Condica salajencelor [43]
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Si la Dea se vede ca a facut cursuri de inot . Inoata cu capul sub apa si fara aripioare/colac foarte bine . La Brasov mergea dintr-un capat in altul ( zic asa ca sa va dati seama despre ce vorbesc , ca doar era rotund bazinul ) fara ajutor . Prima data colegu cand a vazut ca e in mijlocul bazinului fara nimik pe maini a sarit in apa sa o aduka la margine , dfar , de fapt , ea se simtea excelent . Vom continua cxursurile numai am asteptat vremea buna .
Apropo , Otilia , te rog sa mai imi scri un PM cu nr. de tf. a lui Raul sa vad cand am putea incepe cursurile . Mersi !
Is nacajita ca paula a luat-o de la inceput cu tusea dupa 2 saptamanai de aerosol . Deja is disperata si nu mai stiu ce sa-i mai dau . Totusi , dr. din Cluj ne-a spus cas primavara pana inflorescx copaii s-ar putea sa o tina tot intr-o tuse fiind asa de alergica , dar mie tare mila de ea cum tuseste de rau .
Ma duk sa bucataresc , k ieri m-a apucat harniceagul si am facut curatzenie pe balcon , apoi , bineinteles ca a trebuit sa aspir peste tot . Dupa-masa am fost la cimitir sa semanam flori . De acasa pana la cimitir Paula a adormit in mashina , cat am stat sa lucram la mormant tot a dormit , ne-am plimbat prin orash cu mashina dar tot nu s-a trezit , am trecut si pe la Bia pe la casa , dar nu erau acolo . Am crezut ca sunt prin zona si mai putem schimba o vorba .
Va doresc o duminika minunata !
P.S. La noi e tare noros !
" Carpe diem ! "
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
mihaela, ce fain povestesti tu acolo.doamne cat te invidiez.spor la munca azi.
olim vazut barbetel mic si frumos.tzuca=l apasat din partea mea.
adriana , tusea nu cedeaza la 3-4 zile de tratament.io zic sa ai rabdare si incet ,incet scapati.noi am mers la casa doar pela 20 si am stat pana la 22.am plimbat cateii , am admirat casele din zona[am aplicat si noi ora pamantului.]
oti cum esti azi? fato tu vrei, ce plantat, plivit si alea , alea? stai linistita draga.
ioana, ma bucur ca ti-a trecut supararea.da io zic sa nu-l mai duci la cresa ci direct la camin in grupa mica.sa ne spui ce ai decis.
va tzuc da mai viu.......
Peseu e week , deci mai rar pe forum, ca ma solicita barbateii mei.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Olim, sa va traiasca puiutul si sa va bucurati de el! E tare frumos, si mare, zici ca are pe putin 6-7 luni. Miha ce fain de voi ca aveti unde iesi!Va doresc o duminica frumoasa tuturor!Peseu: Bia ai cont pe trilulilu? As vrea sa stiu daca asa poti face download de pe site.
dianaiulie2009 spune:
Am prestat niste cartofi la cuptor cu branza topita si smantana si ceafa cu sos de usturoi si smantana , tot la cuptor . Mi s-a umplut casa de miros de usturoi prajit si tare nashpa e ...
Nici nu am stiut ca azi-noapte s-a schimbat ora , fratelo mi-a spus ...
Otilia , nu te simti bine , k tare rarutz pe forum ??? Sper ca esti OK .
Numai bine !!!
" Carpe diem ! "
olim spune:
ce buna papica venim si noi la o portie
fetelor, va multumesc pentru complimente, are mama fecior mare, voi de ea nora daca nu are grija de el.
hai sa va intreb ceva, daca stiti pe cineva care vea sa cumpere un premergator ieftin sa imi spuneti.Vand unu la 35 de euro, super-fain, cu volan, 9 melodii, 4 niveluri, ca am luat si eu si am primit unul si de la nasi, si nu am ce face cu 2, sa il trimit de aici nu costa mai mult de 5 euro.E in cutie, nou, inca nu l-am montat.Daca stiti ceva va rog sa imi ziceti si il pot trimite pe colibri si in 3 zile ajunge.Multumesc.
Va pup pe toate si va doresc o duminica faina sa aveti, ma duc sa trag un somn cu alex, ca aseara la 1 inca aranjam hainele in dulapuri
, mai am un pic si is gata, pana vine colegu amrti totul e la loc
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Intr-adevar Adriana azi mi-a fost tare rau. De fapt de ieri nu ma simt bine. Culmea dupa ca vreo 3 zile m-am simtit bine, de ziceai ca pot muta muntii.... Lasa, ca a trece...Olim, daca e fain premergatorul il cumpar eu, da nu tre sa te grabesti sa il trimiti il aduci la vara ca doar nu e graba...
Oricum pana la anul in vara nu vom avea nevoie de el... Eu pentru Andrei am avut unul care s-a rupt fix cand a invatat sa mearga bine asa ca l-am aruncat. Deci oricum vom cumpara unul...Am numai o rugaminte: sa fie stabil... Ca cica cele rotunde se rastoarna mai repede...Ce mai faceti? Ce bucatariti? Ma apuc si eu de lectii ca maine am inspectie...
Noa, va las dar mai vin. asa ca scrietiaici sa am ce citi.
olim spune:
oti ti-am trimis un pm.Daca vrei pot sa iti trimit poze si daca iti place ti-l trimit acuma ca oricum cu avionul nu vreau sa duc bagaj.Ti-l trimit la ulmeni si asa ai motiv sa vii sa ne intalnim.Cat despre stabilitate, are 8 rot, si zice ca is bune, dar eu nu stiu mai mult despre ele, ca nu am mai avut pana acuma
oare unde e schimbu 3?
mami si alex
olim spune:
otilia, trage un ochi aici sa vezi despre ce vorbesc[http://reclama/produse.php?resultpage=1&categorie=Balansoare]
mami si Alex
dianaiulie2009 spune:
Schimbul 3 adunareeeeeaaaaa .... predau stafeta ... merg la nani ca dimi la 6 is in picioare ... sa lasati cafelutza calda pe cand ne trezim ... va doresc noapte buna si o saptamana usoara tuturor !
" Carpe diem ! "
olim spune:
imi cer scuze administratorilor, dar nu a fost cu intentie reclama
eu is pe zona
a mai ramas ceva papic buna la tine, anacezara, ca ma zis ca viu si tu nimic am cinat 2 felii de cotlet la gratar si o cola
ca am tot asteptat sa ne inviti si nimic.Ti-o fost frica ca o manca Alex mult
adunarea emigrantelor, sefa unde esti
mai viu ca is pe faza,
mami si Alex