Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 5
dana d spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Adica, mai pe inteles este un "barbat" care, spre deosebire de semenii sai, poseda inca un uter, si doua ovare capabile sa secrete tot ce e nevoie pentru sustinerea unei sarcini
Tehnic, nu e nici barbat si nici femeie e ....un/o neinteleasa.....
Inca o dovada ca desi unii pot asta nu inseamna ca ar trebui....
Stau si ma intreb cate ore de psihoterapie va avea nevoie biata fetitza pentru a intelege rationamentul sucit al "parintilor ei"...
Asa mi se face uneori o scarba imensa cand vad in spre ce ne indreptam
Ai dreptate, nici eu nu-i inteleg si nu cred ca "asa s-au nascut". S-au nascut normali si au deviat de la normal pe parcurs. Ma refer la toti cei care nu se simt bine in pielea lor si cred ca o schimbare atat de dramatica e ceea ce le trebuie.
Acum o sa-mi spuneti ca sunt intoleranta si, da, sunt, nu pot accepta usor abaterile de la normal dar pe cine intereseaza parerea mea? Nu am sa ma pun in calea nimanui sa schimbe ceea ce a hotarat Dumnezeu pentru el, treaba lor, pe mine nici nu intereseaza, nici nu ma afecteaza.
Despre tipa asta care e gravida, nu vad nimic anormal, e totusi fiziologic femeie, doar sanii ii lipsesc. E drept ca in fotografie arata cat se poate de masculin dar daca are organe de reproducere feminine... atunci aia e tot ce conteaza.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
stefaniya spune:
Alra - cand spun de randunici m-am referit la faptul ca asa se deosebeste o femeie de barbat.Doar nu voiai sa-i spun pe bune acum.Si eu cunosc un cuplu de lesbi si in Danemarca de altfel sunt o groaza de cupluri gay,ii vezi pe strada,oriunde.In politica,chiar si primul ministru se spuen ca ar fi.Nu am nimik cu ei,nici cu cei ce devin barbati,femei si ce-or mai vrea ei.Aici problema e alta,un/o ce nu-si gaseste inclinarea spre ce vrea sa fie.Sa faci un copil,sa-l porti in pantec e ceva femeiesc,deci vrea sa fie barbat dar daca se poate si femeie.Si cand spun femeiesc nu ma refer ca e strict pt femei ca natura ne ofera cate si cate.
Eu am citit ca o operatei de a-ti schimba sexul nu se face oricum,sunt 2 ani inainte in care treci prin psiholog ,ca sa fii sigur ca nu vei regreta.Unii pica in depresii profunde dupa ce isi schimba sexul.Nu e asa,gata nu mai vreau sa fiu femeie,barbat.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
alra spune:
ceea ce am vrut sa sublinez venind cu exemplul acestor fete pe care le cunosc este ca ceva care in multe medii poate fi considerat "freakshow" pentru ele si familia lor este normalitate si au o familie frumoasa si mai echilibrata ca multe alte familii considerate standard "normale".
Vacanta cu Laura in Romania
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by alra
in tara lu astia unde stau eu multe chestii sunt normale si oamenii comenteaza foarte putin.
eu personal cunosc un cuplu de lesbiene care au facut 2 copii prin inseminare artificiala (una din fete e nepoata unei colege de servici). ambii copii au aceeasi mamica caci cealalta nu poate avea copii din cauza unui cancer la ovare anterior. fetele sunt foarte fericite, isi vad de treaba lor, familia accepta situatia fara nici o problema, mama fetei care a nascut este foarte mandra si se lauda peste tot cu nepotii ei.
si tineti cont de faptul ca astia de aici sunt catolici si ca locuiesc "la tara" intr-un sat mic.
Mie mi-e mila totusi de copiii nascuti in astfel de imprejurari. Pentru ca la maturitate au toate sansele sa devieze si ei de la normalitate. Ca doar asta e exemplul mamei, nu?
Criss si Alex (11.05.2003)
alra spune:
Criss, ai dreptate, si eu cred ca un copil dintr-o familie de homosexuali poate intelege asta ca "normalitate"
Dar si un copil crescut intr-o familie unde tata bate pe mama si pe copii sau in care parintii sunt alcoolici poate vedea asta ca normalitate si poate face la fel la randul lui ca adult - mie asta mi se pare mai grav.
