Condica salajencelor [43]
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Vad ca nu pierdeti vremea de pomana...Bia asa ametita ma simt, si eu vreau cafeeeaaaaaaaa numa vreau de aia fara miros, sa nu ma apuce greata.O sa merg la chiosc si o sa iau un 3 in 1 poate imi revin... Ma mai enervai pe niste prunci care nu vor sa invete... Abia astept vacanta!Vreau si eu liniste, vreau sa stau o zi intreaga si sa nu ma gandesc la nimic...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
olim spune:
salutare si de la noi
sanatate tutor bolnavioarilor, pupam burtica si la rstu
trimitem multi
Nu demult ne-am trezit si noi, aici bate asa tare vantu, ca azi stam in casa, iar Alex nu e foarte incantat cu ideea, dar asta e.
Ma duc sa vad ce manac ca mor de foame si mai viu.
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Ah, ce vreme frumoasa si soare e la noi!!!! E gata papica de pranz, mancam si ies cu Silvia afara. Diana e la o prietena azi, zilele trecute s-a cam plictisit saracutza.
Ieri am incercat sa mergem pana la mare, dar n-am ajuns, sufla prea tare vantul cum ne apropiam, dar azi pare ca nu mai sufla asa tare, abia astept sa ies .
Bia, ti-ai baut cafeaua?
Otilia cum esti azi? Andrei e bine?
Cami, drum bun! Cred ca abia astepti sa ajungi pe meleagurile dragi. De cat timp n-ai mai fost? E un concediu binemeritat!
olim, cum stai cu perdelutzele? Te-ai hotarat?
adriana, sanatate Paulei mai departe! Ma bucur ca e mai bine. Azi noapte si Silvia a fost OK, n-a tusit deloc...prima noapte dupa o saptamana, e bine deja. Daca mai pui ca am fost si afara la saniush duminica si de atunci in fiecare zi afara, eu zic ca e si mai bine. Poate chiar si aerul asta e bun si chiar daca e rece, nu face rau.
giulia, cred ca ti-e greu, dar timpul le vindeca pe toate...chiar daca nu de tot.... Eu cred ca ai tai se poarta asa ca sa te protejeze...ca nu ar fi tocmai normal sa jeleasca si ei cu tine, trebuie sa-ti revii si eu cred ca e de inteles comportamentul lor...Hai ca suntem aici oricand ai nevoie de un umar! Te pup!
Pe mai tarziu, am fugit!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
baui un cafeloi mare si tare.
oti vezi ca este capucino cu cioco de la milka.e un deliciu.
cami, abia astept sa ne cunoastem.sa ai drum bun.
olim, ai terminat de amenajat camera lui alex?
mihaela ieri a nins si a fost ff rece la noi.acum e soare si placut .doamne ce schimbatoare e vremea asta.
adriana cum e paula? cu cine sta acasa?
giulia, cum stai cu si cu casuta?
ioanaaaaaaaaaaa, ce faci? cum sunteti?
va tzuc da mai vin.............
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Am ajuns si eu acasa...Afara e cald si soare spre deosebire de ieri cand a nins toata ziua si a fost frig...Andrei e bine a ramas afara la joaca, i-am dat drumul si lui Rexi pe strada, asa ca are si sarcina de supraveghere a cainelui. amandoi au cate un prieten cu care se joaca in fata casei...
Sunt asa de obo... Cred ca trag un pui de somn si mai vin ...
aveti grija de voi si de puii vostrii.A, bine ca mi-am amintit... Vreau sa va intrb ceva: cand am fost gravida cu Andrei am avut un par superb, stralucitor cu volum si o piele fiiiina si stralucitoare. Acum, sunt plina de cosuri, parul imi sta lipit de cap, il spal tot la 2 zile si pare mereu murdar. Ce naiba se intampla? Singurul lucru bun e ca totusi unghiile nu mi se rup, ca de nu eram de-a dreptul disperata... De par am auzit ca e normal insa nu stiu de cosuri... Ati avut careva? Acuma nu sunt in explozie, insa in permanenta sunt 2-3 care "ies" proaspete dupa ce trec cele vechi.Doamne, zici ca am 14 ani!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Ah, la noi nu e cald, aici nu sunt asa variatii de temperatura de la o zi la alta, toamna s-a dus incetisooor, asa vine si primavara vad...azi e putin mai cald decat ieri, dar vantul e rece(din cauza marii reci de peste iarna). Pe net scrie ca sunt 3 grade dar se simt -2, cam asa este. Zapada se topeste incetisor, in zonele nordice inca persista. Dar sa te plimbi e frumos, am ajuns la mare, inca bate vantul dar nu ca ieri, e plin si acum de lebede...ne-am asezat si pe o banca unde era soare si caldutz.
