Azoospermie - cap 17 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

BUNA FETELOR.EU NU AM MAI INTRAT DE MULTISOR PE AICI, DAR CONSTAT CA AU TRECUT CEVA ORE DE CAND TOT VA CITESC.AM SI EU O INTREBARE, UNDE POATE FACE SI SOTUL MEU O ANALIZA NUMITA SPERMOGRAMA? NOI MERGEM LA DRACEA DE LA GIULESTI, A FACUT O ALTA SPERMOGRAMA DAR NICI ACEASTA NU E IMBUCURATOARE.PRIMA A FOST ASA: volum =1,2ml.,ph =7,2 , concentratie 10.000/ml.,mobilitate A=0%,B=0%,C=20%,D=80%. A DOUA A IESIT ASTFEL: volum =2,5ml.,ph =7,2 ,concentratie = 200.000/ml.,mobilitate A=0%,B=0%,C=0%,D=100%.DIAGNOSTICUL ACELASI OLIGOASTENOTERATOSPERMIE.VA ROG DATI-MI UN SFAT UNDE PUTEM MERGE PT A FACE SPERMOCULTURA, DUPA ACEEA VREM SA MERGEM LA Dr DEMIAN.ASTEPT CU INTERES UN RASPUNS DIN PARTEA VOASTRA.VA DORESC TOT BINELE DIN LUME, SA FITI SANATOASE ,IAR VISELE VOASTRE SA DEVINA REALITATE CAT MAI CURAND.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

SCUZE.O DATA AM SCRIS BINE SI O DATA GRESIT.N-O SA MAI INTELEGETI NIMIC.MA INTERESEAZA UNDE POATE FACE SPERMOCULTURA SI DACA STITI SI CAT COSTA.VA MULTUMESC PT INTELEGERE.VA PUP PE TOATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Offff .. Nucutza mea draga!!!
Imi pare rau ca ati avut probleme. Dar ma bucur ca ati trecut peste ele, si mai ales ca sunteti optimisti.Transmite-i te rog d-nului Nucushor MULTA SANATATE !!! din partea mea.
Si tie la fel!!!
Analizele sunt bune, bune.
M-am cam enervat ... putin spus... cand am luat analizele.
Sa vedeti ce mi-a facut "o fufulina" de la Bios!
Imi da rezultatele, multumesc frumos ( ca o fata educata ce sunt) si inttreb "atat???" Ia zice DA ! Si eu ies bosumflata ca am cine stie ce brontozauri .... Cazusem pe ganduri ...Gataaa am infectii ...!!
De nu mi-au returnat bani pe antibograma. Dupa ce parcurgem mai mmult de jumatate de drum intr-un trafic "buza'n buza" imi revin si sun la Bios. Intreb de antibiograma si imi zice ca trebuia sa mi-se retrneze banetul....
Facem cale intoarsa pe "Stefan cel Mare" .
Io .. clocoteam ...Dupa o ora jumate ajungem .
Binenteles d-nul Copilutzu nu vrea sa intre cu mine ca m-a vazut nervoasa...
Ma intampina alta duduie f. amabila , isi cere scuze , si nu intelege a de ce nu mi-a returnat colega banii...
Am rugat-o sa o aduca ca o intreb io..
Eeee intr0-un final ...
Am lasat-o mai moale ca ma facem de cacao ...
Dar imi venea sa o ... pe "fufulina".
Ashe ca Nucutza singura problema sunt transaminazele un piiic marite si FIBRIOGENUL marit. Sper sa nu fie ceva grav....
Sa vedem ce zice d-na dr.
Pisix sa stea pisocii la mami in burtca 9 luni!!!
Va imbratisez pe tooooate!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

FELICITARI maxime purtatoarei de BebeLix si BebeFix! De unde ti-o mai fi dat prin cap si numele astea?...

Eu zic ca relaxarea ta este de bun augur! Doamne ajuta sa fie 9 luni de acum incolo! Auzi, da'...unde te duci, in vacanta?

Copilutzule imi pare rau de incurcatura si mai ales, de nervii tai! Dragutule, ia zi tu pana la urma au iesit bine analizele, ca eu nu prea am inteles...

Mikisor te invidiez pentru gradinita! De-abia astept sa te urmez!

Eu una am racit zdravan, imi vajaie capul si imi curge nasul ca la balamuc ! sunt pe pastile acum, o sa-mi treaca!

pup fetele mele dragute si va doresc somnic usor!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Iyoana – ai grija de tine ca circula o gripa zdravana! BbLix si BbFix mi-a venit sa le spun ca ma gandeam ca sunt vai mama lor, cu putine celule dar sper sa faca ei cumva sa reziste si sa creasca maaaari si sanatosi !
De plecat plec undeva unde e cald si soare !
Copilutzu – da chiar : analizele sunt de bine sau de …foarte bine ?
SoriLea – la medicover se face spermocultura
Pisik – daca n-as sti doua exemple de fete care cu Azoo, au reusit de la primul FIV as spune ca e mult mai greu. Dar asa … e clar ca avem si noi sansa noastra !
Nucutza – of Doamne cum e viata asta …sper sa va fie bine si sa fiti sanatosi amandoi si apti sa luptati pt bb
LucaLuca – parca s-a mai insiropat si subiectul nostru cu povestirea ta Anyway, embrioloaga noastra ne-a zis ca daca nu reusim nici acum si tot ne permitem, sa ne ducem la o clinica in afara, mai specializata pe probleme masculine. Asa ca daca nu-mi iese acum cu BbLix si BbFix o sa te intreb de Belgia. Si dr nostru ne tot povestea de Belgia …
Bytzi –
Nusy – esti mai linistita ? am vazut ca esti cu drepturidepline la Odisee …
mikilina - da ce tacuta esti zilele astea !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie , daca 36mil/ml cu mob 45% la spermograma, e foarte rau sau sa nu maprea tare.Medicul zice ca e azoo de asta am pus intrebarea aici!
Hai , va rog mult sa-mi dati un sfat, o parere, orice e bine-venit!

multam

http://tt.lilypie.com/0MQep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Adelaalba – medicul tau ti-a dat o informatie gresita: azoo e doar atunci cand e 0.
Mobilitatea din pacate nu stiu sa o interpretez, dar am citit si mai rau…
Sotul tau si-a facut si FSH-ul cumva?exista naturiste care pot imbunatati acesti parametri, nu te speria

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

Pisix- mersi mult.Tocmai citeam pe net si mi-am dat seama ca azoo ==0gigei.De ce naiba mi-a zis asa?M-am speriat.Sotul meu ia vit E , ZINC, SI TINCT DE BRANCA URSULUL.Astea , la sfatul meu.Sper ca nu i-am dat ceva care sa-i faca si mai rau.Am citit si eu pe net swi am aplicat!O sa repetam sperm peste 2 sapt sa vedem ce iese.Asta de acum am facut-o in februarie.

http://tt.lilypie.com/0MQep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna am si eu o intrebare,a fost vreun sot diagnosticat cu nivel MIC de FSH??Sotul meu are 1.6 u/l(val.norm.1.37-13.58) si medicul urolog ia recomadat un tratament cu GONAL F (fsh)injectabil de 2 ori pe sapt
va rog sa imi spuneti daca are vreun efect avand in veder pretul urias de 900 ron trat.pt.6 sapt,normal ar fi sa faca 3 luni,pt.noi este un efort financiar imens si nu am vrea sa riscam si sa nu ajute cu nimic.
Va multumesc mult

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nucutza imi pare rau ca a tb sa treci prin asta. Important e sa fiti voi sanatosi si abia apoi sa va ganditi si la altele. Te pup si vreau sa-ti spun ca suntem alaturi de tine si sa intri pe aici chiar dc nu ai nimic de spus. Am plantat si lalele
Sorilea iubita in primul rand nu mai scrie cu majuscule pt ca in regulamentul DC este specificat ca nu avem voie. Cat despre spermograma tb lucrat la ea. Sa ia urmat produse: Multi Maca de la FLP, napraznic capsule 6/zi , carnil de la farmacie 1 fiola /zi (e f buna pt mobilitate), omega 3 de la Dopell Hertz cu acid folic si B-ri 2/zi si vitamina C 1000 naturala de la CaliVita . Dupa 3 luni veti vedea imbunatatirile. Asta dc nu are varicocel sau o infectie . Sa faceti neaparat spermocultura .
Pisixuletz am o leneeeee de scris Cand ajung acasa ma intind in pat si acolo raman. Acum e si frig ca au oprit caldura si nu imi vine sa mai stau la calc. Mai da tu in loc sa stai in pat pleci sa plimbi bbpisixuceii ? Sa-mi spui si mie info de Belgia ca e posibil sa ma intereseze si var aceasta. As vrea sa-mi spui ce fete au mai facut in Belgia ca vreau sa le contactez pe PM. Ti-am spus ca al meu plateste niste taxe in Belgia ca are carte de identitate si acolo si vreau sa stiu dc putem face de-a moca .
Adela alba iubita la 36 mil/ml e normo nu azoo. Mai tb sa lucrati la mobilitate cu Multi Maca, napraznic, carnil (in dozele care le-am scris mai sus).
Iyoana ai grija cu gripa asta ca bantuie peste tot. Eu mi-am imbolnavit cumnata si o prietena. Am avut o gripa care se manifesta prin tuse f putenica de simteai ca-ti ies plamanii fara febra sau dureri in gat. Acum si eu si cumnata am ramas cu tuse, facem concert. Tb sa-mi fac um amestec pt gat cu propolis+miere si ulei de catina ca dc nu asa raman. Deci ai mare grija, trateaza-te ca nu e de joaca. Cat despre gradinarit, am descoperit pasiunea asta de 2 ani si ma deconecteaza f mult. Imi face bine sa ingrijesc florile plus ca fac miscare si dau jos cate ceva. Dc stai la curte e super , eu stau la bloc si nu pot pune chiar toate florile care imi plac pt ca mi le strica maidanezii sau copii. Te si ai grija de tine.
Sper ca nu am uitat sa dau vre-un raspuns. Fetelor, vreau sa predau shefia subiectului. Cine se incumeta sa o ia? Eu in curand o sa plec din tara si nu o sa mai pot intra. Deci cine se ofera sa-mi spuna ca sa o instruiesc.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput