Condica salajencelor [43]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sunt la sora mea, am trecut doar sa va salut. Mie nu imi cade parul (cel putin nu inca) insa e uns tot timpul. Zici ca mi-am turnat o sticla de ulei in cap tot a doua zi. Sanatate la copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
acuma am culcat copilu si ma duc sa pap ceva, citesc si vin.
cand vine colegu acasa ma sa stiti de ce nu mai intru pe net.Am mutat dulapurile alea mari, adica 2,40inaltimebineinteles ca sus e dezastru, ca alex a fost tare marait, plus ca am primit parcu de joaca si ne-am jucat amandoi.
Si sa vedeti ca am scos toate hainele din dulapuri, am scos dulapu lui alex, iar acum vreo 3 zile trebe sa le aranjez.Sus e ca dupa razboi, noroc ca e mare sufrageria
Am avut pofta de varza calita si e pe foc.
mai viu

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Copilu' e in vana, merg sa o spal, apoi citim si ne culcam...sper sa mai ajung pe la voi...

Am fost mai devreme sa vedem apusul de soare, mama ce frumos...am sa pun si poze mai tarziu daca apuc.

May la mine au intrat orele si minutele in sac, nu mai am timp cat aveam inainte...oare imbatranesc?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna si de la noi!
Mai tushim , dar suntem spre bine...

Azi am fost cu moralul la pamint ca...nu am pile suficiente la..cresa ( vaaaii, daca aici imi trebue , nu stiu ce o sa ma fac cind va ajunge Luca la liceu sau facultate)
M-am strofocat de numa- numa sa-l mut pe Luca de la grupa mica de cresa la grupa ,mare, si NU am reusit...desi nu am mers cu mina goala...K sunt prea mult copii, k e prea mare diferenta de virsta, etc, etc...
Si imediat dupa ce ma refuza pe mine , o primeste pe fata unei vecine( mno, nepotism adevarat , "oarecum" am inteles) dar azi aflu ca alta vecina si-a inscris fetita( exact de aceeasi virsta cu Luca) la grupa mare, fara nici o problema( doar pt ca fetitele vecine de care va zic sunt...prietene)
Acum , oarecum m-am calmat si am relativizat situatia, dar pe bune ca am plins de nervi cind am aflat
Cum dreaq...numai copilul meu nu are loc in cresa aia?!?!!?

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Ioana, da' io nu inteleg un lucru...din cate stiu eu(se poate ca gresesc) grupa mare de la cresa este de la 2 la 3 ani...pai Luca acolo se incadreaza...de ce nu intra automat acolo?

Ma duc sa culc fetele, vad ca azi e liniste pe aici....

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Daca totusi apareti...va las sa va relaxati...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana, hai la blonda sa te tzuce.nu te mai nacajii ca asta e sistemul in ro.sincer si eu is dezamagita si-s constienta ca nu pot schimba doar eu sistemul .acu iar ma bate gandu sa ma privatizez.imi luai un elan mare si zic hai ca ma apuc de gradinita privata, da ce-mi puii neuronu? sa fac un sondaj, sa vad merita au ba?de va zic ce raspunsuri am primit , ramaneti uimite.am sondat in lumea buna, aia cu bani nu asa la fam a caror venit e sub 8-9 milioane.asta e "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul".

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Ioana, da' io nu inteleg un lucru...din cate stiu eu(se poate ca gresesc) grupa mare de la cresa este de la 2 la 3 ani...pai Luca acolo se incadreaza...de ce nu intra automat acolo?

pentru ca mamica lui LUCA nu este PILOASA.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Daca totusi apareti...va las sa va relaxati...

SUPERB,SUPERB.

Mergi la inceput

Bia, io inteleg din ce scrie Ioana ca Luca nu s-ar incarda intre copiii de grupa mare...dar daca stiu eu bine, e dreptul lui. Nasol moment...Ioana nu stiu ce sa spun, as merge si as face putin scandal, dar apoi ma gandesc daca nu va suferi Luca pentru asta.... Nu stiu ce ar fi mai bine, dar un lucru stiu sigur, ca e cumplit sa traiesti nedreptati pe pielea copilului tau...uoooof!

olim o fi adormit cu Alex? cred si eu dupa cate "zoale" a avut azi...

Ce cumparaturi ai facut Bia? Inteleg io bine, Tudor are "dragutza"?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput