Condica salajencelor [43]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, dar raspunsul e 98! Tu ai complicat lucrurile...sau nu am inteles io.
Hehe, vrei nu vrei ai intrat in klub! Las' ca urmeaza...e abia cl.2-a.... Pana la ecuatii in cl.5-a sa vezi ce greu e, ca asa sunt majoritatea problemelor...si urmeaza concursurile...bleac!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu ma retrag ca is tare obosita, ne pregatim pentru maine ca avem tati acasa, asa ca maine nu o sa am mult timp sa intru
va pupam si va dorim o zi faina tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

adriana, m-am mai gandit o data, intrebarea e cu cati litri avea al doilea vas mai putin la inceput...nu zice ca fata de primul vas, eu inteleg ca fata de el atunci...deci 98! Adica adaugi 98 de litri, atunci cu 98 de litri avea vasul al 2-lea mai putin. Dar chiar ca e aiurea intrebarea, ca de obicei in manualele de mate...eu ma bucur ca am scapat!
Poate ca ar fi prea simplu asa, dar eu asa vad problema, mai ales pentru clasa 2-a, noa chiar nu stiu nici eu acum daca e bine...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Cami, mersi mult!

olim, somn usor! Si o zi buuuuuna maine.

merg si eu la nani cu fetele, azi merg si eu mai repede la nani, ca maine merg si eu la scoala.

Somn usooor!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Cafengistele, v-am pregatit pe masuta cafea, cana pe care scrie CACAO ii a lui Oti.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey,adriana, da ce ai complicat fata.auzi io propun metoda grafica[asta asa ca sa priceapa].da nu mai e in programa, deci nu-i corecta rezolvarea asa.io zic sa intrebe maine invatatoare si sa vina apoi acasa ,sa vezi ce usor se rezolva.
mno, cand ne vedem?
musai sapt asta.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

da problema trebuie rezolvata,nu-i problema de logica sau cu raspuns grila?
ca de trebuie rezolvata , clar metoda grafica merge.dacum zisei nu e valabila.
si io zic tot 98.

cami , abia astept sa te vad.
olim cat sta tati acasa?

peseu:adriana io o cunosc pe fitoasa din cauza caruia ti-ai facut spalatura oculara?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

V-am incalzit cafeaua facuta de Cami . Merci pt cacao. Fug sa citesc din urma sa vaz despre ce problema vorbiti. Intru mai tarziu, va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hi, hi. Ce problema aiurea.Raspunsul e cel dat de voi, dar eu nu inteleg de ce spuneti ca metoda grafica nu mai e in programa. Ca pe aici, orice problema am avut de rezolvat, mi s-a spus de catre mamici ca se face cu segmente! Apoi asta nu e metoda grafica? Poate m-am dilit eu, dar sincer nu stiu la ce va referiti. E clar ca la clasa a 2-a numai asa se rezolva. Sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare fetele
hmmm ce buna cafeluta
bey da un ceai de detoxifiere nu da nimeni?
Eu beau o amestecatura de toate frunzele pamantului, nu ma intrebati ce gust are , da' merge
Adriana, tot la metoda grafica m-am gandit si eu si asa i-am explicat si lui Cani probleme asemanatoare, altfel nu stiu cum ar putea intelege, sa-i explice doamna
Ieri fusai la scoala si mi l-a laudat doamna pe Calin, nuuu pentru invatatura , ci ca e cuminte si nu are treaba cu el!!!
A zis ca a obosit , ca baietii ii fac numa nazbatii, se vedea saraca ca e obosita si chiar m-am pus in locul ei si mi se parea naspa de tot.
Pai daca fac d'astea in cls 2, ce fac frate mai tarziu "(ieri , cica s-au apucat sa arunce cu bolovani in recreatie).
A zis, insa, de Calin ca a facut progrese, ca e mai ordonat si mai atent, ceea ce ma bucura:)))
Fug si mai viu
Pup pe toate fetele

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput