Condica salajencelor [43]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mersi de cafelutza ! Acum o savurez !

Mai si yo astept sa vaz cu ce raspuns vien Andreea acasa , is curiaosa de mor , nu alta !

Hai zi tu Bia ziua si ora la care sa ne intalnim ca yo poci oricand . Poate vineri sau sambata dupa-masa ???? Hai sa vedem restul fetelor cu ce propuneri vin !!!

Amu va tzuc , ma apuk si yo de lucrat ceva .... da mai viu sa vad cand ne intalnim si unde !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutatre, salutare!Sa ne spui si noua Adriana ce rezolvare are problema asta... Nu de alta da de la toamna ne-om stresa si noi...Azi merg la gine la control... Abia astept! Sper sa fie ok.Va si mai vin.Pe seu: daca fixati intalnirea pe vineri dupaamiaza, poate reusesc si eu sa vin. Avem cerc pedagogic la Jibou, si la intoarcere incerc sa ma opresc in Zalau. Si o aduc cu mine si pe Paula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey,io de la tudor stiu ca nu e valabila metoda grafica.cica se rezolva prin punerea priblemei in ecuatie.

fetili io maine poci sa ma intalnesc cu voi.joi si vineri e colegu legat de glia patriei.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Deci , raspunsul este 98 , dar Dea nu mai stie cum a desenat dna pe tabla si cum i-a explicat , a retinut doar ca mami a spus bine si ca tati nu .

Bia , maine la ce ora esti libera sa ne intalnim ?
Yo as prefera de la ora 16 , ca apoi de la 18.30 merg la pilates . Asa ca daca sunteti de acord , ne vedem la pizeria old times la o placinta , ce ziceti ? Si zici ca joi sau vineri nu poti nicicum ??? Banuiesc ca sambata mai de dimi nici asa ? Sau la alta ora ? Mno ... pentru mine e ok oricum .

Otilia , ce vesti ne dai de la gyne ? Sti sexul copilului ? Doamne-ajuta sa fie totul bine !

Ioana , felicitari pentru reusita cu mutatul lui Luca ! Bravos pentru "barbatia" de care ai dat dovada .

Giulia , ce zici , ne intalnim ?

Hai ca fug sa fac ceva papitza si revin !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor am venit de la Dr."Fasolica" are 21 mm deci Adriana, mai tre sa asteptam cu vazutul sexului .Am si poza! Andrei a zis ca seamana cu o ... masinuta! M-a chemat peste 3 sapt. asa ca inainte de Pasti merg iar. Eu i-am zis ca ma poate chema si saptamanal... ca io merg .Bia, la clasele mari se pune problema in ecuatie, dar la cele mici...metoda vizuala functioneaza cel mai bine.Ce sa va mai zic?Va , haideti voi la povesti si mai vin si eu.

Mergi la inceput

oti, cand tudor era cls a 2a l-am ajutat la o problema asemanatoare.invatatoarea m-a oprit cand l-am luat de la ore si mi-a spus ca nu se mai foloseste metoda grafica si sa fac bine sa nu mai invat coptilu aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna! cred ca mai e si la voi zi, ca la noi soarele e inca sus...

adriana, inseamna ca e asa cum am spus eu, intrebarea era formulata clar in problema, e simpla ca si pentru cl.2-a. Si Diana a desenat pe o foaie rezolvarea, asta e metoda la cei mici care nu stiu inca ecuatii. Dar eu nu aveam cum sa-ti desenez aici pe net . De asta iti spuneam sa faci cu creioane, eu insist pentru ca Diana asa intelegea...

Bia, asa e...la clasele 1-4 pana nu stiu ecuatii, metoda grafica e cea prin care se rezolva problemele, apoi nu mai e buna, trebuie sa lucreze cu ecuatii. Cum Diana inca nu a facut ecuatii aici, nu m-am stresat sa o invat si inca lucreaza cu metoda grafica unde are nevoie.

Otilia, sa creasca maaaare maaare bb mic, sunt curioasa ce e...dar important e sa fie sanatos! Si tu la fel

Intalnire placuta sa aveti!
Io bantui pe aici intre spalat si urmarit mama ca sa intre pe mess. A fost azi la SM la noi acasa ca sa ia ceva act ce am nevoie pentru recunoasterea diplomei(nu stiam ca am nevoie de el) si sunt tare curioasa, sper ca l-a gasit.
Mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, cred ca s-a revenit apoi sau nu stiu...dar Diana sigur a facut metoda grafica, am innebunit cu segmentele ca sa-si dea seama copilul...numai ca nu-mi venea sa fac cu x si y ca asa simplu imi parea...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

giulia io de o luna fac tr asta ptr detoxifiere http://www.wellnessplusint.com/.
mihaela io nu stiu ce sa zic , da in cls a 5 a a facut metoda grafica tudor.poate s-o schimbat iar .nu stiu .

Mergi la inceput

oti, sa creasca mare samburelul .abia astept sa ne spui ca porti o fetita.

Mergi la inceput