Condica salajencelor [43]
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
bey,da io=s in zona , dadadu flama jocului in mine.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Io am www.treklens.com/gallery/photo396271.htm" target="_blank">muncit...
Noapte buna va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Tulai doamne Bia ce de melodii imi gasisi. Amu musai sa imi spui um se pot downlod-a. Hai, ati luat careva melodii de pe trilulilu? Ca de pe youtube stiu, am sa incerc azi sa vad poate reusesc tot cu vixy . Olim, daca veniti in tara, tre sa vad si eu musai pizzeria din Ulmeni(ca tot e Bia asa de incantata de ea
)-asa oi avea motiv de deplasare.
Poate si-a face Bia mila de mine si m-a lua in portbagaj...
Miha faina poza, am si eu in curte 4 crocusi da is albi, mie mai mult imi plac cei albastri, tre sa caut bulbi si sa cumpar pentru la anul.Ce gatiti azi? Am o febra musculara cum am sapat si plivit ieri, ca abia imi simt mainile...
se vede lipsa de exercitiu... Ca doar nu m-am rupt.
Va
fug la scoala... mai vin.
dianaiulie2009 spune:
Prezenta si yo la cafelutza ... mersi Olim !!!
Ieri cica au fost la Zalau 17 grade si azi se anunta la fel . Acum sunt 4 si e soare si kald afara . Poate om avea norok siva fi kald de acum inainte , nu de alta dar mi-a venit gazul 520 lei si "m-a spart" cand am cetit faktura .
Eu ma gandesc sa le dau in dimineatza asta paine in ou cu nesquik si pe amiaza sa pregatesc o supika de galuste . Felul 2 inka nu am idee , ma tot uit pe culinar sa vad ce-mi pika cu tronk .
Otilia , cate luni ai acuma ? Ina nu se vede ce va fi ? Trebuie sa fac curat la fete in dulap si sa stiu unde sa pun hainele !
Ma duc sa pregatesc micul dejun si revin !
P.S. Mihaela tare frumoase poze faci , ma relaxez cand vizionez albumele facute de tine !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa va spun ca lui Paula i s-a oprit diareea de cand am inceput sa-i dau ecoflorina si am continuat tratamentul cu antibiotic . Dar ma enerveaza ca azi-noapte iar a apucat-o tusea seaca , dupa ce zilele trecute tusea cu secretii , iar noaptea delok . Disper deja ... nu mai stiu ce sa-i dau si ce sa mai fac cu ea , k tare mila mi , saracutza ....
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare tuturor
azi avem 4 luni am facut poze daca vreti sa vedeti[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
citesc si revin
mami si Alex
mihaela_s spune:
olim, sa-ti traiasca barbatzelul!!! Si voi fericiti pe langa el!
Io ma duc sa-mi cumpar costum de baie si mergem iar la bazine, ne e doooor, n-am mai fost de 3 saptamani! Cand venim acasa fac soanac cu ochiuri, iar maine am program de gatit: supa de pui cu galuste si friptura de pui cu cartofi si salata. Daca am timp, fac si o prji...e una pe care am vrut sa o fac de Paste si nu am mai apucat si a ramas pe lista de asteptare.
Ma bucur ca v-a placut poza, azi noapte am mai muncit la cateva cu flori si cu apus de soare, urmeaza sa la pun si pe acelea pe site.
Gata, am fugit!
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Olim sa cresteti amri si sa fiti sanatosi . Am vazut pozicile ... pupe-l mama de baiat mare si mumos !!!
Colegu cu fetele au fost plecati la dans ( Dea face dans de societate ) si m-a apukat harniceagul asa k am fakut curatenia de primavara in balconul inkis . Amu tre sa ma apuk de aspirat . Apoi o sa ma apuk de mancare . Mno ... deci am program , nu gluma .... da mai viu ...
Restul ????
Mihaela , distractie placuta la bazine . Si fetele ne tot zapacesc sa mergem sa inotam dar in apropiere nu este nimik si inka tusesc . Ne bate gandul sa mergem la Debrecen sa vedem si akolo cum e. Am inteles ca sunt 2 lokuri cu bazine inchise , unul in orash si celalalt la peroferie si cika ultimul ar fi mult mai frumos decat primul .
" Carpe diem ! "
diplodocus spune:
Vazut poze de OLIM si MIHAELA
BIA-am receptionat pupicii si a trecut supararea
ADRIANA- sanatate la bolnavioarele tale
OTI- febra musculara? Acum?
Noi ne-am revenit total cu sanatatea..
Saptamina viitoare incep demersuri sa mut copilul la grupa mica de cresa...sau la o gradi ceva...
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
mihaela_s spune:
Ce liniste aici...pe unde ati fost azi?
Bia vad ca nici tzighi n-a servit cu noi , Otilia probabil si-a mai plantat ceva floricele(ai grija la febra musculara si la oboseala!)
, olim cred ca si-a sarbatorit feciorul
, adriana a bucatarit
si Ioana s-a hotarat sa puna piciorul in prag
.
Io cum va spuneam mi-am cumparat un costum de baie nou, daca va puteti imagina ca mi-am luat sutien 42 si slip 38 . Aici se vand separat bucatile, norocul meu, acum stiu de ce in Ro nu-mi gaseam costum care sa-l pot cumpara(ultimul il aveam din Spania de acum 2 ani, dar slipul imi era cam mare si sutienul cam mic
). I-am zis lui Ovi ca uite am fund mic si
mari, la care el mi-a raspuns ca am
prea mari pentru fund, ca si ala e mare
, asa i-am facut eu!
Am fost apoi la bazine, am reusit sa o bagam si pe Silvia cu capul sub apa, am si aruncat-o putin in apa. Aici toti copiii sar si se zbenguie, chiar si cei de 2-3 ani, se dau pe tobogan si parintii ii lasa sa intre cu capul sub apa si sunt mici de un an si ceva...se scutura bine, mai tusesc si asa se invata de n-au treaba. Noa la noi a fost treaba mai finutza, nici macar Diana nu isi baga acum cateva luni capul sub apa...ei acum de cand merge la inot nu mai are treaba, a invatat si asta, sare chiar si in apa de la trambulina mica, ea a progresat excelent...a invatat sa inoate foarte bine. Acum urmeaza Silvia, ne gandim sa o ducem si pe ea la inot, aici cica iau copii de la 3-4 luni la anumite bazine, e unul chiar aici aproape, langa scoala mea si as putea merge cu ea cand o iau de la camin.
Maine am si eu o zi plina. La noi duminica e zi de curatenie(pentru ca numai sambata putem pleca la bazine, asa e orarul) si de mancare. sa vedeti ce scandal e cand se apuca fetele si Ovi de facut curatenie(eu sunt in bucatarie la gatit) ca el ar vrea sa arunce tot, iar Silvia mai ales nu vrea sa arunce nimic din tot felul de prostii pe care le aduna peste saptamana. Mie imi vine sa plec de acasa, maine cred ca dau drumul la muzica sa nu-i aud .
Noapte buna si daca nu mai trece nimeni pe aici pana dimineata (la mine va fi chiar pranzul cand ma voi trezi cu ora asta care "pleaca" inainte) va las cafelutza pregatita si altceva pentru cine mai doreste!
O duminica superba!
vorbe de copil...
Hobby