Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
mi-am culcat copilul si am zis sa intru putin. s-a vazut pe el ca era obosit, asa ca baitza si la .
Mirela si pe mine m-a terminat Marco azi, ce rau a fost si ca a facut pipip de 5x pe el. nu s-a mai intamplat de mult asta.
Bianca ma bucur ca te-ai lasat de fumat, felicitarile mele!!!
as fi cea mai fericita daca s-ar lasa si Clau.....
Mai merge dani la cresa? cum e?
azi a fost a 3-a oara cand l-am scos afara fara pampers. Nu i-a mai pus de la gradi, eu nu am vrut, dar uite ca pana am ajuns in parc a facut pe el. Nu stiu daca ar face afara, Clau are biroul langa parc si noi acolo mergem la wc. Dar am vazut multi copii ca faceau.
Miha fornetti si eu i-am mai dat, doar ca nu-i plac. asa ca macar cu asta ma stiu impacata, caci in rest mananca toate prostiile.
La ce faculta esti? munca parca ai zis ca nu ai inceput-o.
hai sa va zic ceva misto:
azi la gradi au lipit aripile fluturasului(asta e tema sapt.). merg cu piticul la panou sa-i vad lucrarea si-l intreb ce e pe foaie. la care el foarte serios si cu glas tare: futute(fluture). pe mine si pe educatoare ne-a bufnit rasul, noroc ca doar noi am auzit. mai bine il invat sa spuna fluturas, decat fluture.
Oricum l-a intrebat si tat-su' si tot asa i-a raspuns.
ma duc la somn, azi dim. de abia m-am trezit. si maine am treaba pe la primarie...asa ca e musai sa fiu odihnita si cu nervi de otel.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mirela10 spune:
dani spune"futash"la fluturash
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (34) si dani(21.12.2005)
maraki spune:
Buna dimineata,
Ah Mirelo ce mi-ai luat vorba din gura Asta vroiam sa scriu si eu ca ar spune Marco la fluturas Nici Angelo nu a dormit ieri in schimb a fost foarte cuminte. Super cuminte a fost alaltaieri, se juca asa frumos
Bianca eu nu stiam ce campanie a initiat guv. si credeam ca ai avut vreun castig
Nu mai stiu ce sa scriu asa matinal, sant la cafea si in 10 min. ma apuc de treaba. Cred ca intru sa vad ce ati pus prin dropuri dar din pacate nu pot lasa mesaje din comp. asta.
pupici si o zi buna tuturor
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
cosmi1975 spune:
naeta la toata lumea
CRISTINA condoleanete....offf e greu oricat ar fi de in varsta...mama tot mama ramane
si al meu sot era suparat azi dimneata ....soacra mea ar fi implinit 52 de ani azi, si tata socru vine la noi ca i e greu sa stea singur
maraki spune:
Cosmi ce ai facut ieri la examen?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
cosmi1975 spune:
in alta ordine de idei
am terminat cu gradul...a fost super stresant cu 4 activitati dimineata ,apoi discutii despre activitati ,pe la 13 sustinerea lucrarii in fatza la 35 de oamnei si dicutii, concluzii pe marginea lucrarii....eram epuizata si parca pe alta planeta....dimineata a fost bine(copiii cam emotionati +eu)dar la sustinere a fost excelent.....bine ca am scapatapoi am dat o masa...traiasca mama si matusile care au fot la inaltime, colegele care au fost super dragute (mi au luat un mareeeeee buchet de flori)a iesit ok,gata m am linistit
BIANCA ce surpriza doamna sa te gasesc aicibine ai revenit
GIOVA sa stapaniti masina sanatosi , e foarte frumoasa
MIRELA pupicei si ai grija de tine
ANASOL multa asnatate la pitic
MARAKI tot pe fuga esti
papan???? e bine, l am tuns si ii sta f bine ..toata ziua sta pe strada cu copiii de i a zapacit pe ai mei, alearga non stop...olita??nici gand tot in cap o pune
bianca?e ok ,azi nu se duce la scoala ca i am facut o programare la oftamologie...e o clinica super tare cica(acum 1 luna am programat o )ptr copii sa vedem
pupici si s in zona
maraki spune:
Cosmi, gand la gand!Felicitari doamna Sant pe fuga ca am treaba multa azi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
cosmi1975 spune:
multumesc marakisincer...daca stiam ce ma asteapta nu ma inhamam la o astfel de munca,......stres,stres si kg lipsa...n am fost asa de slaba niciodata am slabit 6 kg...costumul ala super care mi l am luat e mare sa fac stop cardiac ieri dimineata
d_melli spune:
Cosmi felicitari !
Miha si eu ii dau fornetti cand merg pe undeva si e in zona ca nu mai poate de bucurie cand le vede. Cred ca ar manca cu orice , in general ii dau cu branza dar ultima oara nu aveau si am luat cu mar si nu a zis nici pas.
Aseara iesind cu Mario la plimbare pe la 20 ne-am oprit si la clinica din cartier unde am vazut un generalist care mi-a zis ca poate fi si din cauza glandei si o anemie puternica .Oricum pe reteta mi-a scris sindrom vertiginos si mi-a dat ceva de ameteli si vitamax asta pana ajung pe 9 la endocrinolog. Biensure ca nu am luat nici una. In schimb mi-a zis sa opresc calciul ca de de cand il iau pe ala am luat-o pe aratura.Mario a facut circ pe acolo pe usi ba a iesit ba a intrat , l-a tot certat tasu si in final in loc de la revedere i-a tras un picior in tibie doctoritei si ii striga na-na-na. Cine stie ce o fi priceput el pe acolo.
Cu fumatul si eu as vrea sa ma las , vorba vine ca dc as vrea as incerca . Imi place sa fumez insa stiu ca nu trebuie si incep sa o mai raresc. Acasa fumez doua trei la servici vreo 6 deci parca am mai slabit ritmul.De abia astept sa merg la medic sa vad poate ma pun si pe slabit.
Hai ca iar am batut campii si am treaba...tigara.
Promit ca revin.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Buna dimineata.
Eu deocamdata am treaba multa asha ca am intrat doar sa va salut .
Cosmi, felicitari pt grad si multumesc de primire .
Revin eu mai incolo...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...