Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by roxx

ggaby, am uitat sa-ti spun ca ne-am carat si cu carutul dupa noi...il aduceau de fiecare data la usa avionului cand coboram

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Adevarul e ca ai avut curaj...te felicit bravo tie! dar eu tot acasa cred ca am sa raman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by adinag

quote:

Ah, si acum trebuie sa vad cum il pacalesc sa nu mai manance atat de des... cum sa fac, doamne.... ca acest copil urla rau cand ii e foame, nu te mai intelegi cu el... asa ca daca stiti vreun truc spuneti-ni-l si noua...
Tura asta a stat 4 ore fara sa manance, acum doarme, de vreo juma' de ora, dar parca vad ca se trezeste peste putin timp si urla de foame....
Hai spuneti-ne ce sa facem...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Jasmin, dar 4 ore e destul de multicel, dupa parerea mea!
Deci: cat de des papa ziua si cam cat timp? Asta ar fi important de stiut ca sa-ti dau un sfat (adica sa-mi dau si eu cu parerea, ca oricum tu stii mai bine ce sa faci, ca e bb tau :-))

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, pai el mananca cam la 2 ore, dar daca nu mananca o data suficient mai cere si la vreo ora si ceva... asta in timpul zilei, ca noaptea mananca la vreo 3-4 ore... stii ca iti apreciez sfaturile...

si luca la fel...urla de nu te mai intelegi cu el...si papa cam la acelasi interval ca si lucas

cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ggaby

quote:

ggaby, am uitat sa-ti spun ca ne-am carat si cu carutul dupa noi...il aduceau de fiecare data la usa avionului cand coboram

cum creste

Adevarul e ca ai avut curaj...te felicit bravo tie! dar eu tot acasa cred ca am sa raman

gaby & david 18.12.2007

am patit o chestie in toata aventura asta...s-a intamplat sa uit in avionul de munchen termosul cu biberonul de ceai al lui luca..mi-am adus aminte in aeroport dupa ceva timp... zapa, ce sa fac...

cum creste

Mergi la inceput

eu ma retrag...la mine e destul de tarziu...maine o sa fie baznauca de cap daca nu dorm si eu putin...
va

cum creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by adinag

quote:

Ah, si acum trebuie sa vad cum il pacalesc sa nu mai manance atat de des... cum sa fac, doamne.... ca acest copil urla rau cand ii e foame, nu te mai intelegi cu el... asa ca daca stiti vreun truc spuneti-ni-l si noua...
Tura asta a stat 4 ore fara sa manance, acum doarme, de vreo juma' de ora, dar parca vad ca se trezeste peste putin timp si urla de foame....
Hai spuneti-ne ce sa facem...

Jasmin, dar 4 ore e destul de multicel, dupa parerea mea!
Deci: cat de des papa ziua si cam cat timp? Asta ar fi important de stiut ca sa-ti dau un sfat (adica sa-mi dau si eu cu parerea, ca oricum tu stii mai bine ce sa faci, ca e bb tau :-))

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, pai el mananca cam la 2 ore, dar daca nu mananca o data suficient mai cere si la vreo ora si ceva... asta in timpul zilei, ca noaptea mananca la vreo 3-4 ore... stii ca iti apreciez sfaturile...

si luca la fel...urla de nu te mai intelegi cu el...si papa cam la acelasi interval ca si lucas

cum creste

Roxx, adevarat? Deci nu e copilul meu exagerat? Credeam ca e el si Stefania mica a Stefaniei mari sunt singurii care ne considera suzete (ca asa mi-a zis dr cva sunt suzeta pt el, ca de-aia mananca atat de mult)...hehehehe... dar totusi am observat ca daca nu-i e foame nu suge, chiar daca ii ofer sanul, ca uneori, daca e mai marait si nu stiu ce are il incerc asa, dar daca nu-i e foame nici nu-l baga in seama... deci chestia cu suzeta cade...

Ah, si inca ceva ce mi-a mai zis dr azi: ca daca trage din san si nu e lapte acolo depune mult efort la supt si ca de-aia slabeste... pai chestia e ca am mult lapte, mereu ud tricourile si sunt momente destule cand tasneste laptele ca la arteziana, deci asta e o prostie. Probabil ca Lucas nu s-a ingrasat prea mult si fiindca a fost bolnavior si chiar daca eu nu i-am dat medicamente cred ca tot l-a afectat raceala...

Gaby, eu cand am zis ca n-as ppleca cu el la drum lung nu m-am referit la avion... ca si eu as calatori asa, o sa trebuiasca sa fac asta, dar parca te vad ca nu prea ai avea chef... cred ca ti-e mai mult urat sa ramai singura, cum zici tu, desi nu ai fi singura ci cu bebe... si mai e ceva, ce am citit printre randuri: ca nu prea iti convine sa-l duci pe bebe la ei, ca sunt prea galagiosi si obositori. Of, sau poate ma insel eu si n-am inteles bine mesajul... daca ma insel, scuze... daca, dimpotriva, ai fi fericita sa mergi si tu, pai mergi, n-are rost sa-ti refuzi o placere, ca pe avion te descurci tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxx, inca esti defusata, nu? cum este acolo, cum sunt oamenii, mancarea? somn usor!
Jasmin, eu zic sa continui la cerere, sunt sigura ca in curand le va mai rari singur.Eventual, poti sa te joci mai mult cu el, sa ii distragi atentia- azi lungesti cu 5 minute, maine cu 10,si tot asa

Astazi am avut o intalnire "insatantanee" cu o mamica pustoaica si un bebe smecher: Lala si Andrei! M-am simtit f. bine, cred ca voi repeta experienta daca si ei mai doresc- daca mai sunt si alte doritoare de IOR,cu atat mai bine...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Jasmin, Sebastian a supt pana la vreo 3 luni aproape din ora in ora, eram nauca...Cand ma gandeam ca asa nu se mai poate si trebuie sa ii fac ceva, si-a schimbat brusc programul (de la o zi la alta...)
Stefania a supt inca de la inceput aproape la 3 ore, fara sa ii fac program- i-am dat la cerere. Noaptea a avut 3 mese in prima luna, apoi 2 pana pe la 3 luni, acum se trezeste direct la 6.
Nu imi vine sa cred ce lejer a fost cu ea...La Sebastian am fost f. drastica, desi am avut probleme mari cu secretia lactata m-am incapatanat sa ii dau exclusiv san.
La Stefania am fost sunt mai relaxata, poate si datorita porogramului ei- cand nu a vrut sa suga nu am insistat (mie mi-a venit ciclu inca de pe la 2 luni desi alaptam exclusiv, am mai spus..).Si la Sebastian a revenit tot asa repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Jasmin, stai linistita ca si noi suntem in aceeasi barca, sincer nici nu stiu de cate ori mananca Sophia pe zi, nu le numar. Eu zic ca de vreo 5 ori, dar fiecare masa are cel putin 2 parti, la jumate de ora sau chiar la o ora. Nici vorba de program. Si cand nu ii e foame nu ia sanul nici cu forta. Deci fiecare bebe cu programul sau.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fiindca fata a dormit bine azi am avut timp sa scriu povestea nasterii

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Jasmin,Mihuta, mai aveti max. 2 luni si le veti da si altceva.Macar 1-2 mese tot le veti inlocui

Mergi la inceput