Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 16

Tzuni spune:
Da, tocmai am anuntat la Discutii Generale. Se duc oamenii...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
O sa ma omorati! Aseara eram in cap. 194(pag.20), iar acum sunteti in cap 195 (pag. 16). Pai este frumos?
Am votat, serifa!
Merg sa citesc cele 16 pagini.
Revin

mephala30 spune:
nu-mi vine sa cred ca a murit, , Dumnezeu sa-l odihneasca!
in alta ordine de idei, avem 27 de voturi pe subiect, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

mephala30 spune:
Sigridutza, hai la noi, ne e dor de tine, .
Vbartan, Danielag, indrazniti, daca ne si cititi, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
in alta ordine de idei, avem 27 de voturi pe subiect,.
No vezi?

Tzuni

mephala30 spune:
Tzuni, e subiectul nostru, e meritul vostru.
offff, tare rea te-ai facut! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si

Tzuni spune:
Io reaaaaaaaaaa? Ti-ai pierdut tu umorul...
Ce mai gatesti bun? Mai zi-mi si mie! Ca chiftelutele alea de pui, fierte, au iesit bune si am tot facut ca Meri le papa bine!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

violeta70 spune:
Am reusit sa citesc tot.
Mai fetelor tare haioase sunteti
Intr-adevar, mor din ce in ce mai multi oameni, la varste nu foarte inaintate. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Meniul de azi:
- 1 banana
- salata de varza cu morcov, sfecla si patrunjel cu grisine
- seara am mancat niste crochete vegetale cu rosii si putina paine
- si ceva dulce, ca altfel mor , niste napolitane.
Ma retrag acum ca sunt cam obosita. Toata ziua am fost cam ametita, probabil de la vreme.
Sper ca maine sa nu gasesc subiectul 196 la pagina 15-16. Dar probabil ca da, ca aveti o viteza la scris mama-mama.
Va pup si va doresc o noapte cat mai placuta, cu vise frumoase.

tumpi spune:
am vazut si eu la stiri acum de George Pruteanu, of.Dumnezeu sa-l ierte.
Fetele, va urez o noapte buna, fug sa repet ceva ca maine am un test de dat si trebuie sa mai repet cate ceva.
Noapte buna.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)