Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:

Am zece pagini de citit din urma.Si le-ati scris doar in 24ore?
Ar trebui cei de la sa ne dea un premiu pentru subiectul cel mai activ

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Zece pagini? Io am 15 de citit! Ma duc sa citesc...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Acolo unde ai dat link-ul, pot sa vad toate episoadele din Neveste Disperate????Nu mai trebuie sa le copii de pe hub-uri???[/purple]

da! eu asa le-am vazut pe toate ptr ca pe internet nu intrerup filmul decit cu 30 de sec de reclama din cind in cind, la teveu ma timpesc cu reclamele lor. n-am atita rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Ca mult ati mai scris

Carmen bun ceaiul

Iris interesant site-ul.. Vad ca´s numa vre-o 2-3 episoade inainte fata de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by liris

quote:

Acolo unde ai dat link-ul, pot sa vad toate episoadele din Neveste Disperate????Nu mai trebuie sa le copii de pe hub-uri???

da! eu asa le-am vazut pe toate ptr ca pe internet nu intrerup filmul decit cu 30 de sec de reclama din cind in cind, la teveu ma timpesc cu reclamele lor. n-am atita rabdare.

Yuhuuuu!De azi ma bag la Disperate [/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Yuhuuuu!De azi ma bag la Disperate

io-s la zi cu toate serialele, mai putin Lost, acolo las sa se stranga mai multe.

vizionare placuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Carmen am urmarit la tv, Nevestele si Lost, dar la un moment dat am pierdut actiunea(mai ales ca nu coincideau si cu placerile sotului) si pe net nu am gasit.Cand dau cautare la titlul romanesc sau in engleze, nu gasesc
Din seriale am vazut Prison Break, The Tudors si Roma.
Chestia e ca acolo pe site-ul lui Liris sunt in engleza si nu stiu daca pot baga traducerea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata! Uf, iaca am reusit sa citesc in urma! M-ati facut sa rad fetelor, mai ales la inceputul capitolului cand ati format o gramada de nr. 2! Ce m-a mai amuzat!!!

Azi ma duc sa vad ce e cu mine, si sa-mi dea si un tratament ceva, ca ma omoara durerea. Ieri am fost ok. cat de cat si m-a apucat curatenia; cine sa moara seara de dureri?
Vikinga, eu nu am sterilet, si nu folosesc nici ob-uri, cauza este alta, probabil infectia pe care nu stiu de unde am contactat-o. Probabil de la numeroasele wc-uri pe care le folosesc; am o vezica asa de mica, ca nu pot pleca nicaieri fara sa nu marchez teritoriul pe acolo!
Tu de ce nu mergi la medic? nu mai sta asa, ca se poate agrava. Intr-adevar poate sa nu fie de la sterilet; asta banuiesti tu, dar nu se stie!
Nu mai am timp de scris, trebuie sa ma pregatesc de plecare; revin dupa amiaza, sper cu vesti bune!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, cred ca trebuie sa te multumesti fara subtitrare, .

Laura, bafta si sa te intorci cu vesti bune.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Laura bafta la control!
Mamica dulce spuneai ceva de Daneza?Imi face cu ochiul, ca nu se mai poateSuntem la jumatatea concursului si eu n-am miscat un gram de pe mine

Meniul meu calculat cu punctele WW:
-cafea cu zahar -2pct
-iaurt cu musli -4pct
-ciorba de gaina cu smantana -7pct
-mancarica de fasole boabe -6pct
Ar fi cam 19pct din cele 24 pe care le am la dispozitie(22dupa alte calcule)
Voi adauga 1-2 felii de paine, adica inca 2pct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mama fetelor...dar aveti o viteza la scris.....ca ma ametiti.

Am votat frumosul subiect, am citit in mare cam tot.... si acuma va spun ca sunt mai optimista in privinta greutatii....ca aveam azi cu 300 gr mai putin decat acum 2 zile. Ieri m-am tinut de meniu...dar in loc de sdalata....mi s-a facut o pofta de paine praita cu marga si cu sare...incat la 23.00 asta manacam si am basculat 3 felii...ca nu ma saturam cu una.

De dimineata tot asta am bagat dar...la pranz bag o supa iar pe seara o salata. Si lapte batut si dulce in rest...si poate ceva fructe.

Acum va las ca....tb sa mai stau si la orizontala!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput