Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

alina71, ai 2 printese tare frumoase, sa-ti traiasca! am bagat un ochi in pozele tale!
DianaR, am tras cu ochii si la tine, frumosi copii, si Timeea o dragutza cu niste ochi superbi!
Hopes, ai pus poze noi si n-ai zis nimica, sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti!

dupa cum vedeti, eu am vizionat poze, dar acum mi-a venit sotul si acum plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

na, ca-s 24 de voturi acum! pe cine mai mituim sa ne voteze?

de ce esti rautacioasa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Anky, sa-ti spun io despre Mamicadulce: are un baiat, scump, alintat si frumos, Marc. Un copil, atat, nici nu-l vrea pe-al doilea, .

Alina71, sanatate, ce liceu ai facut in Iasi?

Tumpi, am vazut pozele, te prefer roscata, . Imi place tatuajul si te intreb ce cautai cu vata aia de zahar in mana?

Marilena, multumim pentru ceaiul de la ora 5 si scuza absenta, am calcat cateva camasi de-ale sotului, .

Diana, asa te vrem, activa! Asa sa ramai!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ma straduiesc, ma straduiesc, Carmen...

Laura, bine pana la urma ca se rezolva!

Hcclara, multumesc din suflet ptr aprecieri!

Mamicadulce am vazut si eu pozele de la carnaval. Pot spune ca mi-a stat un pic inima in piept vazandu-l pe tatal lui Marc asa, in poza mica, mama cine-i femeia aia urata? Pana am deschis poza si am vazut si titlul urmatoarei.

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Auziti fetelor, nu stiu cum va merge voua, dar eu sunt cat o vaca, toata ziua numai as manca, si mananc de nu ma pot opri si bag si ciocolata si cand ma uit in oglinda imi vine sa o sparg!
Si cred ca ma puc de scarsdale ca alta solutie nu mai am! nu vrea nimeni sa o tina cu mine???
sa nu-mi ziceti sa ma apuc de sport, ca mai mult de cateva abdomene si ceva exercitii pt picioare nu fac!!!

dar nu ma pot mobiliza deloc, slabesc 1 kil jumate si-l pun la loc, si nu-s inainte de ciclu sa zic ca am pofta pe dulce!

of, ma duc sa strecor branza ca i-am facut lui fiiu-meu, si astia asa ma enerveaza ca nu manaca mai nimika!
na ca mi-am varsat supararea la voi!
ca m-ati ascultat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Claudia eu zic ca-i slab, dar asa a fost de mic, niciodata nu a fost grasut. Bine, nici nu mi-asi dori, am pe langa mine o gramada de copii grasi si vad ca nu este bine. Dabea astept rezultatele analizelor, stau cu niste emotii...
Mik ii urez si eu baietelului tau la multi ani, scuze de intarziere.
Laura ma bucur ca este numai atat, sper sa-ti revii dupa tratamentul cu antibiotic.
Am cam ramas in urma cu postarile voastre, dar de maine sunt la datorie.
Si eu am o pofta de dulce si de mancare de zici ca-s nemancata de cateva saptamani Dar sa stiti ca ma tin tare pe pozitii, cu mici, mici abateri.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am revenit.
Lasa Claudia ca si eu la fel am fost azi.asa ca imi astept bicele.La pranz am avut o pofta nebuna de cartofi facuti cu ceapa si sunculita si mult chili.Asa ca mi-am fiert 3 cartofi mici si am papat, dar am pus si ruccola,ca sa nu pacatuiesc de tot.Si asta nu a fost tot, am bagat si 3 ferrero si poate as fi bagat mai mult dar mi-am curatat 2 morcovi si am facut pe bugs bunny.
Carmen, care vata?era a sotului, nu a mea.Si mie imi place roscata,dar am zis sa schimb,Chiar am mai gasit 2 poze roscata si le-am pus.Si sotului ii placea asa si chiar anul trecut mi-a cumparat vopsea o nuanta de roscat ca sa ma fac.Numai ca acum nu stiu daca as mai avea rabdarea sa ma vopses roscata, de aceea am zis ca imi fac numai suvite si vreau asa cum are Mamidulce.
Va ofer un ceai, eu beau un Rooibos cu miere.

Ps: se compeneaza cartofii mei cu cei 8000 de pasi facuti azi?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi
Ps: se compeneaza cartofii mei cu cei 8000 de pasi facuti azi?

io zic ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vai numai vorbiti de dulciuri ca numai pot.Imi vine sa ma bag in dulciuri.

Claudia daca vrei de luni ma alatur tie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dati cu biciu in mine faceti-mi morala orice ca nu imi vine mintea la cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput