Mamici de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Gravida si 57 de kg, aoleo cum ma pot simti acum. Cand te gandesti ca eu am 1.67 si am plecat de la 58 in aceasta aventura. Bine nu am luat mult dar orisicat. O sa ma abtin si nu voi fi invidioasa. Important e bebe acum si om vedea noi mai incolo.

Tati saracu cand ii zic ca nu m-am ingrasat mult se uita asa la mine parca intrebandu-se daca acuma tb sa zica ceva sau doar sa imi sustina parerea. E atat de dragut saracu.

Apropo de mancare de cateva zile ori mi-e greata din start ori mi se face dupa ce mananc. Zau daca stiu ce am.

Ma rog incerc sa mananc ca are asta micu nevoie de papa.

Cica sa mananc multe frunze, salata, spanac (crud evident), patrunjel...pai nu ma transform eu in curand in iepure. O sa sar tzup tzup pe aici.

Eu si tzup tzup, merg ca un pinguin.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna fetele, dar ati fost guralive nu gluma...
Apropo de sex, eu la prima sarcina am avut un apetit sexual f dezvoltat ca sa zic asa.Am facut sex pana in penultima zi de gravidenie.Acum totul e schimbat , parca ar fi vorba de o alta femeie, nu mai am chef mai deloc...Poate datorita faptului ca sarcina asta e pozitionata mai jos, or fi alt tip de hormoni, cei materni mai dezvoltati, nu stiu ...
Vreau si eu la intalneala, dati si voi detalii, de locatie m-am dumirit...buna idee cu mancare chinezesca...yammii.
Pana cand mai e Kidex?Duminica inclusiv?
In rest la noi toate bune,broscuta din burtica e o miscacioasa , baga tumbe la greu.
Vad ca va pregatiti , bagajul, trusolul pt bb.Ar trebui sa incep s ama gandesc si eu la astea, nu stiu de ce am tot amanat pana acum...
Cine face modificari in listuta de pe prima pagina? Teceti-ma si pe mine cu BB fetita si nume Ana Maria va rooog.
Va pupicesc pe toate si burticutele.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by acina

buna fetele, dar ati fost guralive nu gluma...
Apropo de sex, eu la prima sarcina am avut un apetit sexual f dezvoltat ca sa zic asa.Am facut sex pana in penultima zi de gravidenie.Acum totul e schimbat , parca ar fi vorba de o alta femeie, nu mai am chef mai deloc...Poate datorita faptului ca sarcina asta e pozitionata mai jos, or fi alt tip de hormoni, cei materni mai dezvoltati, nu stiu ...
Vreau si eu la intalneala, dati si voi detalii, de locatie m-am dumirit...buna idee cu mancare chinezesca...yammii.
Pana cand mai e Kidex?Duminica inclusiv?
In rest la noi toate bune,broscuta din burtica e o miscacioasa , baga tumbe la greu.
Vad ca va pregatiti , bagajul, trusolul pt bb.Ar trebui sa incep s ama gandesc si eu la astea, nu stiu de ce am tot amanat pana acum...
Cine face modificari in listuta de pe prima pagina? Teceti-ma si pe mine cu BB fetita si nume Ana Maria va rooog.
Va pupicesc pe toate si burticutele.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

welcome beck, anca. Pai.. nu e graba, noi ne-am facut bagaju' cand ne-a zis eco ca e bb mai mare, etc. Plus ca..stii cum e la prima sarcina...vrei sa le faci..sa le vezi, esti mai stresat, curioasa etc.

35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Buna, fetelor! Spuneati mai demult de o crema antivergeturi tare buna de pe la farmacie. Eu m-am trezit cu o frumusete de vergeturi sub burta, evident acolo unde eu nu le pot vedea si acum sa incerc macar sa nu mai apara si altele......

Dorinutza82 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Dorina am inteles ca Mustela e buna....mie nu mi-a gasit tati la farmacia in care a intrat...., dar mi-a luat asa ceva....
http://www.revital.co.uk/Arkopharma_Anti_Stretchmark_Cream

nu am vergituri, dar ma dau preventiv de vreo 2 sapt.

pupici

Alexandra 36+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am vb cu o viitoare mamica aflata la kidex..cica oferta e buna ptr.carucioare..in rest,slabutz....si e OMOR!puhoi de lume
oricum merg..sa vedem
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Aimee arati super si camera bebelusului va fi minunata!

Off, vad ca voi avansati asa mult cu pregatirile , eu parca stau pe loc. DE-asta in week-endul asta trebuie sa ma ajute tati sa mai punem lucrurile la punct ca am ramas in urma rau de tot. Eu care am fost prima de pe forum si am cumparat lucursoare lui bebe de la 4 luni....acum sunt codasha!

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

multumim de complimente!

pai ce mai astepti treci la bagajel...ca mai bine sa fie gata...eu am un pitic...sa fie totul gata...

Alexandra 36+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Ms mult, Aimee. Cred ca de Mustela auzisem si eu. Uf, sper sa avem noroc la farmacie.

Dorinutza82 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Eu folosesc Elancyl antivergeturi. Pana cum zero vergeturi. La inceput ma dadeam cu o crema luata tot din Germania, pe baza de unt de cacao dupa ce s-a terminat am luat Elancyl.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dorinutza si eu ti-as recomanda Mustela, e cam scumpica, dar eu zic ca e buna.
Andreap sper sa vii cu vesti mai bune de la Kidex; macar daca tot e aglomerat sa gasesti ceva pe acolo.

Lori 30+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput