Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

am urmarit plecarea si sosirea presedintilor la neptun....impresionant

GIOVA e bine in mini vacanta?
BIANCA ce bine o fi la piscina.....
TOANCA zici ca i frig???????si eu vreau la parc

fetelor pe 10 ne a invitat ontanu ,este primar la sectorul 2(cadrele didactice din sectorul 2)la o petreceresi unde???????la cel mai tare club din cucuresti...bamboo acolo unde i botezatu patron...asa ca la party cu noi (campanie) SI PE 20 ADICA DE FLORI ne a invitat la munte in excursie pe tinerii din sectorul 2 suntem vreo 15 famili care ne stim va d ati seama distractie???????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Ahaaa....acolo se duc banii Bucurestenilor eeee!!!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

Giova de ce spui ca iti e mila de Marco? Daca faci si bb2 gadeste-te ca-i faci lui Marcolino un tovaras de joaca Decat sa stea singur in casa mai tarziu, cu nasul in comp. mai bine un frate sau o sora. Conteaza foarte mult sa stii! Eu as mai fi facut un bb dar nu santem in situatia potrivita.
Mirela nu iti mai face ganduri si tu, o sa fie bine si te vei descurca! De ce vedeti voi situatiile cu probleme?
Angelo aseara a vrut sa doarma cu mingiute multe, azi a strans creioanel e colorate
Canda, sanatate lui Filipelu Sa ne zici ce spune medicul!
Tocmai m-a sunat Maria, vine in vizita...eu am zis ca vreau sa bag aspiratorul, a spus ca nu vine si Giorgos a insistat sa vina ma duc sa termin treaba, revin mai incolo...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ai perfecta dreptate, dar uite la fetele cu 2 copii, caci se plang ca nu se pot ocupa de fiecare cum ar vrea.
Daca nu ai nici un ajutor, clar ca iti va fi greu...eu ma si vad cu un bb mic, care depinde zi si noapte de mine, cam 1 an de zile. e greu sa nu poti merge la un ginecolog, stomatolog, ca nu ai cu cine lasa copilul. acum s-a mai schimbat putin situatia, Clau mi-a promis ca va sta cu bb, cand e cazul, dar nu ma pot baza pe asta.
Marco ar fi la grdi, pana la ora 16, ca si acum. Dar pe urma...nu stiu cum m-as descurca cu 2...sincer.
Pana una alta...am alte probleme de rezolvat, cum ar fi dintii...pe urma mai vedem.
Da canda, cum sa ma plimb cu soacra?
cum mai e Filip? tot cu febra?

noi am fost in oras, Marco s-a trezit la ora 18, am certat-o pe mama ca l-a lasat sa doarma atat. Ea saraca, cica nu stia cat e ora, a spalat, s-a luat cu altele si numai cand am sunat a vazut ca era ora 18.
am terminat si cu visita la socrii si acum suntem la ai mei. mai stam putin si pe urma la socrella,sa-i tina companie piticului, caci cine stie la ce ora va dormi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
CAnda, sanatate lui Filip! Sper sa treaca febra.
Mirela, mai poti? Nenascuta, necajita. Vine bebe! Bucura-te. O sa ai doi feti frumosi. Cresc atat de repede.
Giova, daca te mai codesti mult cu bebe 2, merge Marco si la scoala! Fa dintii, apuca-te de treaba si te gandesti dupa la ce si cum. Eu daca nu o aveam pe mama, cred ca angajam menajera 4 ore pe zi. Uneori ma intreb daca nu era mai bine. Asa, ce-mi aud mie urechile din toate directiile! Mama imi scoate ochii ca ma ajuta. Barbatul imi scoate ochii ca asa e el. EU ii fac capul calendar ca daca era mai mult acasa nu aveam nevoie de nimeni . Desi incep sa ma indoiesc de asta. Nu se descurca absolut de loc cu copiii. Cu el acasa, e ca si cum ash avea grija a 3 copii in loc de 2. Sa-l parasc? E liber cu summitul ca lucreaza fix langa Cotroceni. Buuuun. Acasa cu amandoi copiii, mai am putin si nu-mi vad capul. Noaptea asta mic ma scoala la 3. Dimineata i l-am pus in bratze pe la 8 sa dorm si eu o ora. Pai ora asta am auzit numai racnete (si dormam cu perna-n cap)> MA scol, dau copilului papa, inghit ceva in viteza si dau sa fug cu bebe la kineto. Nici gand sa vina Radu cu mine, ca doar nu-i fac program, da? Am stat mai mult, ca trebuia si sa-l consulte o doctorita. Am venit acasa la 12.30, fii-mea tot in pijama, tot cu scutecul de noapte pe ea! Pai sa nu ma enervez? Casa in zbor si altele si altele. Si in tot haosul cosmic, barbatul meu se apuca sa-si impatureasca tricourile si camasile care oricum sunt foarte bine aranjate in dulapul lui (spre deosebire de dulapul meu). Asta de nervi evident. CE a urmat (din partea mea, recunosc) e de nepovestit. Una peste alta, imi ies rar din fire, dar si cand imi ies. Noroc ca la pranz a plecat de acasa si dus a fost. Si pana seara, cu copiii dupa mine, m-am calmat. Si uite cum slabesc eu de la nervi. N-am putut manca nimic (in afara de o ciocolata neagra acuma pe seara).
Copiii mei dorm la ora asta! Este ca-s cuminti? Ana face numai la WC ziua. E cuminte, intelegatoare si foarte afectuoasa. Il iubeste pe cel mic, il mangaie, dar cand are toane, poate sa urle Razvi oricat, trebuie sa ma ocup de ea!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,si dupa toate astea tot nu te plangi...te admir mult,iti doresc muuuuuulta sanatate si tie si frumosilor tai si multa rabdare cu radu.of barbatii astia....parca vad ca asa o sa fiu si eu in viitorul apropiat.tin minte ca in primele luni cu dani nu aveam timp nici sa mananc,iar cand aveam stateam in picioare.iulian statea cu el max 10 min ca sa fac repede un dus,ca cica plangea si nu stia ce sa-i faca...intindeam rufe la 2 dimineata,faceam curat noaptea,mai faceam si dupa altii.mancare faceam cu dani in brate,mai aveam un pic si-l scapam in tigaie.

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (35) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, nu ma omora cu "nu ma plang"! PAi ma plang si inca cat! N-ai citit tu bine. Descrierea mea era o plangere labartata de-a dreptul! CE mancare? Daaaa! Ash face eu mancare dar nu reusesc decat ocazional. Daca are cine sa stea cu unul din copii. Deci eu pe bebe nu pot sa-l scap decat in farfuria mea cu mancare (rece) sau in castronelul lui cu mar ras sau cereale. Cu Ana e mai greu ca ea cere mancare si tb improvizat. MAi o ciorbita, mai o mamaligutza. Azi de exemplu a mancat paine cu pateu dimineata cu ta-su. LA pranz pui cu linte. Si seara fasolica verde, apoi putin mar. LA culcare evident jumate de litru de lapte.
Hai ca ma culc ca in 3 ore tb sa prestez la bebel. Ma chiauneste peste noapte.
la fete si spiridusi.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, fetelor!

In dimineata asta am chef sa va citesc si sa va mai povestesc despre noi.

Mirela, mai ai putin, putin, putin. Ma gandesc des la tine. Stai linistita, o sa fie bine, chiar daca nu va fi si usor.
Oricum, fetelor, dragelor, MERITA DE-O MIE SI-O SUTA DE ORI SA AI 2 COPII!!! (Giova, ai retinut?) (Sunt perfect de acord cu Maraki, ti-a dat un sfat foarte bun.)

Ce mai stiti despre Ali? A nascut, cumva? Eu asa banuiesc... Abia astept sa aflu vesti despre ea si puii ei.

Canda, sanatate multa Filipelului . Cum se mai simte astazi?

Bee, ce bine te inteleg. Hai, scumpa mea, putere multa. Asta e, e greu, dar merita.

Anasol, tare rau imi pare de Dav. Dragul de el, acum cum mai este? Tu cum te mai simti?

Mira, e de milioane Selin. Ce scumpa trebuie sa fi fost cum facea nani pe coridor.

Despre Astery stiu ca Razvanel iarasi a facut laringita.In plus, incearca si ei sa isi revina. Cand va putea, sunt sigura ca ne va povesti chiar ea ce mai fac. O pup !

Va pup pe toate, fetelor, mi-e greu sa va numesc pe toate, dar sunt cu gandul la voi. (Gravidutelor le tin pumnii!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Spusesem ca o sa va mai povestesc si depre noi.

Pai, in primul rand, am avut o luna teribila, cu fetele care s-au imbolnavit una dupa cealalta si am trecut prin cate 2 tratamente cu antibiotic de fiecare.
Nici nu verau sa ma mai gandesc. Astazi Oana are ultima zi de antibiotic si sper sa facem o pauza, ca nu mai putem.
De 8 martie au avut serbare la gradi. Superba serbare!

Roxanica e o vorbareata, dar tot stalcit le spune pe toate. Insa vorbeste tot timpul. Si mai si canta. Aoleuuu, ce mai canta! Ultima nebunie: "GACA MEA!, GACA MEA!" ("Gashca mea", in traducere)
Face si ea kk la olitza mereu, dar pampers tot mai tine chiar si in cursul zilei. Probabil ca daca as fi stat cu ea acasa as fi reusit sa o dezvat pana acum, dar soacra-mea (care sta cu ea) nu se ocupa de aspectul asta.

Am adaugat cateva poze (mai vechi) in drop: http://www.dropshots.com/Danae

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor!
Am reusit aseara sa citesc cate ceva dar nu am putut sa raspund ca eram franta.
Azi sunt acasa (ca si ieri si alaltaieri) cu Razvaniciul ca e bolnavior. Are amigdalita. Luni spre marti noaptea l-am auzit plangand si cand am mers la el plangea in patut in propria voma. Am crezut ca mi se rupe sufletul de mila lui. A dormit cu noi si a mai vomitat de vrei 3 ori numai fiere ca ii era gol stomacelul. Marti ziua a inceput si cu scaune diareice, apoase chiar iar cand am ajuns la dr ne-a spus ca are amigdalele inflamate si sa-i dau AMPICILINA. Degeaba i-am explicat dr ca deja are scaune apoase si ca antibioticul peste diaree o sa ma bage direct in spital pe perfuzabil dansa a insistat sa-i dau ca cica ii regleaza burtica. Ultima data cand i-am dat ampicilina vreo 10 zile ne-am chinuit cu regim si Nan fara lactoza ca facuse o diaree tare urata. Asa ca am decis ca de data asta spun pas la antibiotic mai ales ca febra avea moderat, maxim 38 si am decis sa raman cu el in medical daca tot mi-am asumat raspunderea tratamentului. Aseara era mult mai bine, nu mai avusese nici un scaun si nu mai vomase decat 1 data in cursul zilei. De papat nu vrea aproape nimik decat salatini (buni si aia decat deloc), saruri de rehidratare nu vrea decat cu siringa de nurofen si atunci cu chin mare dar suntem pe drumul cel bun. Ptr diaree i-am dat Loparemid, mi s-a parut fff bun si sper sa ne reglam burtica cat de repede. Febra nu face, maxim 37,7 dar e ok din punctul meu de vedere si ii dau in continuare Nurofen alternativ cu Eferalgan!
Azi mi-a fost mila sa-l trezesc la 7.30 asa ca inca doarme, dar are circumstante atenuante, e bolnavior!

Aseara am sunat-o pe Astery, citisem si eu de soacra ei dar nu a raspuns la tel......ori era prea tarziu (era 21.30, dar atunci am citit si eu pe forum), ori nu a auzit tel ca am inteles ca-l tine cu sonorul minim ori nu a putut sa raspunda. Vorba Danei, o sa ne spuna ea ce si cum cand va crede de cuviinta! Ii doresc multa multa sanatate lui Razvanel........of, pacatoasa asta de laringita!

Dana, ma bucur mult sa te vad prin zona. Sper ca printesele tale sunt bine, sanatoase si ca tie iti e ceva mai usor la munca. Cu bb 2 ai dreptate, eminunat, dar conditia ar fi sa ai cat de cat un mic ajutor. Si pe mine ma batea gandul ca prin toamna sa pun de al doilea bebel (mai ales ca la munca e tare nashpa situatia si banii sunt atat de putini) dar se pare ca mama nu se mai pensioneaza deci nici vorba de ajutor, iar pe tanti care o am la RAzvan nu imi permit sa o platesc daca intru iar in CIC in ideea ca dansa se va ocupa de Razvan si eu de cel mic. Deh, nu e timpul pierdut, eu mi-am dat termen limita 30 de ani pt bb2, deci mai am aproape 2 ani jumate la dispozitie
Sunt tare curioasa daca a nascut Ali, tinem pumnii oricum!
Nu stiu ce voiam sa mai scriu dar sper sa reusesc azi sa mai revin ca aud piciul ca s-a trezit!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...acum s au trezit copiii mei

discutie eu cu stefan...aseara as intru la dus (in pielea goala)el ma vede si zice ,,mamii cucu?,, eu..nu mamii nu i cucu,,,el ,,mamii cocosul?,, eu..,,,nu mamii pica,, el,,,a papat pisica,,el credea ca spunem poezia tica tica

Mergi la inceput