Ce ne facem, fetelor?!
Suntem pe cale sa ne pierdem privilegiile....
http://www.ziua.ro/news.php?id=4947&data=2008-03-26
Raspunsuri
Danelutza spune:
Eu nu cred ca-i adevarata stirea...
Vreau sa vad ecografia
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
papadie spune:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/797195/Barbat-gravid-/" target="_blank">SAU NU. Dupa cum spune articolul "Thomas Beatie, care pâna nu de mult a fost femeie "
Deci barbatul e o fosta femeie. Adica o actuala femeie fara sani.
papadie, zen-sei
Danelutza spune:
Daca a fost femeie, atunci nu mai sint curioasa sa vad ecografia
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
ariel_7000 spune:
chiar eram curioasa sa vad un barbat care sa treaca prin durerile facerii de buna voie:))) hahahha. bun banc! pan' la urma tot femeie era "saracul"!!!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.17 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Sheannamp spune:
Adica, mai pe inteles este un "barbat" care, spre deosebire de semenii sai, poseda inca un uter, si doua ovare capabile sa secrete tot ce e nevoie pentru sustinerea unei sarcini
Tehnic, nu e nici barbat si nici femeie e ....un/o neinteleasa.....
Inca o dovada ca desi unii pot asta nu inseamna ca ar trebui....
Stau si ma intreb cate ore de psihoterapie va avea nevoie biata fetitza pentru a intelege rationamentul sucit al "parintilor ei"...
Asa mi se face uneori o scarba imensa cand vad in spre ce ne indreptam
olim spune:
Sheannampdar nu inteleg "Tehnic, nu e nici barbat si nici femeie e ....un/o neinteleasa....." daca asa s-a nascut nu e vina ei/lui.
mami si Alex
miereamara spune:
E incredibil cu cate rautate vorbesc unii oameni despre cei care nu se incadreaza in tiparele lor.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
susur spune:
Da, am observat si eu...Nu vreau sa zic " incuiati" ca nu se dau doua felinare rosii.Sheaneamp,tot cu ochelari de cal defilezi ?
blackpanterro spune:
Pai daca sotia nu poate avea copii de ce sa nu ii faca el daca tot are echipamentul necesar?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
adriana spune:
Sheannamp... pregateste-te sa devii intoleranta... stai ca apar acum aparatorii "neintelesilor"
Sunt curioasa pe unde o sa-l scoata.. ... de fapt, se rezolva usor si cu asta..
Ce a ajuns si omu bre, dupa ce ca unii se trag din maimute, acum femeia e barbat, barbatu naste copii, copilul are 2 tati ... pai cred si eu ca nu mai e nevoie de Dumnezeu.. brrr