Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va scriu si eu intr-o mare repezeala.....inca n-am rezolvat-o cu calculatorul. De sunt asa de nehotarata si mi-am gasit un sot la fel ca mine. Dar saptamasna viitoare trebuie, e musai.
Cristina imi pare rau de soacra ta condoleante.
Maraki ma bucur ca vestile sunt bune. Sper sa se faca cat mai repede bine fratele tau. Sper ca te-ai linistit acum.
Ma bucur sa vad lume noua. Canda mai spune-ne ce mai face Filipelu.
Bianca felicitari, cu sau fara Champix ma bucur ca ai reusit sa te lasi de fumat. Vezi ca poate erau concentratii diferite dea aia difereau asa de mult preturile, sau era cutia aia de inceput.
Giova poate reusesc as va adun eu la o intalnire peste o luna cand aterizam si noi acasa.
Dana ce mai zic fetele tale. Acum cateva zile ma gandeam la voi.
Bombo poate fata a considerat ca ai dormit deajuns si a vrut sa-ti faca o trezire frumoasa.

.......noi sutnem binisor. aic e vacanta 2 saptamani deci si David e acasa. Ieri la 5 dimineata Daria a venit la mine in pat plangand ca o doare urechea. I-am pus picaturi si i-am dat un supozitor ca nu se linistea si a readormit. Si asta a fost tot.....sper.
Duminica mergem iar la ski. Sper ca pentru ultima data iarna asta. Mam cam saturat drept sa spun, vreu soare, caldura si mare.

V-am pupat si va doresc un weekend minunat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
Maraki ma bucur sincer ca fratele tau nu are ceva grav.Ti-ai facut griji degeaba, acum poti fi linistita ca se rezolva cu tratament.
Mirela, alexia are un puseau acum de dermatita, i-a inflorit bubita de la picioruse.Si se mai si scarpina mai, ca a inceput sa se prinda cum sta treaba...
Miha , Tudor are astm? E generat de dermatita ?Intreb si eu nu te supara te rog.
Giova da, m-am hotarat, Bv ramane.Doar ca nu voi sta pe acolo in asteptarea declansarii nasterii.Pana la urma Bucurestiul nu e asa departe.Ajungem noi daca e ...Nu stiu ce sa zic o fi vreo doza de inconstienta in capul meu dar asa vreau sa facem, norocul meu ca Dan ma sustine 100 %.
Bombo cum te mai simti?
Va urez un we placut.Am fugit la copilul meu de acasa.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CUSCRAAAAAAA,ce mai faci,cum te mai simti,mai ai greturi?tot nastrushnica e nora-mea,auzi la ce inviorare s-a gandit ea ...cam nasol cu atata zapada pe acolo,asa-i?
MIRA,uf,inca nu ti-ai luat calculator...tot asa de indecisa sunt si eu cand tre sa cumpar ceva,de-l apuca pe iulian nervii.mai bine-l las pe el sa aleaga.va duceti in romania de paste,cat stati?
MARAKI,ma bucur mult ca totul e spre bine cu fratele tau!
MIHA,tudor e alergic la polen?
am atipit si eu un pic si am visat ca s-a reintregit grupul mamicilor si al spiridusilor,mai dar ce vis frumos...

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (34) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

COSMIIII...si ai ajuns draga in ultimul grad...nasol fata, nasol...ai grija!!!!
Anasol cum mai e David? Tu cum te simti?

Noi am fost aseara la o petrecere de 2 ani la un baietel din gasca noastra de la bloc, s-a jucat, a carat roaba, carutz...tot ce vreti. a fost super cuminte...
Bianca...bine ai revenit...
Am tras un bocet cu mama mea aseara...ca am auzit ca a murit George Pruteanu...si mama cu el au fost colegi, si o apucasera pe mama amintirile...

Si noi folosim des "MEU", adica, cana mea, mingea mea, patul meu...
Culori stim "rosu-albastru-verde-mov-galben". Stie si semaforul cind e rosu si.."tam"-adik stam.
Vrea "desene nimate", dar nu prea ma indupleca, cita"in padurea cu alune"si "vulpe tu mi-ai furat gisca" si "pdul de piatra".
se spala singura pe miini, pe dinti, papa singura cu "uniga"adik lingura.
Ma bucur ca ma pot intelege cu ea si asta e mare lucru...vrea sa ma ajute...faza faina am ieist pe balcon sa intind niste rufe era fa cald, si ea dupa mine...dupa cemi-a dat ea clame cit mi-a dat s-a plictisit si mi-a pus ultimele 4 body in brate, a golit cosul cu clame in lighean , iar cosul gol...l-a plasat peste balcon...noroc ca trecea un vecin si l-am rugat sa mi-l arunce sus...asta ca sa vedeti ce ajutor am!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANYMONI,cate mai stie spiridusa ta...cat despre ajutor bun si ala,bine ca nu s-a trezit vecinul cu capul spart

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (34) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi am venit in casa, doar sa luam tricicleta si plecam iar afara.
sper sa reusesc curand sa-l invat sa pedaleze, caci la pedale ajunge.

