni dar pe la cine am vazut nu culcau copii nou nascuti direct jos. Acum mai intervin si aspectele: curent alea alea dar asta depinde daca crezi sau nu in ele. Eu una nu dar asta cu spatele e nenorocire. Mai vedem ca zic fetele care folosesc pat din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

anca 81, ideea cu patutul de campanie este foarte buna. Eu patut de campanie am avut pentru Matei si este mult mai practic. Noi nu prea stam pe acsa, socrii sunt de la Cluj... si mai tot timpul eram pe drumuri, iar pt bebe a fost foarte important ca oriunde ne aflam el dormea in patutul lui de acasa. Nici vorba sa se poata rasturna, si Matei a fost un nazdravan si jumatate si nu am avut nici cea mai mica problema cu el.

Totusi modelul pe care l-ai ales tu are un inconvenient. este model pt copii mai mari si folosit si ca tarc. Cred ca ar trebui sa cauti tot patut de campanie, dar care sa mai aiba o parte, un fel de nivel intermediar, unde va sta copilul cat e bebe. Cel putin cat e foarte mic, pana incepe sa se ridice in fundulet, copilul trebuie sa stea in patut mai sus, mai aproape de tine...intelegi ce spun? nu prea stiu sa explic, insa daca te duci in carefour si te uiti la payuri din astea o sa intelegi sigur ce vreau sa zic. O sa caut pe net sa-ti pun o poza de model de care zic eu...

Sper ca te-am putut ajuta. Un alt mic inconvenient este ca nu poti prinde de caruseslul ala de se pune deasupra copiilor, care canta si se invarte.... NU ai de ce sa il prinzi, insa nu cred ca e mare pierdere....

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am inteles acum. Nocom si Muuh. Mai caut atunci patuturi cu etaj intermediar.

Cred ca asa ceva este cel la care va referiti voi:

www.vanstore.ro/product_info.php/cPath/60_21/products_id/931?osCsid=9dccd19b92bf02f38b61c3c4e324ba99" target="_blank">Patut cu etaj intermediar pentru fetite

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

am gasit un model, chiar daca nu este dragut ti l-am pus sa intelegi despre ce vorbeam...
http://reclama/detalii.php?cod=GR02

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetele v-am pupat dulce de tot. va doresc o zi minunata si plina de bucurii. ne mai "vedem" si ne mai "auzim" zilele astea.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

salutare burticute!
Ma bucur sa va gasesc mai active decat o prisaca de !
nu am mai intrat de mult, am avut o saptamana infernala la birou, am si uitat ca sunt si dimineata m-am dus sa vad daca este bine bebele. El este foarte bine, avem 10 sapt.fix si avem "manute". Nu ma mai dadeam dusa de langa ecran.De-abia astept sa mai treaca 3 sapt. sa-l vad la eco morfo de Trim I. Mi-a spus docorita ca am placenta foarte vascularizata si s-ar putea sa apara sangerari si sa nu ma sperii?!?! Habar nu am ce inseamna si nu mai vreau sa dau in paranoia again! In plan personal, este gata noul apartament si ma ocup si de mobila, aparatura,mutari! A iesit super! Referitor la patut: tot de lemn cu gratii voi lua pentru ca am inteles ca zabrelele il ajuta pe bebe sa se ridice mai repede(multitudinea de surori si cumnate mamici care la inceput au optat pentru ceva aspectuos, iar ulterior au schimbat modificarea m-au sfatuit si o sa proscedez ca atare). Deja am stabilit locul unde va fi amplasat in noua casa si am vb cu cei de la mobila daca pot sa-mi confectioneze ei unul!( il vreau lila)
anculet: imi pare tare rau! Nu trata doar chlamydia, mai investigheaza, fa si alte analize, este adevarat ca oprirea din evolutie poate fi un efect secundar al infectiei cu chlamydia, dar sunt atatea femei infectate, care nici macar nu stiu ca au, si aduc pe lume bebei sanatosi si la termen! Du-te si cere toate analizele, vezi ca mai exista si ureaplasma si micoplasma in aceeasi categorie, toate sunt bacterii si de obicei astea sunt pozitive toate trei.
Sanatate multa si sa ne dai de veste!
Apropo, cand am pierdut sarcina, doctorita mi-a spus ca-mi scrie repaos sexual 60 zile la mishto, ca asa trebuie , eu sa ma duc acasa si sa-i dau bataie ca se va "prinde" mai repede! Asa ca daca faci tratamentul, repeti analizele se poate si mai devreme!

8+

aluna
foto

Mergi la inceput