Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
anacami spune:
Stefania,stai linistita,nu cred sa fie vreo problema. Noua ne-a pus chiar doctora,dupa fiecare vaccin, comprese udate in apa rece. Probabil ca unii recomanda sa nu se faca baita ca sa nu se mai induca un stres in plus, in cazul in care are stare febrila.Daca face febra mare-mare (peste 40-41), chiar se recomanda- printre metode- baia cu apa de la mai calda spre mai rece- asta pana vine salvarea sau pana ii scazi temp. la o temp. cat de cat nepericuloasa (sa nu faca convulsii,coma,etc)
Camelia, Sebastian si Stefania
dany2007 spune:
Neata' .
La multi ani Lala pt puiutul tau,sa cresteti mari si sanatosi!
Vasari - .
E cineva care merge azi la Kidex? eu ma tot sicanez cu tati sa mergem amandoi si cu bebe. Nu prea vrea ca sunt restrictii in trafic.Stiti ceva??? sau vreo ruta mai libera cum putem ajunge mai lejer la romexpo?
vali_delide spune:
'Neata!
Adina, ...si mie mi-a fost dor de voi!
Cami si multumim pt. vestile despre Roxana! Am vazut materialul, sa-i transmiti toata dragostea noastra si sa-i spui ca ne e dor de ea!
Adina, ma intrebai cum ma descurc si cu munca! Destul de greu, sincer, cu toate ca muncesc de acasa...munca mea e bazata f. mult pe comunicare, trebuie sa stau mereu cu telefoanele in brate, la calculator.Incercam sa ne descurcam singuri si pana acum am reusit!Dar seara picam rupti!
Stefania , Totulii ,Alina mi-era tare dor si de voi, ca de toate fetele, dealtfel!
Incerc sa intru mai tarziu, trebuie sa ma apuc de facturi si acu' se trezeste piticul!
Va pup si va doresc o zi buna!
PS: Nici eu nu vin la Kidex din aceleasi motive...e prea departe!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
anacami spune:
Vali,eu sper sa mai intre ea !
Dany,zona aceea era f. greu accesibila chiar in conditii normale.Acum poate o fi contrariul a ce ne asteptam- sa fie mai libera daca o evita toata lumea (desi sunt multi care lcreaza in zona...)...Bafta,sa ne spui si noua (ca parca ma mananca totusi si pe mine talpile ,macar pt. hainute...).Nu,,nu,nu,trebuie sa mai rezist cateva zile, sa nu-mi bat cuie in talpa degeaba..Cred ca o sa-l sun pe sotz, el ma descurajeaza si imi taie orice chef instantaneu (vorba aia, cineva sa ma opreascaaaa)
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Vali,eu sper sa mai intre ea !
Dany,zona aceea era f. greu accesibila chiar in conditii normale.Acum poate o fi contrariul a ce ne asteptam- sa fie mai libera daca o evita toata lumea (desi sunt multi care lcreaza in zona...)...Bafta,sa ne spui si noua (ca parca ma mananca totusi si pe mine talpile ,macar pt. hainute...).Nu,,nu,nu,trebuie sa mai rezist cateva zile, sa nu-mi bat cuie in talpa degeaba..Cred ca o sa-l sun pe sotz, el ma descurajeaza si imi taie orice chef instantaneu (vorba aia, cineva sa ma opreascaaaa)
Haide.... eu l-am convins .Ma duc sa imbrac piticul si am plecat.
slimatei spune:
multumesc fetelor..deci daca nu s-a intamplat nimic aseara..acum cu atat mai putin riscul?...deci azi pot sa-i fac baita?
vali si noua ne e dor de tine!
fetelor cred ca fata mea are pusheu de crestere..nu mi-a cerut asa papika de cand e ea...la inceput o observ ca face semne ..are semnele ei cu manutele... si cauta sanul cu guritza si mai multe care nu pot explica..in fine.. si zic..pai abia a mancat..nu cred ca are foame..si o las..in pace nu-i dau nimic caci in ultima vreme stateam cu sanii mereu la inmuiat in guritza ei..ce mai suzeta eram.. si ma gandeam ca pe langa faptul ca nu manac bine se mai si alinta imi lungea sfarcurile pana in romania..si incepuse din nou sa doara(ori o fi de la frig din nou)
in fine am incetat sa-i mai dau cand o vedeam ca da semne de foame... caci eu prima nu asteptam sa planga cand o vedeam ..hop cu tzatza in guritza la ea..dar si dr. m-au invatat sa o las sa se mai goleasca si ea..si sa n-am grija ca plange ea cand intr-adevar ii e foame...
dar de vreo 3 zile se trezeste si noaptea si incepe sa planga de fomiza..e clar..o fi vre-un puscheu..altfel nu-mi explic..caci ea nici cand era mica(ca acum e mare tare) nu se trezea noaptea pt. papic..si mai ales in plansete... si nu cred ca nu am laptele bun sau ca nu-i ajunge...caci eu am lasat-o incolo de dieta decand cu Pastele..si nici nu am degand sa ma mai apuc de ea pana nu termin de alaptat ..e mai importanta bebelina mea...
voi ce ziceti... ?
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Ce scrieti voi aici m-a convins sa nu vin la Kidex, ramane sa mergem la Baby Expo. Avem multe de cumparat si importante. Aveti vreun sfat legat de scaunul de masina? As vrea sa-i cumpar unul pana la 36 kg....
Ne mai trebuie si un scaun de masa si hainute de primavara.
Totulii, fata mea adoarme singurica ziua, de preferat in gym. Seara adoarme la san la noi in pat si apoi o mut in patutul ei. De obicei nu se trezeste dar aseara mi-a facut bucata si s-a trezit de vreo 5 ori tipand. Dar tipete nene, disperate. Cum o luam in brate cum adormea, o puneam la loc dormea 5 minute si iar tipa...Ufff, acum sunt capie de oboseala
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
Helau!
Noi ne pregatim sa mergem la vaccin . Printre picaturi suntem in zona.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
SufletDInger spune:
La multi ani bebeilor de azi!
Referitor la baie dupa vaccin, mie mi s-a spus ca nu e interzisa, dar e bine de evitat pt a preveni o eventuala raceala.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Pufu, la genul asta de empatie m-am referit si eu. Adica sa ii inveti limbajul. La mine de exemplu nu functioneaza lasatul sa adoarma singura, dar asta e metoda sigura sa fie mult mai nervoasa, maraita si mult mai greu de linistit. Asa ca atunci cand incepe sa dea semne de oboseala, o iau in brate si fac tot ce pot sa o adorm. Nu doarme mult (poate doar daca as sta cu ea), uneori de mai trezeste sa mai ciripeasca un pic, dupa care o culc la loc.
La mine n-a functionat chestia cu lasatul sa adoarma singur la Robert.Permanent trebuia sa fie cineva langa el,altfel era dezastru.Acum la Amira...cred ca functioneaza "fiecare copil e unic" sau poate ca stiind ce-am patit la Robert am fost mult mai relaxata si stiind ce ma asteapta (a se citi nopti nedormite si treziri din ora-n ora) nu am avut mari pretentii de la ea. Si incet incet a acceptat programul,dupa baita papa,o pun in patut,mai boscorodeste un pic si adoarme. Pana dimineata.
quote:
Cami, sa nu crezi ca-mi pun cenusa in cap in fiecare zi, dar incerc sa ma educ citesc carti despre psihologia copilului, si incerc sa imi cultiv rabdarea si empatia si intelegerea. Nu cred ca am traumatizat-o ca i-am facut gauri in urechi, dar cred ca a fost o idee tare proasta,reprezentativa pentru cum gandeam atunci. E o diferenta tare mare intre gauri de cercei si vaccine necesare.
Multe carti am mai citit si eu,dar asta nu m-a impiedicat sa-mi mai ies din fire uneori...sa mai ridic glasul...sa-mi pierd speranta ca voi avea si eu copilul ideal din reclame. Dar se pare ca nu exista copii ideali,ci doar copii normali si mame obosite.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...