Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by totulii
fetelor voi cum reusiti sa va adormiti puii. al meu nu vrea sau nu reuseste sa adoarma decat in bratele mele. cand incepe sa scanceasca eu tb sa ghigesc ce se intampla cu el ii e foame sau ii e somn, sunt tare necajita ca nu poate adormi singur. am tot incercat sa-l las singur dar scanceste din ce in ce mai tare, se chinuie rau si nu reuseste nici dupa o juma de ora sa adoarma si in final se pune pe un urlat monstruos.
si mai este o mare problema, la mine intotdeauna cu exceptia diminetilor se trezeste plangand. nu se trezeste si el calm, usor, ci pur si simplu urla de mi se rupe inima din mine si nu stiu cum sa-l mai calmez. si in somn are accese de tipete si apoi nu mai reuseste sa adoarma la loc.
nu-l inteleg de parca ar fi un copil toturat si chinuit.
Si Robert care are 3 ani si 4 luni tot plangand se trezeste.cand era mai mititel cred ca era teama ca nu ma mai gaseste,acum cred ca e doar obisnuita.
![](ups.gif)
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
![](icon_smile.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by popbianca
daca seamana cu mami,atuci isi va schimba si de 4 ori cercei intr-o zi
![](ups.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
![](icon_smile.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
pai BB odata face puiul 3 luni
La cat mai multe lunite inainte!
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Kiva
dosarele pt alocatie copil si indemnizatie crestere copil se pun la primaria sectorului de care apartinem?
si tb s afie duse de mine personal sau pot trimite pe cineva?
Cel pentru alocatie poate fi depus si de altcineva,la cel pentru indemnizatie trebuie sa mergi personal.
![](pupic.gif)
Nici eu n-am depus inca nici un dosar.
![](bang.gif)
![](icon_smile.gif)
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Miha, cred ca viata nu exista doar alb si negru, ci in multe alte culori, nuante si tonalitati...
Bafta cu vaccinul, sa va fie de bine!
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
hai ca o iau pe aratura, nu ma bagati in seama..aud insa prea multe drame in jur...uff
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna dimineata!Andrei Cristian de Lala!
Andrei Cristian de Dmtr_Anca!
Lisandru de Nelia!
Am vorbit cu Roxana (RGE), are ceva probleme personale de rezolvat; a spus ca va mai intra pe aici cand poate Roxana,bafta!
Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti.
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
quote:
Ia uitati www.protv.ro/filme/business-magazin-nasteri-fara-dureri-de-cap-la-preturi-europene.html?id_file=47768" target="_blank">aici. Roxana, sper sa nu te superi
![](cool.gif)
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
fetele sunt si eu supi!! e atata de agitata, mananca ff mult si des, cam 150-180 ml la maxim 3 ore, seara papa 210 ml, vomita foarte des, lapte branzit, e maraita, agiatata si adoarme tot la fiecare 2 ore!!! asa e de vreo 2-3 zile!!! de la ce poate fi???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
anacami spune:
Bb, muci, secretii ceva are? incearca sa ii distantezi mesele sau sa ii dai mai putin, poate nu are timp sa digere
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
cami nu are muci, nici secretii, nici febra! nu prea pot sa ii distantez mesele ca tipa de foame!!! pe langa ca e maraita (ea care mai mereu era vesela, radea intr-una, chiuia... ) de vreo 2 zile nimik. oare sa simta ca sunt eu agitata??? am cautat-o si la gingii si nu se vede nimik...desi roade si mai tare tot ce apuca!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007