Si din nefericire a doua situatie este mult mai des intalnita decat prima.
Pe aici se incearca ca homosexualitatea sa fie privita la fel ca si autismul. Nu sunt toti insa la fel de toleranti si in general familiilor le e greu sa accepte ca un membru este homosexual dar multi totusi o fac. Nu aveti idee ce mandra ca e bunica este mama uneia din fetele de care am vorbit. Eu le admir pentru atmosfera frumoasa pe care o au in casa si pentru felul in care isi cresc copiii. Nu pot spune la fel despre toate familiile cu copii pe care le cunosc.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by alra
Criss, ai dreptate, si eu cred ca un copil dintr-o familie de homosexuali poate intelege asta ca "normalitate"
Dar si un copil crescut intr-o familie unde tata bate pe mama si pe copii sau in care parintii sunt alcoolici poate vedea asta ca normalitate si poate face la fel la randul lui ca adult - mie asta mi se pare mai grav.
Si din nefericire a doua situatie este mult mai des intalnita decat prima.
Pe aici se incearca ca homosexualitatea sa fie privita la fel ca si autismul. Nu sunt toti insa la fel de toleranti si in general familiilor le e greu sa accepte ca un membru este homosexual dar multi totusi o fac. Nu aveti idee ce mandra ca e bunica este mama uneia din fetele de care am vorbit. Eu le admir pentru atmosfera frumoasa pe care o au in casa si pentru felul in care isi cresc copiii. Nu pot spune la fel despre toate familiile cu copii pe care le cunosc.
Sigur ca a doua situatie e mai des intalnita, insa exista si posibilitatea de a iesi din aceasta situatie.
Din prima situatie insa nu prea vad cum...
blackpanterro spune:
Pt cei care se oripileaza la asa ceva....aratati-mi si mie un studiu(adevarat nu facut de grupuri religioase) ce spune ca pruncii crescuti de cupluri, de parinti iubitori si grijulii,de acelasi sex cresc avand sechele de pe urma faptului ca au doi tati sau doua mame.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Pt cei care se oripileaza la asa ceva....aratati-mi si mie un studiu(adevarat nu facut de grupuri religioase) ce spune ca pruncii crescuti de cupluri, de parinti iubitori si grijulii,de acelasi sex cresc avand sechele de pe urma faptului ca au doi tati sau doua mame.
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Dar tu poti arata vreun studiu care arata clar ca acei copii crescuti de "doua mame" sau "doi tati" nu raman cu sechele?
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
In cazul de fatza nu este vorba despre asta.
In familiile de homosexualii, indiferent de cum li se adreseaza, copilul stie ca cea care a nascut-o e mama.
In acest caz, confuzia e imensa, pentru ca, presupun ca nu ii va putea spune "mama" persoanei care i-a dat nastere.....De aici, indignarea si resentimentele mele.....
Copiii au nevoie de certitudini si de lucruri clare, nu de nuante, griuri, nu le pot intelege si din cauza asta, au tendinta sa creada ca e vina lor daca ceva nu e cum trebuie. Iar sentimentele de auto-invinovatire ce apar devreme in copilarie lasa urme greu de corectat ulterior.
Pana la urma, nu e de ajuns sa ii iubim, ci trebuie sa facem ceea ce trebuie pentru ca ei sa creasca si sa se dezvolte optim.
alra spune:
criss,eu cred ca ambele situatii sunt similare: exista sanse ca template-ul comportamental sa fie copiat de copil insa nu e lege in nici unul din cazuri.
ceea ce voiam sa spun este ca eu consider mult mai periculos ca un copil sa creasca intr-o familie de alcoolici agresivi decat intr-una de homosexuali.
eu cred ca singura problema a copiilor crescuti in familiile de homosexuali o reprezinta reactia societatii. ei nu vor vedea "anormalul" situatiei pana nu se vor gasi altii sa le explice.
stiti insa ce mi se pare unfair in povestea asta? cum o persoana care a facut tratamente hormonale sa devina barbat poate inca sa faca copii cand am prietene care fac tratamente hormonale sa ramana insarcinate si nu pot?!