Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetele am descoperit care era "problema" iasminei : iesitul afara!!! ea era obisnuita sa stea cate 4 ore pe afara ziua si ultimele zile au fost friguroase si ploioase asa ca nu am stat mai mult de jumatate de ora pe afara. azi era asa fericita afara!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Asa am patit si noi acum vreo doua saptamani, nu stiam ce are copilul ca nu-i mai convine nimic... Eu merg des cu el pe la shoping (nu prea cumpar, dar casc ochii sa stiu ca-mi iau cand scap de kg in plus) si vad ca-i place... o sa-mi multumeasca candva nora ;-))
ggaby spune:
adina,esti o persoana extraordinara!!!ai mereu un sfat sau o vorba buna pt fiecare dintre noi, cred ca esti o femeie si o mama extrem de inteleapta!
adinag spune:
quote:
Originally posted by ggaby
adina,esti o persoana extraordinara!!!ai mereu un sfat sau o vorba buna pt fiecare dintre noi, cred ca esti o femeie si o mama extrem de inteleapta!
gaby & david 18.12.2007
Gaby, multumesc
In realitate sunt o persoana cam repezita si haotica, as dori sa fiu o mama inteleapta, dar nu am suficienta rabdare, din pacate...
uberbax spune:
Multumesc Adinasi bebe al tau e tare dragalas!
Si noi mergem cu pitica la cumparaturi asa am obisnuit-o ca oricum nu am cu cine s-o las!Eu stau cu ea in permanenta si ma ajuta sotul cand e acasa si nu e plecat cu treburi!
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo
roxx spune:
quote:
Originally posted by ggaby
Buna ziua fetelor! Am reusit in sfarsit sa vad si eu albumul,sunt foarte frumosi bb nostri sa dea D-zeu sa creasca sanatosi voiosi si fara probleme!
As avea si eu o intrebare...adica mai multe...
Sotul meu in jur de 15apr trebuie sa mearga in Sicilia(acasa la el)pt a rezolva niste treburi...in sfarsit...nu stiu ce sa fac...sa merg si eu cu bb al meu sau sa ramanem acasa cumintei???
Nedumeririle mele ar fi: poate merge david in sicilia daca nu are vaccinul de 4luni??va rezista atatea ore(in jur de 15)in masina???E adevarat ca avem masina mare si confortabila,dar asta nu schimba nimic tot 10h-15h facem ca doar nu e avion.
Sotul ii este frica sa calatoreasca cu avionul...pt ca zice ca avionul nu-l conduce el...auzi la el...ditamai omu' de 1,90
Oare sa ma duc eu cu avionul???in ce conditii se calatoreste cu un copil de 3luni si mai ales ca nu exista avion direct trebuie sa fac escala prin roma sau milano...eu il mai si alaptez...cum se procedeaza prin aeroporturi,te ajuta cineva iti ofera un loc special pt alaptat???eu intreb toate astea pt ca sincer nu am vazut nici o mama de nebuna cu copil micut,cu carucior dupa ea etc etc
Si mai stiu ca in timpul zborului bb trebuie sa stea in brate nu??voi ati calatorit cu avionul cu bb???
In sfarsit ca sa nu ma lungesc prea mult la vorba ca se trezeste "seful meu",ce ar trebui sa fac...sa raman acasa o sapt "singura" cu monotonia,placerea si linistea noastra??va mai amintesc ca mai am si un caine rotwailler...
Plus ca acolo in sicilia familia lui sunt tare bagareti...pe o parte m-as relaxa dar pe alta parte as fi nervoasa pt ca mi-l streseaza pe david,pt ca ei nu prea tin cont si nu respecta orele de somn si programul lui(spun asta pt ca am patit-o cand au venit aici pt botez)
ei cred ca un copil de 3 luni...e de jucat si de zguduit la placerea lor....stiu multe dintre voi veti spune ca exagerez si poate asa este, dar toate avem o mica gelozie fata de puiutii nostri si dorim sa-i crestem in ritmul si stilul nostru....deci...
gaby & david 18.12.2007
eu sunt o mama nebuna...am calatorit cu avionul pana in coreea cu luca la numai 3 luni...am facut escala la munchen, am stat vreo 3 ore in aeroport si apoi via coreea unde am mai facut o escala k asa era traseul...in total vreo 15 h de zbor plus celelalte...