Lumme noua!!!!
Maraki ma bucur ca nu are nimic grav fratele tau!!! Doamne ajuta!!!
Bombo tare scumpa esti la scris. baga mai multe despre tine si frumusetea aia mica.
Lasa ca masina aia mare are cine sa o conduca. mie nu-mi trebuie. Pt. oras ajunge una mica. Oricum o voi conduce si eu, va fi inevitabil.
Any cretulina isteata, multe mai stie si ea.
Mira de abia astept sa ne vedem. poate facem si o intalnire cu fetele, fara copii.
Acina doamne ajuta, daca asta vrei...cu D-zeu inainte.

pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mirela mergem dupa Paste din pacate, atunci are David vacanta. Aici e in 1 mai Inaltarea si pe 12 Rusaliile si e liber. noi stam doua saptamani.
.........ce sa-l las pe Heinz, el la capitollul calculatoare e mai habarnist decat mine.
Hmmm Giova suna bine

v-am pupat, am terminat si noi pe ziua de azi, de fapt pe saptamana asta

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Cand am zis ca am si eu timp de pc mi-a dat fii-mea de lucru iar ...
A spart 2 pahare si numai cioburi erau pe jos , asa ca pune si strange , matura , spala , bine ca nu s-a taiat .
Acina ce putin mai ai si tu pana vine bebe nastere usoara si sa fie asa cum i-ti doresti tu
Eu cu sarcina vad ca ma simt incredibil de bine , multumesc Domnului , nu mai am greturi ,sunt plina de energie ,parca mai bine ca inainte , burtoiul creste de zici ca am 6 luni deja am trecut la haine de gravi care i-mi si plac dealtfel, macar acum vede lumea ca-s gravida si nu doar grasa
Avem distractie toata ziua in casa , ne-a adus tati inca un bebe mic Shar pei , care e adorabil eu am o boala pe cainii astia , si toata ziua de cand se trezeste Jasy pana adoarme numai dupa bietul MoJo umbla ,il hraneste cu liguritza ii face masaj ,sar unii peste altii , e ca la balamuc dar se distreaza de numa .
Cred ca puteam sa-i aducem un magazin intreg cu jucarii ca nu ar fi avut acelasi efect ca micul cutat , e o jucarie vie iar Jasy profita din plin de el

Trebuie sa trimit mesajul ca ma necajeste Jasy si mi-e ca-l pierd ,vrea si ea sa va scrie

Oana 12sapt.
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Maraki, Doamne Ajuta sa fie totul bine de acum incolo. Cred ca tare greu au trecut zilele astea ptr. voi.
Bianca merci de inf. cu med acela. Din greseala am sarit mesajul acela, dar acum l-am vazut. Incerc sa-mi conving sotul sa mearga si el la dr. de fam. Nu avem Zoo in Cluj, azi mi-a zis o vecina ca e frumos la tg. Mures asa ca in curand venim la Zoo.
Mirela ,da,la polen e clar alergic copilu meu, a avut cred cea mai puternica reactie.
Acina are astm Tudor, dar nu a degenerat din dermatita, are si dermatita dar o forma f. usoara.
Any frumos ajutor ai. Cred ca s-a distrat si vecinul cand a vazut ca apar lucruri din balcon.
Mira distractie placuta la ski. Cred ca juniorii tai sunt tare bucurosi de iesirile astea.
Bombo frumos cadou au primit fetitele. Jasy cum stiu ca e tare nazdravana imi si inchipui ce-i face micutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ..din nou.
Sa raspund prima data, incep cu sfarsitul ca e mai proaspat in memorie.
Miha, nu stiam ca nu aveti gradina Zoo. Eu nu am fost la gradina botonica si intr-o zi vom merge (asta spun de anul trecut). Eu am primit medicamentele de la spitalul de boli pneuomologice nu de la medicul de familie. Ea habar nu are.
Mira, daca te-ai saturat de zapada de ce mai mergi la ski? la noi in weekend se anunta vreo 13 grade.si mai mult depinde de zona.
Anymony, felicitari vorbaretei
Maraki, ma bucur enorm ca vestile sunt bune.
Bombo... mersi draga... E frumusel catelul ala Shar pei ...acum aveti doi? Bella pe unde e? Fica-ta...mortala, s-o mananc toata O ador.
Giova am aplicat tactica ta cu chilotii afara si mie mi-a iesit faza .
Azi m-am dus dupa Dani la cresa. Dormea. Am stat vreo 10 min sa se trezeasca. Era 16 trecut deja. Mi-a spus educatoarea ca a mancat, a fost cuminte, nu a muscat. Cand sa il schimb observ ca nu are pameprs. Iar l-au culcat educatoarele fara pamepers . il imbrac , il intreb daca face pipi ..nu ii pun pamepers si plecam. Am fost pe la Plus iar apoi la socrii. A durat vreo ora cam asha. Cand am ajuns si-a luat olita si a facut. De data asta am avut noroc ...poate nu a baut multe lichide...sau poate s-a tinut...nu stiu. Am lasat-o pe soacra-mea sa testeze, eu maine sunt la scoala. I-am spus sa il culce fara pampers la amiaza si sa il scoata fara scutec afara.
Sandrei i-a venit o idee sapt asta: sa faca ziarul clasei si apoi a scolii. Si a cerut permisiunea invatatorului si apoi a directoarei. Acum trebuie sa scrie un articol sa ii convinga. Binenteles ca si-a luat ajutoare dar ea a venit cu ideea.
Eu sunt singura acasa...pt vreo 10 zile incepand de azi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput