Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 10
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Iar incerci sa imi rastalmacesti cuvintele......
Nici eu, nici articolul si nici autoarea acestui topic nu discuta despre cuplurile de homosexuali.
Inseamna ca facem polemica fara motiv...eu gindesc ca totusi a fost postat un articol si discutam pe marginea lui. Daca gresesc, scuze...inseamna ca toate sintem off topic, atunci.
Ci despre o FEMEIE care doreste sa devina BARBAT si pana la definitivarea acestei transformari (inclusiv chirurgical) a ales sa isi mai foloseasca aparatul cu care a fost dotata, si de care vrea sa scape, pentru ca sotia nu poate sa ramana insarcinata. Dupa care, va deveni barbat.
Ce legatura are acest fapt cu cuplurile de homesexuali?
Cuplul despre care vorbim, in articolul de fata, este homosexual. Zic ca totusi are relevanta.
Consecintele in plan psihologic sunt extrem de diferite, pana si toate exemplele de cupluri de homosexuali care au fost date au ajuns parinti infiind, nu cred ca nici ei nu s-au gandit sa comita o astfel de sfidare a naturii si a bunului simt.
Experienta, studiile si istoria arata ca un cuplu de homesexuali poate creste copii cu rezultate cel putin la fel de bune ca si restul dintre noi. Nu mai putin deosebiti. Cit despre pledoaria sfidarii naturii aici lucrurile devin mai complicate...de ce ne luptam cu infertilitatea? Ca doar asa a dat Dumnezeu, unele femei sa n-aiba copii de la natura...huo cu cele care recurg la surogat sau FIV, nu?
Si nu vad care e problema, asa cum tu si alte tolerante de aici accepta cu usurinta ca un viitor barbat-temporar femeie sa poarte o sarcina, nu vad ce ar avea impotriva unei vaci, iape sau scroafe de a deveni mame surogat.
Daca tu nu vezi diferenta, atunci e clar ca polemica nu-si are rostul.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by J G
Pai n-as avea nimic impotriva ca o vaca sa devina mama surogat... daca materialul genetic este uman, ce conteaza unde se dezvolta fatul? Poa sa fie o eprubeta, o vaca.
Lamureste-ma care ar fi problema?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Pai de ce sa fie vreo problema, se inscrie in trendul actual: barbati care poarta sarcini, vaci si oi care fac copiii....
De fapt, ideile sunt mai vechi, chiar si Maria Tereza era deschisa la inovatii de acest gen...
Nici ea nu vedea nici o problema in asta probabil..
Sheannamp spune:
Ocebine, ai dreptate, este clar ca nu putem purta un dialog. Fiecare vorbeste pe alta limba. Una zic eu si alta intelegi tu, si, probabil, si invers.
Eu nu as fi avut nimic de comentat (indiferent de care imi sunt principiile) daca articolul era despre un cuplu de homsexuali care infiaza un copil, sau despre un cuplu de homosexuali care creste copii din casnicii anterioare heterosexuale, este strict problema lor, copilul respectiv stie clar ca mama e mama, indiferent cu cine sta aceasta in pat noaptea.
In acest caz, nu este deloc acelasi lucru.
Aici e un copil (a carui sanatate sper sa nu fie afectata de tratamentul cu testosteron luat anterior de individ/a) careia va trebui sa ii spuna tata fiintei care i-a dat nastere.
Unde vedeti voi asemanarea?
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Ocebine, ai dreptate, este clar ca nu putem purta un dialog. Fiecare vorbeste pe alta limba. Una zic eu si alta intelegi tu, si, probabil, si invers.
Eu nu as fi avut nimic de comentat (indiferent de care imi sunt principiile) daca articolul era despre un cuplu de homsexuali care infiaza un copil, sau despre un cuplu de homosexuali care creste copii din casnicii anterioare heterosexuale, este strict problema lor, copilul respectiv stie clar ca mama e mama, indiferent cu cine sta aceasta in pat noaptea.
In acest caz, nu este deloc acelasi lucru.
Aici e un copil (a carui sanatate sper sa nu fie afectata de tratamentul cu testosteron luat anterior de individ/a) careia va trebui sa ii spuna tata fiintei care i-a dat nastere.
Unde vedeti voi asemanarea?
Sa presupunem ca un copil este rezultatul unui viol. Cum spunem copilului respectiv ca a venit pe lume? Ar avea un impact mai mic aceasta revelatie decit faptul ca un copil este dorit si nascut de parintii lui?
Anamaria
petra spune:
quote:
Originally posted by ocebine
....... Ar fi ca si cind tatal ar da biberonul cu lapte si nu mama.
Si daca iar se suceste nenea asta si i se pune pata ca vrea sa alapteze copilasul la san , ce face?
Sa ne pregatim cu raspunsuri poate ii dam o mana de ajutor saracutului !
ocebine spune:
quote:
Originally posted by petraquote:
....... Ar fi ca si cind tatal ar da biberonul cu lapte si nu mama.
Si daca iar se suceste nenea asta si i se pune pata ca vrea sa alapteze copilasul la san , ce face?
Sa ne pregatim cu raspunsuri poate ii dam o mana de ajutor saracutului !
La toti numai bine!
Are sinii extirpati...sint singura care a citit de fapt articolul pina la capat????
Anamaria
petra spune:
Si acum intrebare intrebatoare :
Cine l-a lasat pe nenea asta insarcinat?Daca nenea asta este "mama" cine-i cu adevarat tatal? In ecuatia asta eventuala sotie a acestui nene este pe dinafara complet !
Si daca o sa-mi raspundeti ca a facut inseminare artificiala asistata de niste medici inseamna ca ori este cusuta cu ata alba aceasta poveste ori se duce naibii de rapa orice urma de moralitate in lumea asta !
petra spune:
quote:
Are sinii extirpati...sint singura care a citit de fapt articolul pina la capat????
Anamaria
Am intrebat si eu sa fim pregatite cu raspunsuri !
PAi asa cum si-a extirpat sinii, poate acum ii pare rau si vrea o reconstructie !
Recunosc nu am citit articolul pana la capat pentru ca tocmai mancasem ! DAr nu cred ca am pierdut mare lucuru ! Hm!
ocebine spune:
Da, a fost prin insemintare artificiala...
Si aici declaratia lui:
How does it feel to be a pregnant man? Incredible. Despite the fact that my belly is growing with a new life inside me, I am stable and confident being the man that I am. In a technical sense I see myself as my own surrogate, though my gender identity as male is constant. To Nancy, I am her husband carrying our child -- I am so lucky to have such a loving, supportive wife. I will be my daughter’s father, and Nancy will be her mother. We will be a family.
Unde e imoralitatea?
E mai bine nenea care vine pe 7 carari de la circiuma, se napusteste pe femeie, ii trage si vreo 2 ciomage, fugareste putin copiii prin casa, administrind grijanii diverse...si acolo sintem morali, dom'le...
Anamaria
xenocid spune:
Exista un studiu! Asemenea celor solicitate repetat la subiectul de fata.
Este demonstrat un lucru destul de clar pentru toata lumea incepand de la Freud incoace. Cei mai scârbiti in declaratii de homosexuali sint primii ... încântati de gesturile practicate de anormali. Asa ca data viitoare cand veti vedea babele de ambele sexe aruncand cu pietre in participantii la marsul homosexualilor veti sti cu adevarat ce isi doresc
Ah...si un act de reparatie pentru recent vecinii nostri de citoplasma: animalele.
Primul transplant de inima la om din lume a avut ca donator un ... babuin. In ciuda inscârbosirii care ii cuprinsese pe oamenii normali ai acelor vremuri, tehnicile atunci de avangarda stau astazi la baza salvari a mii de vieti in fiecare an!