Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 11
Carolyne spune:
Petra nu se numeste moralitate ci "normalitate" .
Orice ai scrie ti se baga pumnul in gura cu alte "normalitati".
Este perfect adevarat ca sunt atatia parinti care isi abuzeaza copiii, ii maltrateaza, etc.
Dar in cazul de fata se discuta despre un caz (gluma sau teorie sau adevarat) in care o persoana se juca de-a mama si tata.
Despre asta tot discutam aici nu despre parinti care isi maltrateaza copiii, nu despre vecina de la 4, nu despre cuplurile de homosexuali care sunt parinti mai buni sau nu decat heterosexualii, nu despre inseminarea animalelor cu embrioni umani, etc.
Eu asa am inteles subiectul, dar probabil ca nu mai inteleg romaneste daca mi se tot repeta constant ca este un lucru normal, acceptat, incurajat, aplaudat si tolerat sa iti schimbi sexul cand ai chef ori nu stiu sa ma exprim romaneste...
petra spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Da, a fost prin insemintare artificiala...
Si aici declaratia lui:
How does it feel to be a pregnant man? Incredible. Despite the fact that my belly is growing with a new life inside me, I am stable and confident being the man that I am. In a technical sense I see myself as my own surrogate, though my gender identity as male is constant. To Nancy, I am her husband carrying our child -- I am so lucky to have such a loving, supportive wife. I will be my daughter’s father, and Nancy will be her mother. We will be a family.
Unde e imoralitatea?
E mai bine nenea care vine pe 7 carari de la circiuma, se napusteste pe femeie, ii trage si vreo 2 ciomage, fugareste putin copiii prin casa, administrind grijanii diverse...si acolo sintem morali, dom'le...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Daca din acest caz nu se vede unda de anormalitate atunci este ca si cum ai jigni toate familiile care au copii si le poarta de grija exemplar. (nu ma refer la tine personal Anamaria, ci in general!)
Si ce tot una doua o bagati pe aia ca ce-i mai bine de ala care vine beat si face si drege si isi imprastie familia si copii ?
Nu asta este raspunsul ! Nu, nici la nu face bine ce face dar lui cine ii ia apararea ca astuia cu mintea dusa ?
ocebine spune:
quote:
Originally posted by petraquote:
Are sinii extirpati...sint singura care a citit de fapt articolul pina la capat????
Anamaria
Am intrebat si eu sa fim pregatite cu raspunsuri !
PAi asa cum si-a extirpat sinii, poate acum ii pare rau si vrea o reconstructie !
Recunosc nu am citit articolul pana la capat pentru ca tocmai mancasem ! DAr nu cred ca am pierdut mare lucuru ! Hm!
La toti numai bine!
Cu toate scuzele de rigoare, dar daca nici macar nu citesti despre ce e vorba, de ce mai improscam cu moralitate sforaitoare si remarci rautacioase (ca sa nu mai spun de greturile aferente)???
Anamaria
petra spune:
quote:
Originally posted by ocebinequote:
Originally posted by petraquote:
Are sinii extirpati...sint singura care a citit de fapt articolul pina la capat????
Anamaria
Am intrebat si eu sa fim pregatite cu raspunsuri !
PAi asa cum si-a extirpat sinii, poate acum ii pare rau si vrea o reconstructie !
Recunosc nu am citit articolul pana la capat pentru ca tocmai mancasem ! DAr nu cred ca am pierdut mare lucuru ! Hm!
Cu toate scuzele de rigoare, dar daca nici macar nu citesti despre ce e vorba, de ce mai improscam cu moralitate sforaitoare si remarci rautacioase (ca sa nu mai spun de greturile aferente)???
Anamaria
1.Am zis ca nu am citit pana la capat ceea ce este cu totul altceva !
2.Remarcile mele nu sunt chiar asa de acide ca altele de pe aici. Eu chiar am incercat sa glumesc un pic ca prea se inversunase unele persoane pe aici.
3.Imi pot exprima parerile liber pentru ca traiesc intr-o tara libera , si intr-o lume pe care o dorim libera !
