Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ce sa votez?
n-am voie sa-mi evaluez propriul subiect.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sorry, chiar n-am stiut asta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

gata eu va parasesc, ma duc la nani ca dimineata iara trag de mine si daca pleca pe ultima suta de metrii raman socata in caz ca mai ninge la noapte.Nici nu vreau sa ma gandesc ca doar 5 ore mai am de dormit.Vreau vacantaaaaaaaaa

O noapte buna va doresc, linistita si cu vise de care va doriti voi.
Ne auzim maine la ceai.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maaaama, dar rapide sunteti... Eu nici n-am vazut cand s-a deschis subiectul nou si deja ati postat la greu. Merg sa votez subiectul.
Si noapte buna!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi
O noapte buna va doresc, linistita si cu vise de care va doriti voi.

cu vise fierbinti,

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hai ma Carmen, acu ai deschis subiect nou??Nu mai vad fetele ca am postat o carutza...si ce fac cu cosmopolitanele pana la urma???
ma duc sa votez! tot 5 stele iti dau, n-ai grija

Ma duc si eu la culcus ca maine is chioara iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica dulce las' ca vad eu cat ai postat, ca sunt restanta la cap.194 si acum recuperez
La noapte trebuie sa-l pazesc pe Edi, caci mi-a facut o usoara febra, care sper sa nu creasca la noapte
Fetelor sa aveti o noapte linistita!Eu mai sunt prin zona pana pe la 1, ca-s cu ochii pe fotbal Spania-Italia.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

esti fata de treaba,

Mergi la inceput

Eftimie, o noapte linistita si voua, fara evenimente neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by mamica dulce

--------------------------------------------------------------------------------
esti fata de treaba,

always

Mergi la inceput