in ceea ce priveste avionul, exista un loc special unde il pui pe bb, luca n-a prea stat acolo, a stat mai mult in brate...si eu alaptez si m-am descurcat...in aeroporturi exista locuri amenajate,o data nici n-am ajuns pana acolo k urla f tare, m-am asezat frumusel pe o bancheta si i-am dat sa pape...in avion de vreo 2 ori i-am dat sa pape in toaleta dar locul era f stramt si incomod pt amandoi si am renuntat, ne-am asezat comod in scaun si a papat, nu mi-a pasat k in jur erau o gramada de oameni...
drumul a fost f lung si obositor, dar uite-ne ajunsi cu bine...
faci cum consideri mai bine ...
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
adinag spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
La mine n-a functionat chestia cu lasatul sa adoarma singur la Robert.Permanent trebuia sa fie cineva langa el,altfel era dezastru.Acum la Amira...cred ca functioneaza "fiecare copil e unic" sau poate ca stiind ce-am patit la Robert am fost mult mai relaxata si stiind ce ma asteapta (a se citi nopti nedormite si treziri din ora-n ora) nu am avut mari pretentii de la ea. Si incet incet a acceptat programul,dupa baita papa,o pun in patut,mai boscorodeste un pic si adoarme. Pana dimineata.
...
Multe carti am mai citit si eu,dar asta nu m-a impiedicat sa-mi mai ies din fire uneori...sa mai ridic glasul...sa-mi pierd speranta ca voi avea si eu copilul ideal din reclame. Dar se pare ca nu exista copii ideali,ci doar copii normali si mame obosite.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
bine-ai mai grait, Miha... Ai exprimat exact ce simt eu!
la Jasmina mi-amers mult mai prost, pentru ca aveam alte asteptari. Acum, de multe ori nici nu stiu de cate ori se trezeste pe noapte (doar daca-i din juma in juma de ora), pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza. Si-s mult mai fericita asa... Copii care sunt ca-n carte sunt de fapt exceptia, am constatat eu!
roxx spune:
ggaby, am uitat sa-ti spun ca ne-am carat si cu carutul dupa noi...il aduceau de fiecare data la usa avionului cand coboram
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
adinag spune:
RGE, bine ai revenit! Sper sa ne povestesti mai mult, ca mie tare-mi place cum scrii. Si ce mai faci de mancare?
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Jasmin, iti inteleg dezamagirea, da eu zic ca nu ai de ce. El a luat in total bine in greutate, si Jasmina a avut o luna cand a luat fff putin [de la 2 jumate la 3 jumate), insa inainte luase f mult si dupa luna asta a luat din nou 800-900g, ceea ce e f ok dupa 3 luni.
Sincer, eu nu i-as da suc de fructe acum, cu ce sa te ajute? Nu te necaji
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
adina, multumim, pt parere si pupic...pai nici nu-i dau... oricum credeam ca dr asta are alte idei.... m-a dezamagit pt chestia asta nici nu trebuia sa ma duc la ea, ca era suficient sa ma iau dupa maica-mea, ca ea e cu de-astea...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by Jasmin012
Ah, si acum trebuie sa vad cum il pacalesc sa nu mai manance atat de des... cum sa fac, doamne.... ca acest copil urla rau cand ii e foame, nu te mai intelegi cu el... asa ca daca stiti vreun truc spuneti-ni-l si noua...
Tura asta a stat 4 ore fara sa manance, acum doarme, de vreo juma' de ora, dar parca vad ca se trezeste peste putin timp si urla de foame....
Hai spuneti-ne ce sa facem...
Jasmin, dar 4 ore e destul de multicel, dupa parerea mea!
Deci: cat de des papa ziua si cam cat timp? Asta ar fi important de stiut ca sa-ti dau un sfat (adica sa-mi dau si eu cu parerea, ca oricum tu stii mai bine ce sa faci, ca e bb tau :-))
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
adina, pai el mananca cam la 2 ore, dar daca nu mananca o data suficient mai cere si la vreo ora si ceva... asta in timpul zilei, ca noaptea mananca la vreo 3-4 ore... stii ca iti apreciez sfaturile...