4.Nu cred ca cititnd tot acest articol o sa ma induioseze acest "nici cal nici magar"si o sa-i tin partea eventual sa-l dau ca exemplu in continuare .
J G spune:
Ma simt foarte ciudat oameni buni. Am citit textul in engleza care imi confirma ce credeam: ca omul ramane convins de aparteneta lui de gender insa din fericire (pentru ca poate) poarta copilul familiei in burta, anuntand clar care este mama si care e tata.
Ce e anormal si imoral ca NU INTELEG?
Da pana la urma cred ca este un fel de suprematie a "normalului" la care unii nu pot renunta.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
petra spune:
quote:
Originally posted by Carolyne
Petra nu se numeste moralitate ci "normalitate" .
Orice ai scrie ti se baga pumnul in gura cu alte "normalitati".
.....
Eu asa am inteles subiectul, dar probabil ca nu mai inteleg romaneste daca mi se tot repeta constant ca este un lucru normal, acceptat, incurajat, aplaudat si tolerat sa iti schimbi sexul cand ai chef ori nu stiu sa ma exprim romaneste...
Da, Carolyne, ai dreptate!
Daca cadeam pe spate de admiratie pentru acest individ cu siguranta aveam parte de mai multa toleranta vis-a-vis de postarile facute .
Siminaf spune:
Si deci cine-i tatal?! E clar ca nu din familie.
Intr-adevar, punerea in paralel a situatiilor de abuz domestic si a cazului in discutie nu are nici o valoare, pentru simplul motiv ca nu putem spune: "lasa ca si vecinul arunca cu pietre dupa masini, asa ca nu conteaza ca copilul meu da foc la cauciucuri pe strada". Pentru ca daca inchidem ochii la oricare dintre situatii ajungem pur si simplu sa ne transformam in jungla.
mhldvrc spune:
Saraca/ul/a a suferit atatea tratamente(chirurgicale, hormonale) e dusa rau cu pluta. Dar, cum nici un sacrificiu nu-i prea mare, pentru a avea un copil, ce sa spun, a ales solutia cea mai buna pentru ea/el/ei. Dovada ca-si iubeste mult sotia.
Iar de alaptat nici ca se pune problema,doar si-a extirpat sanii, deci chiar daca si-ar face reconstructie n-ar mai putea.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
stefaniya spune:
Daca tot sunteti asa dezamagiti voi cei moderni in gandire,pt ca suntem mai multi demodati ce nu ne modernizam doar ca e la moda sau ca se poarta nu stiu unde,de ce nu ne acceptati si pe noi?
Pai ne blamati ca nu intelegem fenomenul respectiv dar voi ce faceti? Voi daca sunteti asa open - mind de ce nu ne aratati drumul corect prin argumente si doar ne comparati un rau cu altul?
Nu mai puneti problema alcoolicilor ce isi bat copiii ca nimeni nu poate fi de acord cu asta.Si nimeni nu e de acord cu orice caz in care copiii au de suferit.(adica spre ca nimeni)
Iar sondajul care arata cum ca cei ce isi exprima o parere contra ar fi primii la a devenii gay,sunt sigura ca a fost facut tot de gay.
Sper sa gasesc si eu sondajul in care am citit ca virusul HIV e transmis cel mai mult prin persoanele gay! Sau bisexuali care mai au contact si cu cei hetero si uite tot asa la inmultit...
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
szivarvany spune:
quote:
Originally posted by mhldvrc
Saraca/ul/a a suferit atatea tratamente(chirurgicale, hormonale) e dusa rau cu pluta. Dar, cum nici un sacrificiu nu-i prea mare, pentru a avea un copil, ce sa spun, a ales solutia cea mai buna pentru ea/el/ei. Dovada ca-si iubeste mult sotia.
Iar de alaptat nici ca se pune problema,doar si-a extirpat sanii, deci chiar daca si-ar face reconstructie n-ar mai putea.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Da-da, niciun sacrificiu nu e prea mare pt a avea un copil !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada