Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Am vazut-o si pe pitica ta...asa e a mea pare mai grasa dar tot atat are poate pt ca e falcoasa...hahahah!si bebitei mele ii place scaunul auto!
Sa va traiasca printesa!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, la multe lunite!!! ,

Mergi la inceput

Jasmin, iti inteleg dezamagirea, da eu zic ca nu ai de ce. El a luat in total bine in greutate, si Jasmina a avut o luna cand a luat fff putin [de la 2 jumate la 3 jumate), insa inainte luase f mult si dupa luna asta a luat din nou 800-900g, ceea ce e f ok dupa 3 luni.
Sincer, eu nu i-as da suc de fructe acum, cu ce sa te ajute? Nu te necaji

Mergi la inceput

Gaby, dar tu ce ai dori, sa mergi sau sa ramai acasa? Asa cum ai scris, am impresia ca te gandesti ca-ti va fi ceva greu singurica si cu cainele, insa totusi ai prefera sa ramai acasa.

Sunt multe mame care calatoresc cu bb si carucior, loc special de alaptat la aeroport nu cred ca exista si nu stiu la ce ar trebui, ca doar nici in parc sau stiu eu unde nu este, nu? In definitiv se poate alapta oriunde, daca doresti. Stiu ca Loub Erika a zburat cu bb inainte de Craciu, deci la 2 luni si a fost foarte bine. Dar ea n-a fost singura, nu stiu cat de greu ar fi! Personal cred ca la varsta asta e mai usor sa zbori decat sa calatoresti 15 ore cu masina. Noi vom merge in mai in Olanda, cu avionul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012

Ah, si acum trebuie sa vad cum il pacalesc sa nu mai manance atat de des... cum sa fac, doamne.... ca acest copil urla rau cand ii e foame, nu te mai intelegi cu el... asa ca daca stiti vreun truc spuneti-ni-l si noua...
Tura asta a stat 4 ore fara sa manance, acum doarme, de vreo juma' de ora, dar parca vad ca se trezeste peste putin timp si urla de foame....
Hai spuneti-ne ce sa facem...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Jasmin, dar 4 ore e destul de multicel, dupa parerea mea!
Deci: cat de des papa ziua si cam cat timp? Asta ar fi important de stiut ca sa-ti dau un sfat (adica sa-mi dau si eu cu parerea, ca oricum tu stii mai bine ce sa faci, ca e bb tau :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

creem cum merge cu lapticul ti-a revenit??parca tu aveai probl sau gresesc?
Pana la urma o sa stau acasa ca vb ta, cel mai bine e acasa la mine si decat sa ma stresez cu du-te vino...probl mea e ca...sunt cam singurita...nu prea am prietene pe aici...lumea e gentila dar rece,adica fiecare isi vede de treaba lui...
Imaginati-va ca de 8 ani decand sunt aici,nici nu stiu cine e vecinul din usa...e trist sau poate e mai bine asa,ca fiecare isi vede de oalele lui??!!
Ma duc sa mai calc cate ceva...ca sa-mi treaca....noroc cu voi ca ma mai iau,sincer o spun din inima!...intre o papa lui david un calcat un aranjat prin casa.

Mergi la inceput

Petro, multumesc mult! La mine nu prea functioneaza pompatul, ca as fi pompat sa maresc productia si sa scap de completare, dar nu merge... :-(( Niciodata nu a prea functionat, nici la Jasmina.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by popbianca

in sfarsit am reusit si eu sa pun cateva poze cu fiica mea!
sper ca am reusit

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Bianca, ce poze frumoase!!! parca e un ingeras, langa cosuletul de Paste! Foarte frumoase pozele! Sa-ti traiasca ingerasul!

Mergi la inceput

BB, cum se comporta fata? Poate fi de la dinti, poate fi pur si simplu prost dispusa, pot fi si mucisori, care sunt inspre gat si nu se observa. Dar eu sper sa fie prost dispusa, poate intr-adeva te simte! Dat tu ce ai? Sper ca nimic grav...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by uberbax

Fetelor cred ca am reusit si eu .....am pus si eu poze pt cine vrea sa ne vada!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Si printesa ta in roz este o scumpica! Frumusica foc!

Mergi la inceput