Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
MIHA78 spune:
Maraki tot e bine ca mananca Angelo in deplasare.
Acina merci ca ai scris de remediul dat de homeopat, nu ma asteptam sa fie atatea, o s-o intreb pe dr. mea sa vad ce-mi recomanda in cazul asta. Giova eu miere nu-i pot da din cauza alergiilor, nu prea pot nici ceaiuri, dar acum l-am reglat vad o perioada cu sucuri ca el alea le bea. Merci frumos.
Irina intrebai la un moment dat de lapte. Si Tudor bea inca Nestle junior, i-a mers bine cu el, asa ca n-am prea avut curaj sa-l schimb. Cred ca undeva de prin iunie o sa incerc sa-l trec pe lapte de vaca.
Fetelor eu cum inca nu-s familiarizata cu forumul si posibilitatile lui abia acum am vazut cate si ce frumoase mesaje mi-ati lasat in drop. Va multumesc mult de tot sunteti niste dragute. Spre rusinea mea eu inca nu stiu pune mesaje, dar ne uitam la toti spiridusii pe care-i putem vedea si fara exceptie sunt niste copii dulci si frumosi. Deja-i stie si sotul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
Hello din Ardeal!!!!
si la noi a plouat, si cred ca v-a mai trage o tura azi.
eu am fost pe la magazine, am luat cate ceva. acum cica stau langa pitic sa adoarma, caci dim. la 11 s-a trezit.
aseara am lasat-o pe socrella sa-i faca baita, nu a vrut sa doarma piticul cu ea, dar macar a dormit super, nu a mai plans defel.
Cosmi ce misto!!! cica e super tare si plin de fitze bamboo. asteptam poze!!!
Nici eu nu am vrut sa merg la nashu, dar a fost musai, of...ca tare rau arata, mai bine mi-l aminteam asa cum era acum cateva luni.
Toanca ce mortal e Matei, sa doarma cu sosetele in maini. poate de la bona a auzit, cine stie.
Canda of...nu stiu ce sa zic de Filip. e nasol, ca si dupa antibiotic nu-i scade febra, si sunt cateva zile deja.
Insanatosire grbanica si sa aveti rezultate bune la analize.
Bianca bravo doamna ca te tii de piscina. vei vedea rezultatele, e super miscarea.
Miha sanatosi sa fim si noi si spiridusii, caci bb2, va veni cand va fii timpul. eu mai mult de gura lui Clau vreau un alt bb, caci mie mi-ar ajunge Marco. Inca e prea micut si vreau sa ma dedic doar lui, parca mi-e mila de el sa-mi impart timpul cu inca un copil.
a adormit si pustiul meu, pana am scris eu mesajul asta.
am facut o groaza de poze, dar tare mi-e lene sa le descarc si sa le pun., pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toanca/toanca.jpg)
toanca spune:
Se pare ca peste tot e vreme naspa....
Hai sa va inveselesc:''O doamna a dat plapuma la reparat si, vazand ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare:
- "Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea.
Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra lana mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati
toata, pentru ca imi place sa fie cat mai groasa si cat se poate de lunga, cand intind picioarele, sa nu iasa afara.
Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea.
Dansei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pana spala fata, care-i mult mai uzata.
Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru.
A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba e batrana , si se incalzeste greu...
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
miraklucker spune:
angi pai daca e vreo boala contagioasa antibioticul nu lasa sa erupa. Probabil e un virus care-si face de cap iar in cazul asta antibioticul nu are nici un efect.......multa sanatate la Filipel
.........eu sunt pe aici dar fara nici un chef, obosita, nervoasa si suparata.
Hai ca nu va mai indispun si pe voi
V-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
mirela10 spune:
si eu pe aici,inca n-am nascut,insa am niste insomnii noaptea,iar ziua sunt ca o musca beata.mai sunt si depre un pic,deja ma gandesc cu groaza ca nu o sa ma descurc cu doi copii asa mici,mai ales ma gandesc deja la intoarcerea la munca dupa doar 4 luni de stat acasa
ANASOL,ma bucur mult ca sunteti acasa.sper sa se regleze cu burtica in cele din urma.si dani a avut o perioada asa ,cam o luna cu cate 8-9 scaune pe zi si verzi,si colici(era micutz,cateva luni).am folosit si noi tiorfan,la noi nu prea a avut rezultate...pupici si sper sa-ti treaca starea asta...
CANDA,si dani a facut febra asa mare,chiar trei zile in timpul tratamentului cu antibiotic(augmentin).eram disperata si-l tineam numai in impachetari ca sa-i scada,dar pana la urma antibioticul si-a facut efectul si a scapat de SN si tuse.sper din suflet sa scapati si voi de febra asta...
COSMI,vad ca te pregatesti de supermega distractie,bravo tie,ca meriti!
TOANCA,e bine ca a vrut sa doarma cu sosetele,pai dani azi noapte a vrut musai sa doarma cu 2 pixuri si un breloc mic.pai cine ii cauta azi noapte prin patutz,mina si arcul de la pix,iar dimineata l-am gasit si plin de sange la nas.nici nu vreau sa ma gandesc cu ce s-a zgandarit pe acolo...
IRINA,si mami mai are idei de pus mustar sau cafea pe suzi,dar eu inca ma opun...
GIO,vad ca esti pe la socrela,sper ca te tzine pe mancarica buna...
si cred ca pe marco e un rasfatz maxim.
ANDIARO,nasol ca ti facut drumul degeaba la medic,mai ales ca-i si departe.sper ca data viitoare sa va duceti si sa rezolvati.
MIHA,deci si tu vrei bb2...de abea stept sa vad care-i urmatoarea gravi,ca vad ca-i cam pauza de primavara.
mai stiti ceva de ASTERY???????
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (35) si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Toanca .
Mira hai descarca-te, se pare ca toate avem o perioada proasta, numai de necazuri avem parte.
Aly??????????????? poate ai si nascut si nu ne-ai zis nimic. da-ne o veste, please!!!!!
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miraklucker spune:
.........nu-mi vine nici un calculator. Luni trebuia sa ajung pana la ora 6 la posta sa-l platesc. Nu am ajuns la 7 am iesit din firma, nici ieri nu a fost mai bine, plus ca sotiorul meu drag mi-a facut surpirza acasa si mi-a spus ca a vorbit cu un fost coleg care se ocupa acumd e computere si a comandat la el unu. ..........dupa ce doar vorbisem clar cu el cu o seara inaite ca-l voi comanda pe asta. Acum astept sa-mi trimita si ala o oferta (vad ca inca nu a facut-o).
...........de luni se tot defecteaza cate cevala noi la firma ba vreun program nu merge, ba banda s-a intepenit, nici azi nue mai bine.............si eu turbez ca tot dupa 7 ajung acasa...........astazi chiar cred ca dorm aici. Si acum suntem in pauza fortata. Mi-e mila de copilasii mei. David asa de dulce luni. Eu sun sa anunt ca nu ajung. Plange la telefon " de ce mami tot timpul vii tarziu?". Acasa "mami dar nu ai venit tarziu!!!" era asa de bucuros ca am ajuns ca nu mai conta cand. Era numai ora 8.30 seara...............si mor cand ma gandesc ca putea sa fie altfel si nu e, si nici nimic in plan nu se intrevede. defapt planuri exista dar ce folos ca sunt de 2 ani de zile tot la stadiu de plan.
Abia astept sa treaca luna asta sa vin acasa, sa-mi reincarc bateriile.
.......hai ca mi-am revarsat offf-ul
dar vrei sa stiti unde a adormit Selin ieri seara?? Ei bine pe coridor pe jos langa usa de la sufragerie. Eu am ajuns luni la ora 8.30 acasa copii erau gata de bagat in pat. am mai stat lanaga Selin dar nu i-a fost probabil de ajuns. Am auzit-o ca maraie pe coridor dar am crezut ca s-a bagat singura inapoi in pat sau la mine in pat. Cand iesim din camera ea lungita pe jos dormea. N-a mai indraznit sa ne deranjeze si a n-a oara.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Mira lasa ca astea nu sunt probl. grave. Va veni si compul ala, nu cred ca e important de la cine. Bine ca sunteti voi ok, caci ma speriasem.
E mortala Selin, auzi la ea...saracutza...a adormit pe hol.
Mirela mai ai putin draga mea. Of...ma gandesc ca nu-ti va fii usor cu 2, mai ales ca pleaca si mama ta. ce vei face cu ei dupa ce incepi munca?
eu nu stau la soacra, numai seara. ea e la munca(ingrijeste o fetitza), dar nu stiu cum se face ca de cand suntem noi acasa, vine tot mai devreme.
acu 10 min. ma striga sa merg sa manac cu ea. E bine intentionata, ii e urat singura....dar mei imi convine mai bine sa mananc in familie, la ai mei, suntem cu totii acasa....asa ca......
Astery nu mai stiu nimic. am vb. cu ea in ziua cand aflasem ca a murit soacra ei si atat. nu e nici pe mess.
plec si eu la un tur de oras cu sora-mea, Marco inca doarme si pe urma va iesi afara.
diseara mergem in vizita la socru, nu am chef, dar trebuie.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toanca/toanca.jpg)
toanca spune:
Mirela, of saracu Dani...pai cererea lui Matei care a vrut sa doarma cu sosete...e ''parfum''
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
canda_h spune:
Mira e mortala Selin ... auzi sa doarma ea pe hol. Pupici la nora mea cea frumoasa! Mai sa sti ca m-am gandit ca daca e ceva boala eruptiva s-ar putea sa fie problema ca ia antibiotic si soacra mea "desteapta" imi zice ca a cunoscut ea asa un copil care a luat antibiotic cand trebuia sa erupa pojarul si din cauza asta a facut meningita si apoi encefalita. Iti dai seama ce incurajare!
Mira am citit bine, veniti in vacanta in Ro? Sper sa ne vedem!
Giova vad ca esti la Alba ... ce fain de voi! Prima data am citit ca mergi cu soacra prin oras ... si am zis ca sigur ai gresit, apoi am vazut ca defapt e vorba de sora ta :))
Mirela iti doresc de pe acum nastere usoara! vad ca te apropi de termen ... Dumnezeu sa iti ajute! Sunt sigura ca te vei descurca cu doi copilasi. E nasol ca trebuie sa te intorci la lucru cand face bebe 4 luni, poate gasiti o solutie pana atunci ...
Miha eu am ratat link-ul, nu stiu unde ai pus pozele ... please il maiscri o data!
Angi de motanel
(5.02.2006)