Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 9
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Carolyne
Mai usurel cu acuzatiile astea veninoase visavis de “intoleranti”, cu privitul peste gard, cu judecatul si datul cu parerea.
Numai faptul ca “normalul” mi se baga pe gat cu atata virulenta si ma face sa dau un pas inapoi.
Oare nu se poate emite o parare personala fara sa fim blamati pentru asta ca nu suntem “la moda”, ca nu acceptam normalul si ca ne uitam numai in curtea vecinului sau ca suntem "incuiati"???
Daca retin bine nu se discuta despre cresterea copiilor de catre cupluri de homosexuali, ci despre o femeie devenita barbat, apoi iar a dorit sa fie femeie pentru a procrea etc.
Personal, subliniez personal, acest joc de-a uite femeia, nu-i femeia, ba-i barbat, etc imi arata clar ca persoana respectiva are probleme psihice.
Daca nici aceasta instabilitate n-o fi problema psihica atunci clar spitalele de profil trebuie desfiintate.
Nu de alta dar mergand pe aceeasi linie “de acceptare” probabil f. curand va fi normal sa te imperechezi si cu vreo maimuta, copilul sa fie nascut de bunic, bunica sa faca amor cu sotul nepoatei, etc, etc, ca doar ce ma intereseaza ce-i in curtea vecinului ?
Cat despre daca si copilul meu ar fi si-ar pati normal ca l-as iubi, dar as suferi. Insa asta seamana a probabilitatea aceea cu drobul de sare. Voi trai si voi vedea.
Citind articolul, eu am retinut ca respectivul se crede/simte barbat. S-a intimplat ca are capacitatea de a procrea (spre deosebire de partenera). Ar fi ca si cind tatal ar da biberonul cu lapte si nu mama.
Vorbesti de probleme psihice? Citi parinti heterosexuali sint evaluati inainte de a avea copii? Citi care au probleme reale si grave (nu asa un fleac de identitate sexuala)? Eu una vad destui...alcoolici, abuzatori, drogati...dar pentru ca au superba eticheta de hetereosexuali, se sterge cu buretele. Ca sa nu mai zic de depresii grave, schizofrenie, paranoia...
Eu zic sa facem un control psihologic riguros la toti potentialii parinti...ca vad o gramada de copii traumatizati de parinti "normali".
Edit sa adaug:
www.msnbc.msn.com/id/15287554/" target="_blank">Copil nascut de bunica
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Sheannamp spune:
In cazul www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html" target="_blank">acesta sigur nu o sa se mai puna problema de copii traumatizati de parinti.
Ocebine, eu zic ca asta e o solutie la traumele provocate de parintii aceia abuzivi de care pomenesti, si in spiritul tolerantei si al apararii drepturilor animalelor sper ca o sa o considerati la fel de "normala".
Asta sau un barbat in locul femeii, pe post de mama, ca si asa feminismul numai are loc pe agenda de lucru si pentru 9 luni de sarcina plus alte 6-12 de alaptat......
Ntz, ntz, ntz
ocebine spune:
www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html target= _blank http://www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html /a acesta" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by Sheannamp br / br / In cazul a href= http://www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html target= _blank http://www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html /a acesta sigur nu o sa se mai puna problema de copii traumatizati de parinti.
Ocebine, eu zic ca asta e o solutie la traumele provocate de parintii aceia abuzivi de care pomenesti, si in spiritul tolerantei si al apararii drepturilor animalelor sper ca o sa o considerati la fel de "normala".
Asta sau un barbat in locul femeii, pe post de mama, ca si asa feminismul numai are loc pe agenda de lucru si pentru 9 luni de sarcina plus alte 6-12 de alaptat......
Ntz, ntz, ntz
Nu este absolut nici o legatura iintre articolul pe care l-ai postat si povestea de fata.
Gasesc intentia ta de a compara un cuplu homomosexual cu un experiment genetic, nu doar absurda ci si ofensatoare.
Dar, ma rog, probabil eu nu am suficiente cunostinte medical incit sa-mi dau seama de adevaratele intentii ale Universitatii din Newcastle...probabil agenda lor este de a crea noua generatie de centauri...sa te tii, vecina...ntz, ntz, ntz...
Sau poate ceva asa: www.youtube.com/watch?v=Arcna8mMSuw&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Arcna8mMSuw&feature=related
Anamaria
Edit:scuze am incurcat butoanele, nu am sters nimic din mesajul originar.
adelaki spune:
Carolyne, subiectul asta a fost inceput cu ton de gluma: adica ce ne facem fetelor ca nu mai avem exclusivitate si pot si barbatii sa faca copii...in fine, eu asta am inteles, sa ma corecteze autoarea subiectului daca nu e asa.
De aici s-a ajuns la tot felul de discutii inclusiv soarta copilului care creste cu parinti homosexuali. Care vai saracul ce va pati. Cum spunea si ocebine sunt o gramada de cupluri "normale" cu o gramada de probleme, da' se trece cu vederea doar pt ca sunt "normali", si chiar ca e vai de copii lor.
Cat priveste "drobul de pe casa" de care ziceai, nu se stie niciodata ce aduce viitorul.
http://www.helpstartshere.org/Default.aspx?PageID=1114
http://abcnews.go.com/2020/story?id=3088298
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
J G spune:
Eu nu inteleg deloc ca acest om se simte ba femeie, ba barbat... ci se crede barbat. Din fericire poate avea copii, si cred ca sunt multi barbti, soti de femei care nu pot avea copii, care ar face bucuros asta, nu? Daca ar putea...
Probabil si aceia ar fi catalogati drept anormali.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J G spune:
quote:
Originally posted by alexa38
Aici se vede diferenta intre mentalitatea occidentului si cea romaneasca. Pentru prima data ma bucur ca traiesc in Romania, macar aici nu sunt obligata sa vad pe strada barbati tinandu-se de mana sau femei mangaindu-se si bine ca copiii mei nu au colegi cu doua mame sau doi tati.
Nu pot sa ma abtin de la acest offtopic: Alexa, tu mai ai cel putin un motiv sa te bucuri ca traiesti in Romania si nu intr-o tara civilizata!
ocebine spune:
Se discuta un cuplu care a hotarit sa aiba un copil. Si atit. Doar ca unii se considera mai presus strict bazat pe orientarea sexuala. Concluzie eronata.
Paralela adusa in discutie de tine este absurda. Nerelevanta la discutia de fata. Nu stiu cine a epuizat argumentele.
Anamaria
Sheannamp spune:
www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html target= _blank http://www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html /a acesta" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by ocebine br / br / blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by Sheannamp br / br / In cazul a href= http://www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html target= _blank http://www.presaonline.com/stire/primi-embrioni-hibrizi-umani-si-animali-din-europa-au-fost-obtinuti-la-o-universitate-din-marea-britanie,235001.html /a acesta sigur nu o sa se mai puna problema de copii traumatizati de parinti.
Ntz, ntz, ntz
Nu este absolut nici o legatura iintre articolul pe care l-ai postat si povestea de fata.
Gasesc intentia ta de a compara un cuplu homomosexual cu un experiment genetic, nu doar absurda ci si ofensatoare.
Dar, ma rog, probabil eu nu am suficiente cunostinte medical incit sa-mi dau seama de adevaratele intentii ale Universitatii din Newcastle...probabil agenda lor este de a crea noua generatie de centauri...sa te tii, vecina...ntz, ntz, ntz...
Sau poate ceva asa: www.youtube.com/watch?v=Arcna8mMSuw&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Arcna8mMSuw&feature=related
Anamaria
Edit:scuze am incurcat butoanele, nu am sters nimic din mesajul originar.
Iar incerci sa imi rastalmacesti cuvintele......
Nici eu, nici articolul si nici autoarea acestui topic nu discuta despre cuplurile de homosexuali.
Ci despre o FEMEIE care doreste sa devina BARBAT si pana la definitivarea acestei transformari (inclusiv chirurgical) a ales sa isi mai foloseasca aparatul cu care a fost dotata, si de care vrea sa scape, pentru ca sotia nu poate sa ramana insarcinata. Dupa care, va deveni barbat.
Ce legatura are acest fapt cu cuplurile de homesexuali?
Consecintele in plan psihologic sunt extrem de diferite, pana si toate exemplele de cupluri de homosexuali care au fost date au ajuns parinti infiind, nu cred ca nici ei nu s-au gandit sa comita o astfel de sfidare a naturii si a bunului simt.
Si nu vad care e problema, asa cum tu si alte tolerante de aici accepta cu usurinta ca un viitor barbat-temporar femeie sa poarte o sarcina, nu vad ce ar avea impotriva unei vaci, iape sau scroafe de a deveni mame surogat.
J G spune:
Pai n-as avea nimic impotriva ca o vaca sa devina mama surogat... daca materialul genetic este uman, ce conteaza unde se dezvolta fatul? Poa sa fie o eprubeta, o vaca.
Lamureste-ma care ar fi problema?
DarkBendis spune:
[quote]Originally posted by J G
Eu nu inteleg deloc ca acest om se simte ba femeie, ba barbat... ci se crede barbat. Din fericire poate avea copii, si cred ca sunt multi barbti, soti de femei care nu pot avea copii, care ar face bucuros asta, nu? Daca ar putea...
Probabil si aceia ar fi catalogati drept anormali.
JG,
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"