Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
am venit de la dentist......
pt. dr. implantul e fix pix. in 10 aprilie sunt programata, 2 imi pune, asa ca nu vreau sa zic cat costa. ma tine vreo 4-5 luni si numai pe urma pune dintele. cica asa procedeaza el, ca sa se obisnuiasca bine implantul cu osul, etc, etc.
Buba mare e la o lucrare in cealalta parte, am observat ca misca un dinte imbracat. cica e dezastru, trebuie data jos si sa vada ce e sub. el crede ca e infectie mare, si va trebui sa-i scoata, alte implanturi, alti bani, etc.
Mai zicea si de lucrarea din fatza, trebuie schimbata, a mai gasit el ceva, asa ca...ajung sa iau credit ca sa-mi fac gura.
Sunt jos cu moralul, Clau ma tot incurajeaza, cica i-a crescut cifra de afaceri.
Stau si am stat foarte prost la capitolul dantura, dar am si avut parte de niste dobitoci, care si-au cam batut joc de gura mea si uite ca acum sufar.
gata, sa nu ma mai plang. sa ne dea DD sanatate, sa le putem plati, caci se rezolva foarte bine si repede.
Any la ce etaj stai de ti-a aruncat vecinul inapoi ligheanul? e mortala ioana, trebuie urmarita sa nu mai arunce si altceva.
Bianca stai linistita ca si marco are zile cand nu scapa defel pe el, dar si zile cand face si la 30 min. si atunci e pe el, caci eu il pun din ora-n ora.
Unde e al tau sot de zici ca vei fi singurica?
Felicitari sandrei pt. initiativa si multa bafta ii doresc!!!
Mira suna foarte bine, asa ca ne vom intalni.
Bombo alt ridat aveti? musai sa pui poze cu cateii si Jasy. si cu burtica mareeee, of course.
Anasol pe unde esti? intra si zi cum e david, pleaseeee.
merg sa-mi dushulesc piticul si sa-l culc, ca e copt de somn.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
Giova eu stau la et 1, dar nu de lighean era vorba ci de un cosulet mic impletit de nuiele in care tin clamele de prins rufe....Si intra-adevar mare noroc ca nu i-a dat cuiva in cap...mai intram si la vatamare corporala
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Giova...spune-i lui Clau ca daca i-a crescut cifra tre sa plateasca mai mult impozit si asta e in beneficiul statului . Dar e bine , felicitari .Cu dintii te-as incuraja dar nu prea stiu cum e...ii am pe ai mei naturali in gura si doar vreo 3 plombe. Atat. Nici nu vreau sa ma gandesc ca voi ajunge sa imi pun dinti...masele..pt mine e film horror pt ca tin la dantura . Socheaza-ne si spune-ne ce pretz ti-a cerut. Si stomatoloaga mea are scoruri mari dar lucreaza super bine . 95 lei e plomba. Nelu e plecat in delegatie vreo 10 zile, copii sunt in "delegatie" la socrii pana duminica... asha ca deocamdata singura.
Merg si eu la nani ca maine am scoala devreme.
O seara placuta sa aveti, somn ushor spiridusilor
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
am inteles any, de era lighean...vai de omul pe care-l lovea.
Bianca pai chiar lucreaza scump dr. ta. eu merg la unul dintre cele mai bune cabinete, si plomba e cam 700.000 lei, extrasul 500.000 lei.
un implant e 400 euro, cand mi-a zis pr5ima data dr. era 250(iulie 2007). uite acum cat s-a facut. pe urma mai platesc si dintele/maseaua din portelan. bine macar ca va fi dupa cateva luni, ca sa ne revenim si noi.
presimt ca pe cand nasim, tot stirba voi fi. daca nu in partea asta, cu siguranta in cealalta de unde imi va da lucrarea jos.
azi mai vorbesc si cu tatal meu si-mi spune ca de luni va fii in somaj. se inchide reprezentanta Ford din Alba si le-a dat preaviz de 20 zile.
de o sapt. sa mor de ne putem bucura de ceva cum trebuie. una peste alta vin....
cat am fost plecata la dentist, cei "2 copii" ai mei tare s-au mai distrat.
s-au dat cu scaunul de la birou prin tot apartamentul, si mi-au atins in cateva locuri si peretii. cateodata parca, Clau nu are minte nici cat marco. Normal ca piticul e innebunit sa ramana cu tat-su', caci numai tampenii fac.
ma duc si eu la culcare, caci mi-a ajuns pe ziua de azi.
si noapte buna.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, nu am mai apucat sa intru.
Cristina condoleante si un gand bun de la noi.
Maraki ma bucur ca ai vesti bine si nu nimic f grav
Giova ce activitati frumoase au la cresa, abia astept sa il duc si eu pe Alin sa vad cum reactioneaza acolo. iti tin pumnii sa scapi cu bine de implanturi, eu am avut o singura extractie cu care am si ajuns la operatie ca imi ramasese un colt...si nu am mai avut curaj sa imi pun alta masea.
Bombo ma bucur ca esti bine cu sarcina, pupicei Jasminei e o draguta.
Mirela, pupici de la noi.
Irina esti mortala cu replicile tale
Ieri am avut ceva musafiri, a venit o fetita de 2,5 ani sa se joace cu Alain, ma distrau la maxim ca vb fiecare limba lui si iesea o ciudatenie.Binenteles ca le trebuia la amandoi fix aceasi jucarie dar Alain e un gentelman si ceda desi nu f incantat, fapt dedus si din faptul ca fetita a plecat luata pe sus de mama ei cu plansete si el a zis senin pa si dupa ce a plecata zis : mama, gata, hai joaca am murit de ras.
Azi am avut o zi chiar plina, fiind Jean liber dupa garda si in zi de salar am zis ca dam o fuga pana la Luxembourg. Am inceput prost ziua cu ceva bec ars la faza scurta la masina si deci am mers ca Carrefour sa luam bec, acolo Alain a plans ca vrea pizza si in toata agitatia cu mancat pizza din mers a piedut doudou-ul cand am ajuns la Service, ca s-a dovedit ca nu becul e de vina, am realizat asta. Am fugit inapoi la magazin si bucurie mare doudou era la tipu de la securitate care avea un sertar de doudouri pierdute si care ne-a dat inapoi oita cu biletel lipit pe nas cu ora la care a fost gasita noroc ca francezii inteleg ce tragedie e asta. Am venit la masina topaind de fericire cu doudou in brate de mi-a zis Jean ca nici atunci cand mi-a dat de 8 Martie cadou inelul pe care il tot admiram eu intr-o vitrina nu m-a vazut asa de fericita si dreptate avea omul . In rest ziua a fost super reusita, la plecare ne-am intalnit si cu Anda si cu George desi nu programasem asta. Mark e un dulce si un cuminte, tare simpatic imi e cand il vad ce cuminte sta, a plans putin ca il luase Alain de mana si nu ii mai dadea drumul , nu am putt sta f mult ca ne fugarea Alain prin tot moll-ul ca binenteles ca el nu are stare. Alain a primit un pod de la Lego si o masina de benzina cu care sa incarce trenul de la duplo ca a zis tati ca nu se poate fara si colectia cu cele trei dvd_uri Cenusareasa 1,2,3 ca e tare mare fan Alain. A dat iar o caruta de bani tati dar a zis ca asta e portia de jucarii pe luna asta.....s-o mai vad eu si pe asta. Am facut si ceva poze dar o sa pun maine ca e prea tarziu acum.
Pupici la toata lumea, un we frumos cu vreme buna nu ca aici
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
Noi am fost afara si la niste cumparaturi urgente la Real. am uitat cu desavarsire ca maine vine sora-mea.
am hranit si culcat piticul si acum ma pun sa fac o varza calita cu ceafa afumata.
Silvia ce bine ca ati gasit doudou-ul. si noi l-am gasit la informatii in Mall, cand l-am pierdut. acum nu mai avem probl., caci nu e atasat de nici unul.
Ce fain ca i-ati luat jucarii lui Alain, cred ca are foarte multe.
Noi nu stim ce sa-i luam de Iepuras, ne tot gandim, dar sa mor de stiu ce i-ar trebui. mai ales ca vine caldura si vom petrece mai mult timp afara decat in casa.
Ma bucur ca v-ati intalnit cu Anda, Victor si mark. ai facut poze cu ei? macar asa sa-l mai vedem pe micul frantuz.....
Lasa ca eu la o lucrare, mi-a vazut dr. asta pe film ca am un colt uitat. lucrarea e varza oricum, asa ca va scoate tot ce e de scos si pe urma implanturi.
altele isi pun la sani, eu la dinti. Nici nu mai vreau sa ma gandesc, ca ma apuca depresia...
fug la bucatareala, pe mai tarziu.
weekend minunta sa aveti.
_
silvi_2005 spune:
Acum am reusit si eu sa ajung la Pc am fost la cumparat de mancare ca ieri nu luasem nimic si era cam gol frigiderul.
Giova nu am apucat sa fac poze ieri, noi coboram pe scarile rulante si ei urcau, ne-am intors si am povestit vreun sfert de ora dar al meu pitic la inceput plangea ca tocmai fusese la un carusel cu tati si nu i-a placut si ne-am luat la povesti si am uitat de poze, o sa fac data viitoare ca am stabilit ca ne vedem intr-un we. Mark e super dulce era cu o salopeta de blugi draguta si arata ca un baietel mare, e tareeeeeee cumintel a stat tot timpul langa ei cuminte jos, ce mai e un baietel de nota 10. Anda e super simpatica ca de obicei, mie una imi sunt tare dragi. Varza calita cu ceafa suna mortal mi-a facut pofta, o sa imi fac si eu saptamana viitoare, eu azi am supa de taietei si cotlet de porc si piept de pui cu cartofi in meniu. Deseara fac scoici pt noi si salata de vinete pt Jean .Ai fost mortala cu implanturile, lasa ca o sa scapi, costa mult peste tot orice lucrare la dinti. Alain are mult prea multe jucarii dar tati e de vina, de fapt ei impart jucariile ca n stiu care a mai pasionat de masini si trenuri. De cate ori zic ceva imi zice ca pasiunea sata o are si el asa ca le dau pace.
Am facut aseara ceva poze sa vedeti ce a crescut piticul meu, cu parul suntem inca restanti si e la 2 saptamani de la tuns http://www.dropshots.com/psilviaro
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
se pare ca numai eu cu Silvia suntem pe aici.
Am vazut pozele, e un mare si la fel de frumos alain. Chiar ca are multe jucarii, va e plina camera. se joaca cu toate? daca nu Alain, tati cu siguranta.
Ahaaaa...cu Anda&Co v-ati intalnit intamplator...ca sa vezi ce mica e lumea.
Marco s-a trezit la ora 15, din vina mea, ca i-am dat lapticul pe care nu l-a baut dimineata.
Pe la ora 16 am mers in parc, cu moto, mama ce m-a alergat piticul.... Daca as lasa masina si l-as duce doar cu moto aia prin oras, pai as slabi rapid, la catafac.
Am stat mult afara, pana si-a terminat Clau munca si pe urma am venit pe jos acasa.
Nu am mai iesit niciunde, am terminat varza calita si acum am pus o ciorba de perisoare la foc.
sora-mea pleaca in noaptea asta pe la 12, asa ca maine pe la pranz, daca ajuta DD vor fi in Tm. sper sa nu fie balamuc la vami, din cauza summit-ului.
_
maraki spune:
Buna seara,
Si eu sant pe aici, am intrat la Silvi sa vad pozele Chiar vroiam sa o rog sa faca poze cu jucariile lui Alain Sant toate frumoase si multeeee
Giova mi.ai facut pofta cu varza calita
Angelo a fost rau astazi,l-am scos cu bicicleta si vroia pe scarile rulante cu ea....doar unde nu avea voie se ducea si daca nu il lasam se trantea pe jos si stergea cu hainele peste tot. Nu stiu cat de normal este sa se dea cu capul de pamant cand nu-i fac pe plac! O sa ma duc la medic pt. problema asta....
nu mai stiu ce am citit...Bombo esti restanta la poze!!!!! Pune cu Jasmine si cateii Si pe tine vreau sa te vad Chiar, ai vazut gagica din Prison Break? Am avut dreptate? Fetele care urmaresc seria 3, nu seamana Bombo cu bruneta aia rea din film?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
Buna dimineata,
Eu inchid, eu deschid pravalia Silvi mare noroc ati avut sa gasiti doudou-ul Angelo deja s-a dezvatat de elefant in schimb sant zile cand nu doarme deloc dupa-amiaza si asta se intampla exact de cand s-a pierdut jucaria preferata.Intreaba-l pls pe sotul tau daca e normal sa faca Angelo cum am scris aseara( doar cand nu il las sa faca ce nu trebuie )O fi prea mult rasfat si ne speculeaza?
Giova sa aveti fun cu sora ta
Bianca,nasol ca veti fi singuri atata timp!Succes Sandrei in noul proiect!!!!
Merg sa citesc pe la active dupa care continui treaba...pupici si o duminica placuta tuturor
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4