Surprinzator insa, am crezut ca florile au inghetat in zapada, dar de unde...acum ca s-a topit in jurul lor si e iar soare, iar e plin de crocusi pe iarba si aici in fata blocului au inflorit lalelele...nu mi-a venit sa cred, la temperatura asta...cred ca sunt si ele obisnuite cu clima de aici, nu ingheata si nu fac mofturi .
otilia, de cosuri imi amintesc si eu in primele luni, e tot o chestie hormonala, pana se obisnuieste organismul.
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha merci, ma mai linistii si eu.La noi sunt peste 4 grade cred zilnic si inca nu au inflorit lalelele. Cat despre crocusi abia acum sunt imbobociti. Adriana cum e Paula? Ioana mai tusiti?Olim, te-ai hotarat sa lipesti ursuleti pe pereti? Tin minte ca si eu am luat niste figurine:ursuleti, catei, cocos, personaje din desene si le-am pus peste tot pe peretii din camera.Numai ca la noi erau dintr-un material asa ca si pluta si aveau o hrtie speciala care era aderenta la perete. Cand am zugravit le-am luat jos, si nu s-au mai lipit. Si le-am prins cu schotch de mobila din camera lui. Asa au stat pana ne-am mutat in vara... Si tare i-au placut. A comentat si Vlad la inceput, apoi s-a obisnuit...
Giulia gata serviciul azi?Bia hai la o poveste.Cami, sper sa ne vedem cand ajungi in Simleu ca adta trecuta nu stiu ce am facut amandoua de nu ne-am vazut decat in fuga prin oras.Andra, ce mai e prin Anglia?
si o zi buna!
silvana_salajan spune:
Ce faceti? Cipca? Pruncu meu si pretenu' sau si socru joaca ...ghiciti ce:.. carti!
dianaiulie2009 spune:
Maine raman acasa cu Paula , ca azi iar a facut febra , iar scaun numai unul . Am cumparat ecoflorina si hidrasec . Andreea tuseste doar 1-2 ori/zi. Lui Paula i s-a rupt tuseasi sper sa inceapa sa expectoreze .
Olim , sa sti ca si eu am avut patutul fetelor fata in fata cu usa , cand deschideam usa inca lovea un pik in patutz . Probleme n-am avut cu ele , de ex. sa zic ca a fost curent sau ceva de genul . Acum tu hotarasti cum e mai bine .
Otilia , e normal sa cada pana la 100 de fire de par / zi care se regenereaza . Mie mi-a cazut si cu prima si cu a 2 a sarcina mult de tot parul , chiar si dupa ce am nascut . Dar de 3 ani iau vitamina E si alte vitamine de la calivita ( firma cu medicamente naturiste ) si acum totul e ok . Sarcinile difera foarte mult una de cealalta . Asa ca gandeste-te ca tot ce se intampla e normal si nu te mai gandi ca ar fi ceva in neregula cu tine . Sarcina usoara pe mai departe .
Mihaela , ma bucur ca Silvia e bine . Poate ai dreptate cu aerul de acolo cum ca le face bine . Poate fi si asta un remediu , cine stie ?
Giulia , dupa cum am mai povestit eu iti spun in continuare "fii barbata " , draga , ca nu se termina lumea aici. Mersi de si vi le intoarcem si noi
. Paula ma intreaba tot timpul de Calin
!
Cami , te asteptam pe meleagurile noastre , poata asa om pune-o si noi de o intalneala !
De altfel si pe Olim o asteptam la fel de mult si tot asa da de om reusi sa ne intalnim si sa ne cunoatem !
Bianca , nu mai fi nacajita ca poates-or scoate vizele si om zbura impreuna pana in SUA . Ai vazut ca vine Bush in RO si poate a iesi ceva bun din vizita lui la noi . Deci , mai asteapta , vorba ai " cu rabdarea treci si marea " . lui Matei ( ca Tudor are de la cine primi
) .
Ioana multa sanatate tie si lui Luca !
Ce mai sti de fete , cum sunt dupa ultimele interventii ???
Sanatate multa si lor le doresc !
Ma duk sa intind o tura de haine , apoi cred ca ma bag in pat ca mor de somn !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
oti ,io am pierdut fff mult par in ambele sarcini ,de ma miram cum de mai am par in cap.da asa fain se regenereaza dupa nastere.bine al meu par e distrus de la atata vopsit.
o adriana pana se scot vizele mai avem de asteotat.io m-as risca sa merg dupa viza, dacare prunc sa-l las acasa?
va tzuc da mai viu.fug la cumparaturi cu barbateii mei.
ne vedem la schimbul 3.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi