Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Iar v-ati facut de cap cu scrisul asta, nu mai dovedeste omul sa tina pasul:)Merci de incurajari, asa e o sa slabesc binisor cind o sa plece mama, ehei asa lux cu mama acasa nu are nici o nemtoaica pe aici, ziceti si voi fetele de prin germania daca ati mai auzit de un asa ajutor. La mine mi se minuneaza toate:) Ah am parinti de gasca, ca doar de aia am iesit si io ashaAzi mi-am mai revenit, am mincat peste si supa de varza, a facut mama o supa de varza pt dieta bestiala, cu pasta de ardei rosu, picanta binisor, cica accelereza arderile si se duc grasimile, asa sa fie aminOlo placinta aia ar trebui intrezisa prin lege, e mai sanatos sa tragi doua tigari decit o portie de colesterol pur din ala, imi e cu neputiinta sa o redau acum, las' sa mai treaca sentimentul de imbuibare si sa o redau cu nostalgie:)) Oricum trebe: foi, brinza proaspata, smintina, ceva iaurt(gras neaparat), oua multe, cam vreo 10-15 si normal unsa cu unt pe deasupra pe dedesubt, printreLaura cam aceleasi probleme am si eu de vreo 2 luni, singerari aiurea, eu vreau sa scap de sterilet ca asa simt eu de aici imi vin problemele, poa' sa zic dr ce o zice ca de la hormoni. Steriletul asta e un bullshit, dar de fapt toate metodele tot un mare bullshit sunt. Habar nu am ce o sa fac dupa dar steriletul asta imi vine sa-l pun pe sotz sa-l scoata cu dintii acum! Am vrut sa merg azi la dr, am insa puii bolnavi amindoi, Aldo are febra mare de ieri peste 40°C. Are infectie cauzata de un virus, tuseste, are muci si rosu in git. Ia doar nurofen pt febra in rest hidratare si tre sa asteptam. O sa fie noapte alba. Bine ca Nadja nu e decit racita cu muci, fara virusul asta dubios. Si cum normal, tara arde si baba se piaptana, azi mi-a venit acasa coafeza sa-mi faca parul, ca aveam la ea programare facuta de o sapt si nu prea pot sa anulez. Asa ca printre tone de muci, termometre si siropuri hop si eu cu un par blond stralucitor si elegant intins numai bun de stat in casa. Trebuia blond la radacina, ca nu stau asa mai mult de o luna jumate doua si m-am mai si tuns. Am mai luat de volum ca am o claie de par si cum si ondulat nu mai reusesc sa-l potolesc cumva, mai ales pe vintul de aici. Intrevad o sapt bun pt slabit, parca imi revin iar la o stare de spirit buna pt diete.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mik felicitari pentru cei 10 anisori ai baiatului! Ai flacau mare! M-ai facut sa zimbesc zicind ca e limita de virsta cind baiatul mai este inca mai mic decit mami:) La 10 ani deja?Anky ti-am vazut fetita chiar in poza cu inca doua prietene si dintre atitea olandeze blondine mi-a fost greu sa reperez urme romanesti in trasaturi, a trebuit sa ma uit si pe alte fotografii sa fiu sigura care e Bia ta:) Sunteti foarte frumosi toti 4, familie olandeza 100%! Tu te pierzi lejer printre ei. Chiar asa, acum doi in spania la mare faceam si eu topless si cum eram cu Aldo dupa mine mergeam mai de dimineata si deodata m-am trezit din leneveala intr-un grup mare de olandeze si olandezi, mama ce dotate toate dar ceva la modul f serios mai! Eu care-s fata fina si discreta la din astea, nu-mi puteam lua ochii de la tzitzle lor:)) hahaha de necrezut Prin comparatie paream cu doua bube nu tzitze:)), m-am lecuit de topless imediat:)) De at am zis ca olandezii is cei mai norocosi barbati, de aia e o natie asa funny si friendly de la relaxare si voie buna li se trage.Mami dulce, danke de pont, pro7 la 19.15 ok. Eu as arunca revistele alea, merita sa le tii daca ai mult spatiu de depozitare asa incurca si mai ales incarca. Las' ca bb 2 se creste fara reviste te asigur nu mai par lucrurile asa de dificile.La somn si eu, vad ca i-am mai scazut un picut febra. Il luam pe Aldo la noi in pat sa am un ochi asupra lui mai de aproape, ca virusul asta e de belea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ok, s-a terminat meciul, nu asa cum vroiam eu, dar ce mai conteaza, doar e amical
Vikinga profita acum de mama ta, ca nu te intalnesti prea des cu mancarea ei, right?
Mai, da' o poza cu tine bella n-ai facut?
Anky am vazut pozeleSunteti o familie frumoasa!
Tumpi daca tot ati impartit cu noi zapada sper sa impartiti si caldurile care se anunta saptamana viitoare
Carmen frumosi "ochiosii" tai
Olo ce patanie!
Yubi imi pare rau pentru sarcinile pierdute
Multumim pentru retete.
Tzuni, Meri a ta, stie ce vrea!Ha,ha,ha auzi la ea;si-a gasit deja loc de munca!Si eu care ma chinui de ceva timp...nu
Gata.Ne vedem dimineata la cafea!

LA MULTI ANI GUILHEM!Mik sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

iarasi am citit doar ultima pagina din capitolul anterior. dar vazind atitea referiri la pozele Ancai le-am cautat. sunteti absolut superbi. dc nu stiam ca esti romanca zau ca te luam fara probleme de olandeza. iar copiii arata 100% olandezi. si sotu'.... ...si sotu'. uha! sunteti toti 4 foarte frumosi.

mamica dulce, vezi ca aici gasesti toate episoadele din ultima serie de desperate housewives. practic pina aici au facut, pina aici au aratat in US. pot sa-ti povestesc eu dc ai probleme (tehnice) sa le vezi. si grey's anatomy si alte seriale pe care le mai transmite abc, ca de exemplu lost. si, sfatul meu e sa arunci cosmopolitanele alea. "3 pasi sa devii frumoasa, 5 semne ca te iubeste/inseala" ... putem mai mult! nu cred ca pierzi o informatie pretioasa aruncindu-le. sau lasa-le si tu la cabinetul ginecologic, sau in sala de asteptare la coafor.

vikinga, asa este olandezii (ei) sunt multi frumosi, ceea ce numim noi prezentabili. iar ele, de doua tipuri, dc nu sunt malace si nasoale, inseamna ca sunt din cele care se ingrijesc si se vede, plus gena de vikingi sau ce-or avea.
chiar imi aminteam aseara ca la un party al unui sef de-al lui Ovidiu, tipul m-a invitat la dans, practic doar pe mine dintre invitate (nu-sh de ce ca nu-s rupta din soare, obviously). n-am inteles prea bine ce vrea, era zgomot, fum, l-am refuzat. dupa cum vezi, si acum, dupa 2 ani imi aduc aminte si . dupa aia nu am mai avut ocazia. am mai ajuns o singura data la el la companie in NL dar nu ca sa dansez :(
bai ai mila de descrierile alea de placinte. mor pe aici. placinta este un domeniu foarte flexibil, prin dobrogea, la noi, se face in multe feluri, iar mama si soacra mea se intrec in iaurturi si smintine bagate in ele. I can't take it any more.

mik, la multi ani!

carmen (mephala30) am mincat somon ieri. cu orez. toata ziua ...

cam atita am avut timp sa citesc, mai revin, dar inainte va salut pe toate!!! absolut toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen scuza-mi intarzierea la raport(n-am reusit sa deschid calc.zilele astea),oricum e tot stagnare.
Va pup dragelor si va urez o zi frumoasa.Fug la munca.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, haideti la un ceai verde cu iasomie. Cum ati dormit?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

neata!
ce vremuri traim frate, www.cotidianul.ro/saraculiliescu_refuza_sa_plateasca_chiria_pe_gradina_din_primaverii-41930.html" target="_blank">unii vor salarii de ioropa si preturi de kenya ...
pur si simplu cind nu exista morala orice este posibil ...

Mergi la inceput

Hellooooo!
Cafeluta si ceai la toate fetele!
Liris ce se intampla?Se pare ca esti nervoasa de la prima ora?De ce?
Carmen, ceai de iasomie?
Ioana cam toate ne laudam cu stagnare.Noroc cu Tzuni ca a salvat onoarea subiectului.
pentru fetele care au slabit.

Mergi la inceput

ma inerfeaza ilici asta. da' nu-s nervoasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liris

ma inerfeaza ilici asta. da' nu-s nervoasa.

Mee too!Dar lasa ca intra la primarie si rezolva situatia.
Acolo unde ai dat link-ul, pot sa vad toate episoadele din Neveste Disperate????Nu mai trebuie sa le copii de pe hub-uri???

Mergi la inceput